Shopify har tillkännagett över 100 nya funktioner som en del av sin ansträngning att förbättra sin e-handelsplattform.

Vid sin halvårsvisa utställning, Editions, lanserade Shopify ett nytt huvudlöst handelserbjudande som heter Hydrogen & Oxygen, tillsammans med ett nytt ekosystem, betalda utvecklarfunktioner och flera andra uppdateringar.

Hydrogen är ett React-baserat ramverk för att skapa kraftfulla handelsupplevelser och Oxygen är en specialbyggd handelsvärdplattform.

Framväxten av e-handelslösningar

Shopify säger att dess Hydrogen-verktyg förbättrar utvecklingsfasens hastighet och optimerar webbplatsens prestanda för stora e-handelswebbplatser och handlare, medan dess Oxygen-verktyg är värd för och underhåller DevOps för back-end affärsutvecklare.

Hos Shopify tror vi på det oändliga spelet. Det betyder att vi hela tiden tänjer på gränserna för vad som är möjligt för entreprenörer, säger Tobi Lütke, grundare och VD för Shopify.

"Vi jobbar hårt för att lösa de komplexa utmaningar som handlare står inför idag samtidigt som vi föreställer oss helt nya sätt för dem att växa sina verksamheter. Med Shopify Editions delar vi med oss ​​av våra stora satsningar och de senaste innovationerna inom handel för dem som är ambitiösa nog att ge det ett försök. inom entreprenörskap kan du börja och skala snabbare än någonsin.

Tillsammans med Hydrogen and Oxygen har Shopify också lanserat en ny utökningsfunktion för utcheckning för utvecklare och handlare för att skapa funktionella kassaanpassningar som fokuserar på snabbhet och flexibilitet.

Med det nya verktyget kommer utvecklare och handlare som använder Shopify att kunna skapa kassaanpassningar med Checkout UI-tillägg och funktioner och leverera via en anpassad app eller en offentlig app i vår appbutik.

E-handelswebbplatsbyggaren har också introducerat Shopify-funktioner baserade på sin ShopifyVM-plattform, som låter användare skapa anpassade rabatter, frakt- och kassafunktioner och sälja dem i sin appbutik.

“Rabatter är den främsta frågan som uttrycks av handlare; nu kommer handlare att kunna få åtkomst till appar med bättre, snabbare och mer personliga rabattalternativ för sina kunder direkt på deras instrumentpanel, utan kodning som krävs”, sa Shopify i ett e-postmeddelande till TechRadar Pro.

"Apputvecklare kommer nu att kunna nå miljontals handlare med funktionsbaserade remitteringsappar, vilket ger handlare mer pålitliga, säkra och kraftfulla remitteringsfunktioner än någonsin tidigare. Shopify Functions byggdes med prestanda och skalbarhet i åtanke och kan skalas för att hantera globala försäljningshändelser, samtidigt som kod körs på mindre än 5 millisekunder.

Andra meddelanden inkluderar Google Local Inventory, som automatiskt låter närliggande kunder veta när en produkt är tillgänglig i butiken via Shopifys Google Channel, samt lanseringen av Shopifys nya Twitter-försäljningskanal och dess Tap-funktionalitet. att betala på iPhone exklusivt för USA Stater. stater i samhället. med Ray.

Dela detta