Neat Skyline: Two Minute Review

Neat Skyline är en USB-konferensmikrofon som ser ut och låter bra, med en effektiv, enkel och intuitiv design. Men de är definitivt affärer oavsett vad förpackningen säger.

Idealisk för företag eller hemanvändare, dess lyhörda kondensatormikrofonkapsel erbjuder fantastisk ljudtrohet, och Skyline integreras sömlöst med videokonferensprogram som Zoom, Microsoft Teams och Facetime.

En snabb installation i din dators ljudinställningar är allt du behöver för att komma igång, vilket gör den till en av de bästa USB-mikrofonerna för distansarbetare, affärsresenärer eller kanske någon som streamar liveljud online.

Tyvärr har Skyline brister, särskilt som mikrofon för podcasting eller ljudproduktion. Skyline har ingen ingångsförstärkningskontroll och ingen hörlursutgång, vilket är en nyckelfunktion för innehållsproduktionsmikrofoner.

Och jämförelsevis sett har andra mikrofoner rimligtvis i Skylines prisklass kontroll av ingångsförstärkning och utgångsövervakning, så det är en besvikelse att Neat Skyline inte erbjuder dessa alternativ. Läsare som letar efter dessa mer produktionsklassade funktioner måste leta någon annanstans.

 • Neat Skyline på Sweetwater Sound för 69.99 € (öppnas i en ny flik)

Neat Skyline: priser och tillgänglighet

 • vad kostar det? MSRP är €69 / €59 / AU$99
 • När kan du få det? Neat Skyline USB-mikrofonen är nu tillgänglig
 • Var kan man köpa den? Du kan få det i USA, Storbritannien och Australien.

Den snygga Skyline USB-mikrofonen kostar $69 / £59 / AU$99 och är tillgänglig i USA, Storbritannien och Australien. Det är konkurrenskraftigt prissatt, men det finns andra bra värden för USB-mikrofoner i den här prisklassen, speciellt om du är villig att betala lite mer.

Om du verkligen gillar poddsändningar eller innehållsskapande kan du spendera 30 USD extra på Neat Bumblebee II, som inkluderar förstärkningskontroll för ingång och hörlursutgång.

Dagens bästa snygga Skyline-erbjudanden

En bild på framsidan och sidan av Neat Skyline-mikrofonen på ett skrivbord.

En bild på framsidan och sidan av Neat Skyline-mikrofonen på ett skrivbord. (Bildkredit: Future)

Neat Horizon: Design

 • Mycket intuitivt, lätt att använda.
 • Mycket professionell estetik.
 • Finns i svart eller vitt

Neat Skyline USB-mikrofonen är välbyggd och designad för företagsmiljön. Professionella användare behöver förmodligen inte en flashig, färgstark mikrofon, och Skyline är designad för att smälta in, inte sticka ut.

Form följer funktion, eftersom en av dess viktigaste designfunktioner är en väl upplyst, lättanvänd "MUTE"-knapp. Detta kan tyckas vara lite av en grundläggande poäng, men det finns verkliga exempel på dyra professionella push-to-talk- och muterbara mikrofoner som inte tydligt visar hur man får åtkomst till talk- eller mute-funktionerna. The Neat Microphone Company har gjort ett beundransvärt jobb med att designa en lättanvänd tryckknappsfunktion som tar bort gissningsarbetet.

Neat Skyline-mikrofonen kan inte tas bort från basen, så den fungerar inte med en förlängningsarm. Basen på Skyline är robust och välbyggd med fyra små gummifötter för att hålla den på plats på ytor. Även om det finns ett internt stötfäste, kan mikrofonkapselns avsevärda känslighet fortfarande ta upp oönskad bas och brus.

USB-porten på Neat Skyline-mikrofonen

USB-porten på Neat Skyline-mikrofonen. (Bildkredit: Future)

Neat Skyline: Funktioner

 • Ansluts via USB-C till USB-A-kabel (ingår)
 • Tydligt synlig "Mute"-knappfunktion

Den snygga Skyline USB-mikrofonen inkluderar en USB-C till USB-A-anslutningskabel som är cirka sex fot lång. Det betyder att du kommer att ha gott om manövrerbarhet i ditt nästa Zoom-möte. Notera, Apple-fans, om du är en av de MacBook Pro- eller MacBook Air-användare som bara har USB-C-portar på sina bärbara datorer, kan du behöva köpa en separat USB-C till USB-C-adapter eller kabel. .

