(*4*)Sony släppte sin senaste State of Play med en avslöjande som många av oss skräckfans har väntat på: släppdatumet för Resident Evil 4-remaken.

(*4*)Capcom har hittat en helt ny publik för sin klassiska skräckserie med den fantastiska Resident Evil 2 Remake och Resident Evil 3 Remake (även om den förstnämnda är den riktiga stjärnan av de två). Vi visste att laget också arbetade hårt på en nyinspelning av Resident Evil 4, spelet som för många fans av serien är kulmen på hela franchisen. Capcom visade inte bara spelet i aktion i en ny trailer, utan avslöjade också när vi kunde sätta våra blodfläckade handskar på det.

(*4*) Tyvärr kommer vi inte att spela Resident Evil 4 Remake i år (den långa torkan av nya spel fortsätter), men vi vet att väntan kommer att vara värt det. Den spanska byn i hjärtat av Resi 4 är rikt detaljerad och samtida med den östeuropeiska gotiska staden Resident Evil Village.

(*4*)Se själv i följande trailer:

(*4*)Men hur är det med det där så viktiga releasedatumet? Releasedatumet för Resident Evil 4 Remake är den 24 mars 2023. Mindre än ett år att vänta, men ändå finns det många mörka nätter emellan nu och vi kanske sover för lätt för min smak.

Dela detta