South Park säsong 24 releasedatum och vad
South Park säsong 24 släppdatum har inte tillkännages exakt, men säsongen började med en special med pandemi-tema den 30 september. Med över 300 avsnitt nu under sitt bälte, Comedy Centrals animerade sitcom för vuxna förblir odödlig, trots att dess kvalitet fluktuerar kraftigt mellan säsongerna. I säsong 23 av South Park var serien i ganska bra form, med mycket fokus på en berättelse som involverade Randy Marshs Tegridy Farms.

South Park säsong 24 bekräftades 2019, då serien förnyades till 2022. Seriens popularitet avtar uppenbarligen inte: HBO Max har betalat över 500 miljoner euro bara för att streama äldre avsnitt av serien och avsnitt som "Band in China" tyder på att programmet ännu kan skapa rubriker över kontroverser (relativt mindre).

Här är vad vi vet om South Park säsong 24 hittills, inklusive vad vi planerar att hända efter de första specialutgåvorna.

South Park säsong 24 släppdatum

South Park Säsong 24 har inget officiellt släppdatum ännu, men ett timlångt avsnitt med pandemi-tema släpptes den 30 september.. Detta markerade återkomsten av showen efter pandemin. Specialen är nu tillgänglig att streama från South Park Studios gratis i USA.

Tekniskt, sajten räknar The Pandemic Special som avsnitt 1 av den 24:e säsongen av South Park. Så säsong 24 har tekniskt sett börjat. Det är oklart när en hel säsong kommer att följa, men i slutet av avsnittet säger Randy Marsh: "Jag tror att jag ska göra några fler specialerbjudanden", vilket tyder på att det här kan vara formatet vi njuter av South Park i för tiden. Skulle vi kunna se färre men längre avsnitt den här säsongen?

En stor utmaning för det kreativa teamet är att skapa South Park på distans - en video förklarar hur den gjordes helt hemma. Kolla in det nedan:

Vi vet inte när han kommer tillbaka för fler avsnitt efter det här, men vi hoppas att det inte kommer att dröja för länge. Medan en stor del av produktionen av TV-program har påverkats negativt av coronavirus-pandemin, har animation uppenbarligen påverkats mindre, helt enkelt för att ingen behöver ta itu med komplikationerna av att filma på set med social distansering.

Som videon tydligt visar, Att göra ett animerat TV-program som South Park hemifrån kommer med sina egna utmaningar.

Förmodligen det faktum att animatörer nu har verktygen för att göra South Park hemifrån innebär att produktionen kan fortsätta fram till säsong 24.

South Park säsong 24 kommer att följas av säsong 25 och 26

Som nämnts ovan har South Park förnyats fram till 2022, vilket förväntas täcka showen under säsong 25 och 26.

Men föreställningen kommer sannolikt att sluta någon gång under nästa decennium. "Jag tror inte att vi någonsin har haft ett OK, låt oss sätta oss ner och bestämma om vi ska fortsätta."medskaparen Trey Parker berättade för The Hollywood Reporter tidigare i år om programmets framtid. Medskaparen Matt Stone sa också 2019: "Jag är 48 år gammal. Trey fyller 50 i år. Så jag säger att jag inte tror att vi gör den här showen vid 60 år."

Så om vi antar att Parker och Stone inte ändrar sig (vilket är möjligt), har du mellan 3 och 10 säsonger kvar av South Park.

Hur man tittar på South Park avsnitt online

South Park är relativt en att se upp för, beroende på var du är. I USA har HBO Max rättigheterna att streama programmet. (med flera kontroversiella avsnitt som saknas), inklusive nya avsnitt, men du kan också se dem online här på Comedy Centrals webbplats. Det finns också DVD-skivor för alla säsonger, inklusive South Park säsong 23.

I Storbritannien sänds nya avsnitt av South Park på Comedy Central UK, som du kan titta på med ett Now TV-abonnemang. Amazon Prime Video UK erbjuder också de första 22 säsongerna för streaming. Netflix UK har flera säsonger att titta på i Storbritannien, men inte ett komplett arkiv.

Dela detta