Om Diablo 4s Queen of Hell är en kryddig tomat, ger den här Burger King-annonsen mig idéer

Om Diablo 4s Queen of Hell är en kryddig tomat, ger den här Burger King-annonsen mig idéer

Har du någonsin spelat ett videospel och sagt till dig själv, "Hej! Den här killen är naturligtvis den digitala gestaltningen av en tre-pickle quarter pounder med bacon. »

Självklart har du det. Burger King Japan vet att du är sugen på hamburgereffektiva versioner av alla dina favoritkaraktärer från de bästa RPG-spelen och därutöver, så det har för avsikt att leverera varorna.

BK Holdings har meddelat att dess senaste annonskampanj - öppnas i en ny flik - är att marknadsföra Diablo 4. Ingen mindre än helvetets drottning står i centrum som ansiktet utåt för projektet, Lilith Spicy Tomato Whopper dubbel cheeseburger. vara tillgänglig på Burger King-butiker i regionen från och med den 16 december. Brännandet av en hamburgare kommer att få sällskap av två andra tidsbegränsade skapelser som också är baserade på Blizzards demoniska action hack n' slash-serie. Allt detta prat om blod och hamburgare får mig dock att vilja testa BK:s nyfikna matchningsspel.

Lilith Spicy Tomato Burger är en del av den nya annonskampanjen med Diablo 4-tema

(Bildkredit: BK Holdings Ltd)

burger queen

Även om du kanske inte tittar på Lilith, succubus-drottningen, och omedelbart tänker på het ketchup, vill BK Holdings hylla den missförstådda karaktären. "Det är en hamburgare inspirerad av Liliths vrede, som kom ner till Sanctuary efter att ha varit i exil under lång tid på grund av en blodig ritual", sa han och syftade på händelserna i det andra spelet i Devil-serien.

"Den här produkten är en speciell hamburgare som är färdig med en dubbellåggrillad biffbiff, fyra skivor ost och en kryddig tomatsås", står det i artikelns beskrivning på Famitsu (öppnar i en ny pestaña). Salsan i cuestión "presenta el picante moderado de los chiles y el umami del ajo", que en realidad suena bastante delicioso.

De andra hamburgarna i Diablo 4 Burger King-kollektionen är Butcher Double Barbecue Cheeseburger och Diablo Garlic Double Cheeseburger, och du kan köpa vilken som helst av de tre (eller alla, om du känner dig särskilt listig). ) för att få en gratis Lilith klistermärke med din beställning. Ursäkta mig medan jag bokar en biljett till Tokyo.

Lady Dimitrescu i Resident Evil Village håller en lång cigarr

(Bildkredit: Capcom)(*4*)En pizza-action

När jag läste om den nyckfulla, ikoniska hamburgaren från BK-spelen, kunde jag inte låta bli att undra: Vilka snabbmatsartiklar skulle vara mina favoritkaraktärer?

Ett av mina favoritspel 2022 var Resident Evil: Village, så här är hur jag tror att tre av Four Lords skulle se ut i pizzaform. Jag ska använda Pizza Hut Hong Kongs Nightmare Deals som jämförelsegrund, så jag hoppas att du har en stark mage.

Men hur är det med Donna Beneviento, vilken pizzapålägg skulle kunna fånga den svarta hembiträdet och hennes avskyvärda docka, Angie? Allt som kommer att tänka på är den gången jag glömde att lägga en topping på den vanliga Tesco pizzacrusten. Kolad i botten, blek och smaklös på toppen. Det var ingen bra dag.

Låt oss hoppas att Burger Kings Devilish Burgers tar fart och vi ser en hel typsnitt av spellänkar komma ut.