Vilken tid ringer du honom nu? Vi väntade på att Samsung Galaxy S21 FE skulle dyka upp i augusti, och när ögonblicket av no-show kom skvallrades det om att den hade ställts in; Till sist dök han upp på det årliga CES XNUMX:a teknikevenemanget.

Det är ett intressant ögonblick för denna nya integration med Galaxy S21-familjen, eftersom den nyaste medlemmen i serien anländer elva månader efter sina bröder, och säkert bara ungefär en månad redan innan debuten av Samsung Galaxy S22-serien.

Överraskningar fortsätter att komma eftersom kostnaden för Samsung Galaxy S21 FE är mer eller mindre exakt densamma över hela världen. Dess startkostnad på €99 är mer eller mindre exakt densamma i USA: €6 för 128 GB RAM och 8 GB lagringsutrymme och € sjuttiosex tusen niohundranittio- nio för 256 GB RAM och 21 GB. Det är lägre. Till lanseringskostnaden för Galaxy S21, men inte nödvändigtvis billigare än den nuvarande kostnaden för Galaxy SXNUMX. Förutom kostnaden finns det några skäl att välja den här nya enheten framför den gamla, avancerade.

Här är vad Samsung Galaxy S21 kostar dig idag:

DAGENS BÄSTA ERBJUDANDEN

Bättre att tänka på Samsung Galaxy S21 FE som en mellanklassmedlem, någonstans mellan Standard- och Plus-modellerna, snarare än ett föga förvånande billigt alternativ.

Samsung Galaxy S21 FE Specifikationer

Samsung Galaxy S21

(Bildkredit: Avenir)

Så hur ser den här mobilen ut egentligen? Tja, du kan fråga vår fullständiga Samsung Galaxy S21 FE-recension för att få mer information, men nu kan vi gå igenom specifikationerna.

Telefonen har en sex-tums fyra-tums FHD + 120Hz-skärm och som många Samsung-telefonskärmar är detta mobilens höjdpunkt. Designen är dock nära, eftersom det är en ganska tunn mobil och visuellt ganska lik S21.

För fotografering har S21 FE exakt samma tolv MP ultravida och bästa kameror som S21, till exempel en åtta MP teleobjektiv (som ersätter 21 MP-motsvarigheten i SXNUMX). Medan den gamla telefonen har en XNUMX MP främre kamera, överträffar FE den med upp till XNUMX MP.

Galaxy S21 FE använder exakt samma åttahundraåttioåtta Snapdragon-chipset som används av vissa S21-modeller (även om det beror på området), med antingen 6 GB eller 8 GB RAM och 128 GB eller 256 GB lagringsutrymme. Det finns ett 5 XNUMX mAh batteri med XNUMX W trådlös kraft, XNUMX W trådlös kraft och XNUMX W omvänd trådlös kraft.

Slutligen kör telefonen Android tolv med företagets One UI four på toppen.

Samsung Galaxy S21 FE är bara en av de få telefoner vi planerar att dra igång på CES XNUMX, och den presenterades när OnePlus XNUMX Pro fick sin första officiella teaser, så förvänta dig fler nyheter på telefonerna under de kommande dagarna. . .

Dela detta