Samsung har meddelat att Health Monitor-appen kommer att nå ägare av de senaste Samsung Galaxy Watch-enheterna i 31 nya länder, inklusive Storbritannien.

Användare av Galaxy Watch 3 och Galaxy Watch Active 2 kommer att kunna få tillgång till funktioner som EKG (elektrokardiogram) och blodtrycksövervakning, som tidigare bara var tillgängliga på modeller köpta i Sydkorea och USA.

Samsung HealthMonitor-appen är tänkt att hjälpa användare att övervaka sina hälso- och välmåendemål, med nya funktioner som kan upptäcka oregelbundna hjärtslag och upptäcka när kroppstrycket är för högt.

EKG-funktionen på Samsung Galaxy Watch 3 Den bringar enheten i linje med många avancerade sportklockor, inklusive Apple Watch 6 och Fitbit Sense, men enhetens blodtrycksövervakningsmöjligheter innebär att den utan tvekan erbjuder fler hälsofunktioner än många av sina bärbara konkurrenter, särskilt. eftersom det nu är en. fler funktioner tillgängliga över hela världen.

Hur du får uppdateringen

För att ta blodtrycks- och EKG-mätningar, måste du ha Samsung Health Monitor-appen installerad på Galaxy Watch 3 eller Galaxy Watch Active 2 och din Galaxy-smarttelefon.

Samsung HealthMonitor-appen installeras automatiskt när du uppdaterar din Galaxy smartwatch till den senaste versionen via Galaxy Wearable-appen. Smartwatch-appen öppnar en länk som leder användarna till nedladdningssidan för smartphone-appen i Galaxy Store-appen.

Dagens bästa Samsung Galaxy Watch 3-erbjudanden

RebajasTOPP. 1
Lacoste Analog kvartsklocka för män med silikonrem 2010986
Lacoste Analog kvartsklocka för män med silikonrem 2010986
tre händer; 11,1 mm höljetjocklek; svart urtavla; Svart silikonrem med petit piqué-design
48,99 EUR
Dela detta