Vi förväntade oss inte att Neat Skylines gummerade "Mute"-knapp skulle förtjäna mycket uppmärksamhet vid testning, men den är definitivt trevlig att använda under videokonferenser. Med en gummerad struktur och LED-belysning är det lätt att se och känna i en mängd olika ljusförhållanden. Neat Skyline finns i svart eller vit finish, så oavsett kontorsmiljö finns det en Skyline som fungerar med det estetiska.

En snygg Skyline-mikrofon på ett skrivbord under ett konferenssamtal

(Bildkredit: framtid)

Neat Horizon: Performance

 • Kondensatormikrofonen är exceptionell.
 • endast hjärtpolärt mönster
 • Var medveten om drivrutinsproblem

Viktiga specifikationer

Anslutning: USB Type-C
Polardiagram: Kardiod
Samplingsfrekvens: 96kHz
Bitdjup: 24 bitar
Vikt: 6,3 oz / 179 g
Mått: 7,75 x 4,75 x 2 tum / 196,85 x 120,65 x 50,8 mm

Neat Skyline-mikrofonen har en otroligt känslig kondensatormikrofonkapsel. Skyline har en samplingshastighet på 96 kHz och ett bitdjup på 24 bitar. Det är imponerande ljudtrohet för priset, och man kan hävda att det är lite för känsligt för den avsedda användningen.

Medan en användares röst kommer att låta fantastiskt över en internetanslutning, är mikrofonen också tillräckligt känslig för att fånga upp de lättaste tangenttryckningarna på ditt tangentbord. var försiktig så att du inte placerar mikrofonen för nära tangentbordet eller ställer in ingångsförstärkningen för högt.

Neat Skyline har ett cardioid polärt mönster som minskar ljudupptagningen bakom mikrofonen. Bristen på andra polära modeller gör Neat Skyline till ett dåligt val för intervjuer och paneldiskussioner, men det är bra eftersom Skyline endast är för personligt bruk. Skyline har ett internt stötfäste, men känsligheten hos mikrofonens kondensatorkapsel kan överstiga dessa egenskaper och du kommer sannolikt att fånga upp oönskat brus och potentiellt lågt mullrande i en bullrig miljö.

Skyline-mikrofonen har inget hörlursuttag, så du måste lyssna på ditt ljud via en annan utenhet (som din dators högtalare). Det finns heller ingen ingångsförstärkningskontroll på själva mikrofonen, så du måste göra alla in- och utnivåjusteringar genom din dators ljudinställningar.

Alla ljudjusteringar som görs när du använder Skyline under inspelning kommer att vara besvärliga för de flesta, och avsaknaden av en dedikerad in-/utgångskontroll skapar ett alltför komplicerat arbetsflöde för att skapa innehåll. Jämfört med andra USB-mikrofoner i den här prisklassen kan du hitta USB-mikrofoner som erbjuder övervakning av hörlursutgång och kontroll av ingångsförstärkning på dina enheter.

Slutligen kan det vara mycket frustrerande att spela in på en av de många digitala ljudarbetsstationerna som används av dagens innehållsproducenter. Lättanvända arbetsstationer som Audacity med öppen källkod, Apples Garageband och Logic Pro X gör att Skyline-mikrofonen enkelt kan dirigeras till ingången för dessa program. Inga problem här!

Saker och ting blir komplicerade när du använder program som Studio One eller Pro Tools som din arbetsstation. Vissa professionella inspelningsprogram kräver rätt drivrutiner på din dator för att Skyline ska kunna ansluta till ingångskanalen, och för att vara helt ärlig kan det vara en hel del huvudvärk.

Allt detta för att säga att Skyline är en fantastisk mikrofon för videokonferenser, men det är inte ett lämpligt val för seriös poddsändning eller innehållsskapande. Om du letar efter det förstnämnda, ta en titt på Neat Skyline; om inte, bättre leta någon annanstans.

En snygg Skyline-mikrofon på ett skrivbord under ett konferenssamtal

(Bildkredit: framtid)

Köp den om...

Köp inte om...

Tänk också på

Dela detta