Om du letar efter de bästa brusreducerande hörlurarna finns det 2 märken du bör känna till: Sony och Bose. De är inte de enda tillverkarna av hjälmar, men de tenderar att dominera marknaden.

Under de senaste åren har Sony varit varumärket att slå. 1000 släppte han hörlurarna Sony WH-4XM1000. Dessa är ett par fantastiska over-the-ear-hörlurar, på samma sätt som deras föregångare, WH-3XMXNUMX, med intelligent brusreducering och lysande ljudkvalitet för kostnaden. Därför toppar de fortfarande vår lista över de bästa brusreducerande hörlurarna XNUMX ett par år senare.

Därmed inte sagt att du ska utesluta Bose-hörlurar. Bose Noise Cancelling Headphones 3 kom också 4 och är två fantastiska hörlurar i sin egen rätt, med en attraktiv design som skiljer dem från allt Sony har gjort på senare tid. De tar tredje plats i vårt urval av de bästa brusreducerande hörlurarna, bakom Sonys XMXNUMX och XMXNUMX hörlurar.

Eftersom båda paren hörlurar nu är ett par år gamla är de ofta gratis med rabatt. I skrivande stund kan du få båda för över $1000/$4 rabatt på RRP och du kan plocka upp två Bose brusreducerande hörlurar för $XNUMX mindre än Sonys WH-XNUMXXMXNUMX.

Men kostnaden är inte allt, så den här guiden hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut och välja de bästa brusreducerande hörlurarna för dina behov.

Dagens bästa sjuhundra erbjudanden för Sony WH-1000XM4 och Bose brusreducerande hörlurar

Sony WH 1000XM4 vs Bose Noise Cancelling Headphones 700 ¿que auriculares

Vad är det som är så bra med Sony WH-1000XM4 trådlösa hörlurar?

Ett par vita sony wh-1000xm4 hörlurar på ett mörkt bord bredvid en tidning och en silversmarttelefon

(Fotokredit: Sony)

Fantastisk ljudkvalitet

Ljudet i Sony WH-1000XM4-hörlurarna är praktiskt taget oförändrat från XM3 som föregick dem, men det är inte en dålig sak.

XNUMX mm-drivrutinerna levererar varmt, balanserat ljud med tydliga, kraftfulla låga frekvenser och ett brett ljudbild som låter dig höra varje detalj i din musik. Sonys XNUMX Spatial Audio accepteras, vilket, om du kan komma åt formatets begränsade bibliotek, får dig att känna dig precis som att sitta mitt i ett komplett surroundljudsystem.

Det finns också stöd för Sonys LDAC-musikcodec, som ger mycket detaljer över en trådlös anslutning.

Och om du lyssnar på mer förlustiga codecs, gör introduktionen av DSEE Extreme, en AI-driven process, ett bra jobb med att återställa detaljer till komprimerade format.

Förbättrad brusreducering

Brusreduceringen som erbjuds av Sony WH-1000XM3-hörlurarna var redan bra, men XM4 är ännu bättre på att blockera omgivande ljud. Detta tack vare en förbättrad algoritm som kan undersöka och justera ljudprofilen i realtid, upp till sjuhundra gånger per sekund.

Precis som Sony WH-1000XM3s märker en adaptiv ljudkontrollfunktion var du är och justerar nivån på brusreduceringen som svar. Som Sony förklarar, "Med tiden lär Adaptive Sound Control känna igen de platser du besöker ofta, som din arbetsplats, gymmet eller ditt favoritkafé, och skräddarsyr ljudet för att passa situationen."

Flerpunktsanslutning

Sony släppte en uppdatering till XM4-hörlurarna i slutet av XNUMX som nu låter dig para ihop dem med flera enheter.

Detta betyder inte bara att du kan ansluta till 2 enheter samtidigt, utan det låter dig också sömlöst växla mellan enheter om du har fler än 2 som du ansluter till regelbundet. Headsetet kommer ihåg alla dessa enheter och väljer nästa lediga enhet och kasserar den som inte är ledig.

