Riot Games och Xbox Gaming tillkännager partnerskap för Game Pass-innehavare

Riot Games har tillkännagett ett samarbete med Xbox för att ge fördelar till alla sina spel för Game Pass-innehavare. Detta partnerskap kommer att göra några av de största spelen i världen, som League of Legends och Valorant, mer tillgängliga för Xbox Game Pass-ägare.

Det kommer att finnas massor av fördelar för spelare över förlagets enorma spelutbud, vilket gör gratisspel ännu mer fördelaktiga och öppnar upp upplevelsen för Game Pass-innehavare.

Dessa fördelar kommer vintern 2022 på PC och mobila enheter.

Här är en lista över alla fördelar som är tillgängliga för Game Pass-innehavare för alla Riots mest populära spel.

  • League of Legends – Alla mästare upplåsta
  • League of Legends Wild Rift: All Champions Unlocked
  • Valorant: Alla agenter upplåsta
  • Legends of Runeterra – Core Set olåst
  • Teamfight Tactics – Välj Little Legends Unlocked

Det lades också till att det skulle komma fler fördelar också. Detta antyddes inte, men man skulle behöva föreställa sig att sådana fördelar kommer till förväntade titlar som Valorant Mobile också.

Om du är ny på Riot-spel betyder det att du kan ha mer eller mindre fulla upplevelser med fullständiga listor över hela linjen. För bara priset av ett Game Pass-prenumeration kommer det inte att finnas några karaktärer i dessa spel som du inte kan spela, vilket gör dem väldigt attraktiva.

Det finns hopp om att om någon av Riots titlar lyckas trösta så kommer dessa fördelar att sträcka sig även där. Nu snälla Riot, om du vill, tillkännage denna konsolversion av Valorant.

Dela detta