Om du inte gillar att vara begränsad till ett fåtal färgalternativ för din smartphone, kan Samsung Galaxy Z Flip 4 vara luren för dig, eftersom en ny läcka har avslöjat några möjliga färger, och det finns ett brett urval av alternativ.

Enligt Ross Young (öppnar i en ny flik), en sponsor med en stark meritlista, kommer Samsung Galaxy Z Flip 4 att komma i ett urval av guld, grått, ljusblått eller lila, vilket är ett val av nyanser vi har hört. tidigare från en annan källa, så detta kan mycket väl vara korrekt.

Men det är bara början eftersom du, enligt Young, även kommer att kunna få Galaxy Z Flip 4 i versioner som har olika sektioner i olika färger.

Gårdagens meddelande till mina superföljare... pic.twitter.com/wSd59wumB4June 23, 2022

Se mer

Alternativen här inkluderar en med en svart sektion och två gröna sektioner, en med guld, gula och vita sektioner, en med en guldsektion och två gula sektioner, en med en silversektion och två marinsektioner, och en med en silversektion. och två vita sektioner.

Och det är bara standardalternativen för återförsäljning: Precis som med Samsung Galaxy Z Flip 3 bör det finnas en anpassad utgåva som låter dig välja dina egna färgscheman, och enligt en nyligen läckt läcka från SamMobile (öppnas i en ny flik) , där kommer att finnas ännu fler alternativ för detta i år.

Så även om vi tar dessa läckor med en nypa salt, ser det för närvarande ut som att Samsung Galaxy Z Flip 4 kan vara mycket mer anpassningsbar än någon annan telefon, och den kommer med fler färgalternativ, även om den är begränsad till standardfärgerna.

(*4*) Analys: tristess vinner alltid

Trots den uppsjö av färgalternativ som Samsung kan erbjuda för Samsung Galaxy Z Flip 4, hoppas företaget tydligen att den grå nyansen kommer att bli den mest populära.

Detta är också enligt Young (öppnas i ny flik), som säger att gråproduktionen ska vara högst de första månaderna, följt av lila och guld.

Flerfärgsalternativ och skräddarsydd redigering förväntas produceras i mycket mindre antal, även om de är mest spännande.

Det är vettigt på ett sätt: Så tråkigt som grått är, är det osannolikt att det är lika splittrat som, säg, lila. Men det är verkligen synd, eftersom det antyder att vi kanske inte ser många toppsmarttelefoner i ett så brett färgval som Z Flip 4 uppenbarligen kommer att erbjuda.