Salesforce har introducerat en stor förenkling av några av sina mest användbara CRM-verktyg med lanseringen av ett nytt "obegränsat" erbjudande.

Avtäckt vid sitt Salesforce World Tour-evenemang i London (öppnas i en ny flik), säger företaget att dess förbättrade Sales Cloud Platform-erbjudande kommer att ge säljteam allt de behöver för att omvandla leads till kunder.

Totalt åtta verktyg och tjänster ingår i den nya enhetliga plattformen, som kommer att fungera med andra Salesforce-erbjudanden som Slack och Tableau för att ge användarna en verklig one-stop-shop.

Obegränsad säljstyrka

Nya tillägg inkluderar Conversation Insights, som använder naturlig språkbehandling för att analysera ljud- och videoinspelningar, vilket ger inte bara utskrifter utan också information om nyckelord som omnämnanden av tävlingen.

Det finns också Sales Engagement, som ger användarna tydligare rapportering och tillåter chefer att definiera anpassade arbetsflöden och att göra-listor, och Salesforce Inbox, som företaget säger tillsammans ger en "enhetlig försäljningsupplevelse" som borde eliminera förvirringen och förbättra kundkontaktpunkterna.

Andra nya AI-tjänster, alla drivna av Sales Cloud Einstein, som ingår i det nya erbjudandet är Automated Contacts, Lead Scoring, Prognos, Opportunity Scoring, Recommended Connections, Email Insights, Pipeline Inspection och Lead Conversation Insights. Einstein.

"Vi befinner oss i en ny era av försäljning där varje säljorganisation måste gå från mag-drivet beslutsfattande till datadrivet beslutsfattande för att bli framgångsrika", säger Ketan Karkhanis, General Manager, Executive Vice President för Sales Cloud.

"Företag behöver teknik som kombinerar arbetsflöde, automatisering och intelligens för att driva produktivitet och effektiv tillväxt i alla kanaler. Nu med Sales Cloud Unlimited kan våra kunder dra nytta av alla tre.”

Nyheten kommer kort efter att Microsoft tillkännagav sin egen Sales Cloud-konkurrent.

Microsoft Viva Sales fungerar med alla CRM-plattformar och ansluter direkt till Microsoft 365-sviten för att synkronisera med verktyg som Excel, Outlook eller till och med Microsoft Teams, dra in data direkt och eliminera långa perioder av "upptaget arbete" orsakat av manuell inmatning. . inträde. .

Dela detta