Bekväm design

Det finns inga större designskillnader mellan XM3 och den nyare WH-1000XM4 (förutom att vara ett uns lättare), och återigen, det är inte en dålig sak. Dess bekväma och lätta känsla gör att du kan bära Sony WH-1000XM4-hörlurarna under långa perioder utan obehag, samtidigt som det tunna pannbandet förhindrar att ditt huvud överhettas.

prata för att diskutera

Om du behöver ha en snabb chatt betyder den nya Speak-to-Chat-funktionen att du kan börja chatta och hörlurarna stoppar din musik och låter omgivande ljud passera genom hörlurarna, praktiskt om du har bråttom.

Som sagt, du kan omöjligt sjunga genom dina hörlurar utan att musiken stannar; i så fall kommer du att vara glad att veta att den här funktionen är valfri.

Vad är det som är så bra med Bose Noise Cancelling Headphones XNUMX?

Kvinna som bär Bose 700 brusreducerande hörlurar utomhus en solig dag

(Bildkredit: Bose)

bra ljud

Med en levande, livlig karaktär och en välbalanserad ljudbild, erbjuder Bose Noise Cancelling Headphones 1000 fantastisk ljudkvalitet som nästan matchar Sony WH-4XMXNUMX. När du lyssnar med dessa hörlurar kommer du att kunna välja många detaljer i dina favoritlåtar, som att njuta av överraskande låga frekvenser som inte gör ljudet smutsigt.

Innovativ brusreducering

Bose Noise Cancelling Headphones XNUMX tillämpar brusreducering på din miljö, som din röst när du ringer telefonsamtal, så att personen du ringer kan höra dig högt och tydligt.

När det gäller att blockera omgivningsljud finns det elva olika nivåer av brusreducering att välja mellan, och även när de är på den högsta inställningen ger dessa hörlurar dig inte den där obekväma sugande känslan.

unik design

Bose Noise Cancelling Headphones Seven Hundred är designade nära ett pannband i rostfritt stål. Sömlös övergång från en platt till en cylindrisk form, kan öronkåporna justeras helt enkelt genom att skjuta öronkåporna upp och ner på pannbandet, vilket eliminerar behovet av att bryta designens släta linjer med klumpiga reglage.

De skiljer sig från alla andra headset på marknaden just nu, så om du vill sticka ut från mängden med en väldigt snygg design är dessa fodral något för dig.

Tydliga mikrofoner

Som vi nämnde kan dessa hörlurar tillämpa brusreducering på din röst, och resultatet är att din röst låter ren genom samtal och när du ringer din enhets röstassistent.

Två av de 8 mikrofonerna i Bose Noise Cancelling Headphones 2 är ihopkopplade med XNUMX separata mikrofoner, som arbetar tillsammans för att isolera din röst och avvärja omgivande brus under telefonsamtal. Det betyder att din röst är tydligare för personen på linjen, med mindre bakgrundsljud som stör din chatt.

En kvinna som bär Bose 700 brusreducerande hörlurar i svart

(Bildkredit: okänd)

Veredicto

Sony WH-1000XM4 hörlurar och Bose Noise Cancelling Headphones XNUMX är lysande val som erbjuder fantastiskt ljud, klassens bästa brusreducering och bekväm design.

Men när det kommer till ren ljudlojalitet är Sony WH-1000XM4 de klara vinnarna, och tilläggsfunktioner som Speak-to-Chat och multipoint-anslutning gör dessa hörlurar bättre, vilket är anledningen till att de förblir våra bästa. välj de bästa brusreducerande hörlurarna, som de bästa XNUMX hörlurarna vanligtvis.

De ger också den mest avancerade brusreduceringstekniken, tack vare XM4:s förmåga att skanna och anpassa sig till sin miljö upp till XNUMX gånger per sekund.

Som sagt, den unika designen av Bose Noise Canceling Headphones Seven Hundred kan vara tillräckligt för att distansera modemedvetna musikälskare från Sonys burkar, som, även om de är bekväma, inte precis sticker ut från mängden. .

Bose hörlurar är också bra för att ringa, tack vare deras innovativa mikrofonuppsättning som tillämpar brusreducering på din röst.

Så även om vi rekommenderar Sony WH-1000XM4 trådlösa hörlurar framför praktiskt taget alla andra hörlurar på marknaden idag, kommer du inte att misstas om du väljer Bose istället, och Sony är fortfarande värda att titta på. . WH-1000XM3s, ofta inkluderade i försäljningen och rabatterade nu när de har blivit tillskansat av XM4s.

Dela detta