Innehållsförteckning

En minuts recension

Ring Video Doorbell 3 är en populär modell som har uppgraderats från sin föregångare, Ring Video Doorbell 2, med extra säkerhetsfunktioner. Den lanserades ungefär samtidigt som Ring Video Doorbell 3 Plus förra året, även om den modellen sedan dess har avbrutits av okänd anledning.

Precis som med alla de bästa videodörrklockorna sker kontrollen via smartphone-appen. Härifrån kan du se gatan live, delta i en tvåvägskonversation och se händelsehistorik, oavsett om du fortfarande är i provperioden, det vill säga, eller om du betalar för ett abonnemang. Doorbell 3 fångar live och inspelade bilder i 1080p HD-färg, och mörkerseende säkerställer att din stream är klar under dygnets mörkaste timmar.

 • Ring Video Doorbell 3 på Amazon för $154.98 (öppnas i en ny flik)

Vi var oroliga för att vår Wi-Fi-signalstyrka inte skulle vara tillräcklig för att klara modellens dubbla band 2,4 GHz och 5 GHz anslutningskrav, så tillsammans med vår Doorbell 3-recension testade vi också Chime. Pro för att hjälpa till att utöka vår Ring nätverk – och för att se till att vi kunde höra dörrklockan när det ringde. Den senare kan köpas separat för $49.99 / £49.99 / AU$79, eller paketeras med Doorbell 3 i kassan (detta är det billigaste alternativet). När du väl var ansluten till Wi-Fi var installationen väldigt enkel.

Precis som andra modeller i Ring-linjen är Video Doorbell 3 tillgänglig i trådbundna och trådlösa alternativ. Designad för att ersätta din nuvarande dörrklocka, den batteridrivna modellen kan användas tillsammans med din nuvarande dörrklocka, även om det kan vara förvirrande för dem som kommer till din dörr. Wireless Doorbell 3 har ett löstagbart batteri som du tar ut för att ladda den. den måste laddas var 25:e dag. Ring inkluderar en liten skruvmejsel för enkel åtkomst till batteriet; utan detta verktyg skulle det vara svårt. Om du väljer en kabelansluten Doorbell 3 synkroniseras den med ditt befintliga dörrklocksystem.

Ring är ett Amazon-ägt företag, så det är ingen överraskning att Video Doorbell 3 kan integreras med Alexa. När det är gjort kan du ställa in Amazon Alexa-aktiverade enheter för att lyssna på personliga aviseringar och använda tvåvägskonversationer genom Echo Dot. Du kan till och med spela upp livevideo på Echo Show när dörrklockan är på, och mer.

Det är inte den mest subtila dörrklockan, men du kan köpa en ny frontplatta (öppnas i en ny flik), tillgänglig i en rad färger som Blue Metal, Fire Cracker Red och Galaxy Black, för att bättre matcha din ytterdörr. Detta kan köpas direkt från Ring för $14.99 / £14.99 / AU$25.

Även om Video Doorbell 3 är en av de mer prisvärda modellerna i Rings sortiment för 199.99 € / 159.99 € / 299 €, måste du ta hänsyn till de löpande kostnaderna om du vill fortsätta att skörda alla fördelar. Ring Protect inkluderar extrafunktioner som missad ringinformation och rörelsedetektering, till exempel, och ger dig tillbaka $3.99 / £3.49 / AU$4.95 per månad.

Ring Video Doorbell 3 Priser och tillgänglighet

 • Listpris: 199.99 € / 159.99 € / AU 299 €
 • Tillgänglig i USA, Storbritannien och Australien

Ring Video Doorbell 3 är en mellanklass och mellanpris videointercom i det amerikanska varumärkets produktlinje. Den sitter mellan Video Doorbell (2:a generationen) prissatt till €59,99 / £89,99 / AU$149 och Video Doorbell 4 för €219,99 / £179,99 / AU$329.

Släppt ungefär samtidigt som Ring Video Doorbell 3, har Ring Video Doorbell 3 Plus sedan dess utgått. Återförsäljning för $229.99 / £199 / AU$369, den största skillnaden mellan de två modellerna är att Doorbell 3 Plus kommer med en "pre-roll"-funktion. Det är faktiskt den enda Ring Video Doorbell som erbjuder den här funktionen. Detta gjorde det möjligt för dörrklockan att lagra fyra sekunders svartvit video, inspelad innan rörelsedetektering aktiverades, utan ljud. Men som vår recension (öppnas i en ny flik) påpekade, fungerar funktionen bara under bra ljusförhållanden. Så även om bilder är tagna i mörker, fann vi det extremt svårt att se skillnad på dem.

Ring Video Doorbell 3 är en av de mest populära Ring Video Doorbell som finns och kan köpas direkt från Ring (öppnas i en ny flik) eller hos olika återförsäljare inklusive Amazon (öppnas i en ny flik), Best Buy (öppnar i en ny flik) flik), på en ny flik). flik) och Mål (öppnas på en ny flik).

Pris och tillgänglighetsbetyg: 5/5

Ring 3 videodörrklocka design

 • Kan drivas med sladd eller batteri
 • anpassningsbara fasader
 • Quick release batteri (batteriversion)

Ring Video Doorbell 3 är en snygg dörrklocka, men den kan vara för skrymmande för vissa hem. Den är högre än den genomsnittliga ringsignalen, mäter
5,1 x 2,4 x 1,1 tum / 12,8 x 6,2 x 2,8 cm, och ska monteras bredvid ytterdörren. Observera att du kan köpa en utbytbar frontplatta direkt från Ring för $14.99 / £14.99 / AU$25 för att ersätta den vanliga grå frontplattan med en färg som bättre matchar ditt hems yttre inredning.

