Letar du fortfarande efter ett Sony WH-1000XM4-erbjudande? Här är det bästa från Cyber ​​​​​​​​Monday

Letar du fortfarande efter ett Sony WH-1000XM4-erbjudande? Här är det bästa från Cyber ​​​​​​​​Monday

Om du är sugen på en uppsättning av Sonys utmärkta WH-1000XM4 trådlösa over-ear brusdämpare denna Cyber ​​​​Monday, är du inte ensam: det är en av de mest eftertraktade produkterna på marknaden den här säsongen. Och vi är här för det.

Vi måste berätta att kort (oh, så kort!) igår sjönk de till 193 € på Amazon... men det flyktiga, euforiska ögonblicket passerade på ett ögonblick.

De kan dock fortfarande hittas för 228 € (öppnas i en ny flik) i blått, på Amazon och även genom några andra online-återförsäljare, inklusive svart och silver på Crutchfield (öppnar i en ny flik) (en rea slutar idag) och i alla färger (svart, blått och silver) för det låga priset på 228 € på Best Buy (öppnas i en ny flik).

I Storbritannien är det bästa erbjudandet €219 på Amazon (från €350) (öppnas i en ny flik), men återigen måste vi berätta att de tidigare har sjunkit till €201.99 (september förra året, för att vara exakt ) och det har vi inte sett i år... Det är osannolikt att vi kommer att göra det, tack vare inflationen.

USA: Bästa Sony WH-1000XM4-erbjudandet

Storbritannien: Bästa Sony WH-1000XM4-erbjudandet

Behöver du mer information om varför Sony WH-1000XM4 är en Cyber ​​​​Monday-shoppares favoritval? Vår djupgående recension är platsen att gå.

Dess popularitet lever vidare trots lanseringen av den nya (och helt annorlunda utseende) WH-1000XM5, som för övrigt sjönk till sitt lägsta pris på Black Friday och fortfarande är tillgänglig.

Varför är de fortfarande det mest eftertraktade paret? Tja, även om vi applåderar Sonys innovativa tillvägagångssätt och de nya XM5-burkarna låter bra också, viks dessa inte platt för enkel resa. Och låt oss inse det, det var inte trasigt... så det behövdes inte fixas. Du kan till och med läsa en TechRadar-författares kärleksanteckning om XM4s, även jämfört med deras AirPods Max. övertygande grejer.

Titta, jag älskar ett erbjudande under 50 USD på hörlurar lika mycket som nästa person, men jag älskar också den fantastiska ljudkvaliteten och möjligheten att hålla fast vid ett par fantastiska burkar med LDAC-stöd från Sony, och de vackra hörlurarna. ge dig det.

Du kan se alla erbjudanden live nu, var du än är, listade nedan. Om jag ser dem falla igen kommer jag genast tillbaka för att berätta om dem, jag lovar.

Dagens bästa Sony WH-1000XM4-erbjudanden

Fler Cyber ​​​​Monday-erbjudanden i USA

tv-erbjudanden

Streamingerbjudanden

Bärbara datorer

hemerbjudanden

Hälsa och skönhetserbjudanden

modeerbjudanden

Spelet erbjuder

Telefonerbjudanden

Fler UK Cyber ​​​​Monday-erbjudanden