Shure lanza nueva apariencia y sonido mejorado para los auriculares

Shure introducerade idag nya uppdateringar och förbättringar av sin linje av SRH-hörlurar, med den andra generationen av sina SRH440A och SRH840A hörlurar. Uppdaterade modeller erbjuder förbättrat ljud, hållbar komfort och exklusiv hållbarhet.

De nya modellerna innehåller ett antal designförbättringar och är optimerade för kritisk lyssning och studioövervakning, med nyanserade förbättringar inklusive lägre harmonisk distorsion och mer exakt matchning mellan vänster och höger drivrutiner. SRH840A erbjuder ett exakt avstämt frekvenssvar som drivs av 440 mm aktiva neodymelement för att leverera rik bas, tydligt mellanregister och utökad diskant, medan det breda vadderade pannbandet och den vikbara designen kombineras för att skapa den ultimata lyssningsupplevelsen under långa tidsperioder. . SRHXNUMXA erbjuder detaljerad frekvensrespons med exakt ljud, perfekt för podcasts, hemmainspelning och kritisk redigering och mixning.

Både SRH440A och SRH840A har ett lätt, ultrakomfortabelt pannband för överlägsen komfort, medan den stängda cirkumaurala designen omsluter dina öron bekvämt och minskar bakgrundsljud. För professionella och familjeljudsentusiaster är dessa hörlurar en utmärkt kombination att lägga till i din ljudredigeringsinställning.

Pris och tillgänglighet

Shure SRH440A hörlurar är tillgängliga till ett återförsäljningspris av AED trehundranittio nio, medan SRH840A hörlurar är tillgängliga till ett återförsäljningspris av AED niohundranittiofem. De finns hos utvalda återförsäljare eller online via Sures nya shure-shop.ae.

Dela detta