(* 3 *)

(Bildkredit: framtid)

Doorbell 3 är relativt lätt att installera. Ladda ner appen (mer om det senare) så får du tillgång till steg-för-steg-instruktioner om hur du monterar enheten på väggen. De som valde batteriversionen av dörrklockan kan helt enkelt använda fästet och skruvarna som ingår i lådan för att säkra den, men om du har den trådbundna modellen måste du ansluta till din befintliga dörrklocka.

Observera att på den trådbundna modellen av Video Doorbell 3 lyser LED-ringen runt dörrklockans knapp vitt och blir blått när du trycker på dörrklockan. LED-ringen på den batteridrivna Doorbell 3 tänds dock inte förrän knappen trycks in; Du kommer inte ens höra det ringa inne i huset. Det är här du behöver den valfria Ring Chime Pro, som inte bara ringer på din dörrklocka, utan också hjälper till att förbättra Wi-Fi-anslutning.

Chime Pro kan ansluta till Doorbell 3 och andra Ring-produkter i appen via ditt Wi-Fi-hemnätverk. Den drivs genom att ansluta den till ett eluttag, men du måste se till att den är placerad på en central plats i ditt hem för att förbättra och använda Wi-Fi.

En speciell skruvmejsel medföljer i kartongen för batteriversionen av Ring Video Doorbell 3 som ger tillgång till frontpanelen för att stänga av den och till batteriet för att ladda den. Det finns ingen ersättning, så se till att du inte tappar bort den.

Design: 5/5

Ring videodörrklocka 3 Performance

 • Tydlig HD-videofilm med mörkerseende
 • Rörelsedetektering och varningar
 • Fungerar med Alexa-aktiverade enheter för handsfree-kontroll

Ring Video Doorbell 3 är en fantastisk säkerhetskamera vid ytterdörren, och den är också enkel att använda, från den första installationen till att titta på inspelade bilder via appen. Och det är att tack vare applikationen får du aviseringar på din smartphone varje gång du ringer på dörren eller upptäcker en rörelse. Användare av Doorbell 3 på batteri kommer att höra den valda tonen på sin Ring Chime eller Ring Chime Pro.

(Bildkredit: framtid)

Tryck på en avisering så kommer du till en ytterdörrsvy för att se vem som är utanför; här kommer du att ha möjlighet att delta i en tvåvägskonversation. Även om det fungerar med dubbla band 2,4 GHz eller 5 GHz Wi-Fi för att snabba upp laddningstider, fann vi att det tog några sekunder för meddelandet att ansluta till Doorbell 3, även med Chime Pro på plats. Om du missar ringsignalen vid dörren, eller om rörelse upptäcks, kommer den att spelas in och du kan se den senare. Men för att göra detta måste du registrera dig för Ring Protect efter att den kostnadsfria provperioden är slut.

Video och ljud var kristallklart, dag som natt. Även inspelade bilder var tydliga, utan pixelbildning eller skakningar under uppspelning.

dag och natt skärmdump video ring

(Bildkredit: framtid)

Ring Video Doorbell 3 fungerar också med Alexa, vilket innebär att du kommer att kunna se vem som är vid din dörr helt enkelt genom att säga "Alexa, visa mig ytterdörren." Om du har en Echo Dot kan du lyssna på personliga meddelanden eller använda tvåvägssamtal, och om du har en Echo Show kan du till och med starta live eller inspelade bilder.

Utbyte: 4.5/5

Ring videodörrklocka 3 App

 • Lätt att ladda ner och använda
 • Enkel navigering
 • Prenumeration krävs för att komma åt inspelningar

Ring-appen kan laddas ner från App Store (iOS) och Google Play (Android). Genom att följa instruktionerna på skärmen blir du snart ansluten till Ring Video Doorbell 3, vilket ger dig tillgång till livestreaming och andra funktioner som rörelsedetektering, missade samtalstoner och tvåvägssamtal.

Under de första 30 dagarna kommer du att ha fri tillgång till alla funktioner i Ring Video Doorbell 3. Men när denna provperiod är över, för att fortsätta använda dörrklockan som vanligt, måste du prenumerera på Ring Protect för 3.99 € / 3.49 € / 4.95 € per månad. Denna löpande kostnad är inte unik för Doorbell 3; krävs för alla Ring Video Doorbells.

klangfärgskontroll i en större applikation

(Bildkredit: framtid)

Sammantaget tyckte vi att appen var väldigt lätt att navigera. Den första skärmen du presenteras för är liveflödet, tillsammans med alla andra Ring-produkter som du kan ha synkroniserat med enheten; vi hade till exempel Chime Pro. Härifrån kan du klicka dig igenom händelsehistoriken för att se rörelsedetektering och missade samtalstoner; klicka bara på någon av aktiviteterna för att se bilderna. Härifrån kan du dela videor med vänner och familj, eller spara videor på din enhet. Naturligtvis, det är om du är på den kostnadsfria provperioden eller har prenumererat på Ring Protect.

Vi tyckte att Video Doorbell 3:s tvåvägssamtalfunktion var särskilt användbar. När du trycker på dörrklockan kan du ställa in den så att den får ett meddelande. Om du inte är hemma kan du klicka på det här meddelandet för att se personen vid din tröskel, "svara" den genom att välja "någon är vid din tröskel". Genom att använda tvåvägssamtal vid försök med en leverans kunde vi be kuriren lämna paketet på en specifik säker plats.

Ansökan: 4/5

Ring Video Doorbell 3 batteritid

 • Batteriet måste laddas var 25:e dag.
 • Det tar 6 timmar att ladda
 • Laddkabel ingår, men inte...
Dela detta