Med Samsung Galaxy Z Flip 4 har Samsung nästan fulländat den hopfällbara flip-telefonen, men det finns fortfarande några anmärkningsvärda problem, och åtminstone en av dem skulle kunna fixas med Samsung Galaxy Z Flip 5.

Enligt Ross Young (öppnas i en ny flik), en backer med en stark meritlista, kommer Samsung Galaxy Z Flip 5 sannolikt att ha en täckskärm som är större än 3 tum. I ett svar på tweeten där de gjorde detta påstående (upptäckt av GSMArena (öppnas i en ny flik)), blev de mer specifika (öppnas i en ny flik), och sa att det förmodligen kommer att vara runt 3,3 till 3,4 tum.

Även om de också noterade att de hörde att Galaxy Z Flip 4 skulle ha en 2-tums clamshell-skärm, och att den faktiskt kom in på 1.9-tum, så de erkände att de kanske var lite av.

Men i alla fall, om Samsung Galaxy Z Flip 5 har en täckskärm som är ungefär 3-3,4 tum, så kommer den att vara mycket större än täckskärmen på Z Flip 4, och det kan göra den mycket större. mer hjälpsam och hjälpsam. användbar.

Den kommer fortfarande att vara för liten för någon seriös interaktion, men kom ihåg att tidiga iPhones bara hade 3,5-tumsskärmar, så den kan vara nästan lika stor som så och fortfarande ha en mycket större vikbar skärm.

(*5*)Som jag sa till mina superföljare igår, finns det några stora förändringar i Z Flip 5... pic.twitter.com/rEcD2DvaWw1 december 2022

Se mer

Men det är inte allt, Young hävdar också att Samsung Galaxy Z Flip 5 kommer att ha en annan gångjärnsdesign som kommer att minska synligheten av sömmen på den vikbara skärmen. Så om Young har rätt, ser det ut som att Z Flip 5 skulle kunna behöva några betydande förbättringar.

Vi har inte hört mycket mer om det än, bortsett från det trovärdiga påståendet att det kommer att använda den nya Snapdragon 8 Gen 2-chipset, men förväntar oss att höra mycket fler rykten när vi närmar oss lanseringen, vilket det troligen kommer att göra. augusti 2023.

(*4*) Analys: fler uppdateringar behövs

Att öka skärmstorleken på clamshell skulle ge en avsevärd förbättring, men det är inte det enda området där Samsungs Galaxy Z Flip-serie måste fungera.

Batteritiden har varit en låg punkt hittills, kamerorna, även om de är solida, inkluderar inte ett teleobjektiv, och medan Samsung imponerande har lagt till vattenbeständighet till Z Flip 4, finns det ingen dammbeständighet.

Dessa problem kan vara svåra att åtgärda, särskilt samtidigt som priset är något acceptabelt, men det finns säkert utrymme för förbättringar i Galaxy Z Flip 5, och med tanke på att Motorola Razr 2023 sannolikt kommer att erbjuda betydande konkurrens, är det troligt att några kommer att behövas förbättringar för Z Flip. 5 för att rankas bland de bästa hopfällbara telefonerna.

Dela detta