I slutändan måste varje dator visa allt du gör på en skärm, och din upplevelse av den datorn kommer att bestämmas av kvaliteten på bildskärmen. Även om det finns många olika skärmpaneler, sticker OLED ut som en av de mest kapabla panelteknikerna på marknaden, och ASUS erbjuder ett komplett utbud av OLED-skärmar som kan säkerställa att du har en kvalitetsupplevelse, oavsett vad du gör.

För spelare har ASUS ett par ROG Swift OLED-spelmonitorer som ger en upplevelse på nästa nivå som du sent kommer att glömma. För designers erbjuder ASUS en ProArt-modell designad för pålitliga bilder. Och för dem som vill ta med sig det goda med OLED, erbjuder ASUS ett par bärbara ZenScreen-skärmar.

(Bildkredit: ASUS)

Spelarna gläds

I spel är det få saker som betyder mer än den visuella klarheten som kommer från höga upplösningar och höga hastigheter. ASUS ROG Swift OLED PG42UQ (öppnas i en ny flik) och ASUS ROG Swift OLED PG48UQ (öppnar i en ny flik) är designade för att leverera båda. Båda bildskärmarna har skarp 4K UltraHD-upplösning för klarhet i varje detalj. Och var och en kan nå en uppdateringsfrekvens på 138 Hz och leverera HDMI 2.1 för 4K/120Hz för Xbox Series X och PS5 för smidiga spelbilder, oavsett om du spelar ett avkopplande storybaserat spel eller panorerar efter guld i ett intensivt spel med e-sport.

Denna hastighet kan tyckas låg när man talar om 240Hz och 360Hz-skärmar på marknaden, men OLED har fördelen att dess pixlar tillförlitligt kan ändra färg vid 0,1ms. Där till och med 360Hz-skärmar kan lämna spökspår bakom snabbrörliga bilder, kommer OLED-panelerna på ASUS ROG Swift OLED-skärmar att ha skarpa bilder som rör sig över skärmen.

ASUS erbjuder även ytterligare spelfunktioner som G-Sync-kompatibilitet, en USB-hubb för anslutning av kringutrustning och till och med ett stativuttag för att enkelt montera en webbkamera för att skapa den ultimata strömningsuppsättningen för spel.

Skärm ASUS ProArt OLED PA32DC

(Bildkredit: ASUS)

Pixel du kan lita på

ASUS ProArt Display OLED PA32DC (öppnas i en ny flik) ger designers en bildskärm de kan utföra felfritt arbete på, med flera stativalternativ och ett medföljande skydd för sömlös ergonomi och bildbehandling. Med en 31,5-tums skärm och 4K UHD-upplösning är den visuella klarheten otroligt hög. Kanske viktigast av allt, den här skärmen har sin färg finkontrollerad. ProArt är kalibrerad för att visa 99 % av DCI-P3-färgrymden och erbjuder färgnoggrannhet med en deltaE på mindre än 1, vilket gör alla färgvariationer omärkliga för blotta ögat. Den har till och med en inbyggd motoriserad kolorimeter för att hålla den kalibrerad. Den inbyggda 10-bitars displaypanelen når sitt räckvidd med en RGB-randig OLED-panel, med individuella röda, gröna och blå OLED-subpixlar.

Denna bildskärm är designad för att visa exakt vad du försöker visa, oavsett om det är rent svart eller rika färger. Den är redo för HDR-videoredigering, kan leverera ett enormt kontrastförhållande på 1,000,000 1 XNUMX:XNUMX och kommer inte ha oönskad rörelseoskärpa tack vare OLED-teknikens ultrasnabba pixelsvarstid.

ASUS ZenScreen OLED MQ16AH bärbar bildskärm

(Bildkredit: ASUS)

Fördelarna med OLED när du är på språng

Du kan njuta av fördelarna med OLED när du är på språng med 16-tums ASUS ZenScreen OLED MQ16AH (öppnas i en ny flik) eller 13-tums ASUS ZenScreen OLED MQ13AH (öppnas i en ny flik). Du kan använda dem som en förlängning av din skärm eller använda dem helt i stället för din skärm. Med en fantastisk Full HD-bild får du en skarp arbetsyta av hög kvalitet när du är på språng.

Skärmarna har ett enormt färgomfång som täcker 100 % av DCI-P3-färgrymden och levererar färgnoggrannhet med en deltaE på mindre än 2. Denna kvalitet kan designers lita på när de inte känner till despacho. Mientras tanto, los jugadores pueden disfrutar de amapolas, bilder HDR y tiempos de respuesta de pixlar rápidos dondequiera que vayan con estos monitorer.

Var och en är smart bärbar, med 16-tumsmodellen som bara väger 650 gram och 13-tumsmodellen som bara väger 490 gram. ASUS inkluderar även smarta kåpor som fungerar som stativ för att hålla bildskärmarna upprätt, medan ett 1/4-tums gängat uttag på undersidan av bildskärmarna stöder ett stativ. Även förpackningen har ett andra syfte, att fällas ihop för att bli ett bärbart monitorskydd.

Köpet:

PG42UQ (Öppnas i en ny flik) | PG48UQ (Öppnas i en ny flik) | PA32DC (öppnas i en ny flik) | MQ16AH (öppnas i en ny flik) | MQ13AH (öppnas i en ny flik)

Dela detta