Vi har sett (*10*) OnePlus 10 Pro-serien läcka så ofta de senaste veckorna, dina ögon kan gnistra när du ser ännu mer, men för att skaka om saken har OnePlus avslöjat telefonens design och bekräftat dess identitet också. .

Som en del av CES XNUMX, en årlig teknikmässa som just nu upplever en utställarkris på grund av Covid, har OnePlus tillhandahållit information om sin framtida familj av smartphones.

OnePlus 10 Pro är planerad att lanseras i Kina den 10 januari klockan (*1*) kl. M.ET, sex på morgonen M. GMT och fyra sid. M. ACT, eller 10. M.PT den 10 januari. Därför visas den bara i ett område för tillfället, och utan sin icke-Pro-bror med vad det verkar. Vi väntar på en global lansering, med en komplett familj av mobiler, som kommer att genereras senare under XNUMX.

Det är ganska tidigt på året för OnePlus lansering, eftersom (*10*) företaget vanligtvis väntar till mars eller april för att visa upp sina nya telefoner, och det är då vi sannolikt kommer att se (*10*) hela avtäckningen.

Till skillnad från företag som Huawei eller Xiaomi ser vi i allmänhet inte OnePlus visa sina telefoner i Kina före resten av planeten, så händelsen den 10 januari etablerar återigen ett nytt och märkligt prejudikat. Till att börja med hoppas vi att telefonen bara kommer att säljas (*XNUMX*) i Kina, så du kommer inte att kunna köpa den direkt, men tummarna för att den fullständiga lanseringen inte tar för lång tid.

Bilder på OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro

(Bild (*10*) kredit: OnePlus)

Tillsammans med lanseringsmeddelandet delade OnePlus några bilder av 10 Pro. Telefonen kommer att se väldigt bekant ut för alla som följt läckorna, eftersom det visar sig att de tidiga bilderna var ganska exakta.

Bilderna visar 2 telefoner, en grön och en svart, med vissa nyckelegenskaper listade mellan dem.

OnePlus 10 Pro får en aviseringsreglage nära (*10*) kamerabulten, såväl som vad som också verkar vara en strömknapp på den kanten, vilket tyder på att volymen är på andra sidan.

Det finns 3 bakre kameror, med mycket påtaglig varumärke för Hasselblad, (*10*) kameraföretag ett (*10*) som OnePlus kontrakterar för kameradelar. Du kommer också att se ett fjärde utsprång på (*10*) lins, som innehåller LED-blixten på telefonens ring; bokstäverna i (*10*) utbuktning tillståndet "P2D 50T", och vi har ingen aning om vad det betyder, men förhoppningsvis kommer lanseringsevenemanget att upplysa oss.

När en OnePlus-telefonlansering närmar sig, hånar (*10*) företag ofta åt (*10*) information om enheten när (*10*) full avslöjande närmar sig, och det finns ingen anledning att tro att det inte kommer att hända för släpps den XNUMX januari. Så förvänta dig att mer information kommer att släppas inom kort.

Dela detta