Recension av Logitech Pro X Lightspeed Wireless

Recension av Logitech Pro X Lightspeed Wireless

två minuters recension

Det finns två läger när det kommer till de bästa spelheadseten: de som gillar trådbundna headset och de som föredrar trådlösa headset som Logitech G Pro X Lightspeed. Vi är vanligtvis först, men ibland finns det ett headset som bryter barriärer och levererar fantastisk ljudkvalitet och komfort: Logitech Pro X.

Men för att uppnå denna kvalitetsnivå finns det en hög prisbarriär. Logitech G Pro X Wireless Lightspeed ger dig tillbaka $199 (cirka $150, AU$280), vilket placerar den i samma territorium som $9 (£199, AU$179) Steelseries Arctis 359X eller $199 (€199, AU€399) ). ). ) Razer Nari Ultimate, som kommer med större eller unika funktioner.

(Bildkredit: framtid)

Även om Logitech G Pro X Lightspeed inte har de haptiska motorerna från Razer-headsetet eller den brusreducerande mikrofonen från SteelSeries Arctis 9X, har den extremt styv byggkvalitet och bra ljud. Vad du får är alltså ett fantastiskt headset utan klockorna och visselpiporna från andra avancerade gamingheadset.

Bandet är helt i metall, med memory foam vaddering på toppen, som är täckt av fuskpäls ovanpå. Remsorna leder till själva öronkåporna, som mestadels är av hårdplast med Logitechs "G"-logotyp tryckt i fin texturerad metall i mitten av varje sida. Headsetet är helt svart, och tack vare dess minimalistiska design och fullständiga avsaknad av färgaccenter, slutar det med att bli ett av de snyggaste spelheadseten vi har recenserat.

På vänster öronkåpa hittar du alla knappar, strömbrytare och rattar. Det finns en USB-C-port för laddning, som vi älskar, en strömbrytare, en volymratt och en mute-knapp. Det fina med ström- och mute-knappen är att de är färgkodade, så att du vet om du ska stänga av eller inte innan du sätter på dig hörlurarna, och du behöver inte göra det. Du behöver inte ens tända saken.

Logitech G Pro X Lightspeed en un escritorio

(Bildkredit: framtid)

Istället för att välja Bluetooth som många spelheadset, håller Logitech sig med 2,4 GHz trådlöst via en dongel. Det är ett utmärkt alternativ, eftersom det minskar latensen, vilket förbättrar spelupplevelsen. Det betyder dock att du kommer att ha dessa hörlurar på skrivbordet, eftersom de inte ansluter till din telefon utan Bluetooth.

Vi är imponerade av ljudkvaliteten på dessa hörlurar när vi sätter dessa hörlurar i Halo 3. Headsetet erbjuder 7.1 surroundljud genom 50 mm-drivrutiner, vilket gör att det känns som att vi verkligen är med i spelet. Tyvärr, eftersom vi testar detta i "Cortana"-uppdraget, som får dig att rensa ett förbundsskepp fyllt med översvämningsvatten. , medan höra röster skrämmer oss lite, men det säger mycket om hur bra den här hjälmen är.

El Logitech G Pro X Lightspeed de cerca

(Bildkredit: framtid)

Däremot tar det lite en vändning till det sämre när det kommer till mikrofonen. Mikrofonen är löstagbar, vilket vi älskar, men ljudet är litet, något vi hör oavsett om vi är i ett Google Hangouts-möte på jobbet eller på vår Discord-server direkt efter jobbet. Det är inte världens undergång, och Logitech inkluderar sin Blue Vo!ce-mjukvara för att förbättra kvaliteten på ljudingången, men det är något att tänka på, särskilt om det är din huvudmikrofon. Det är en besvikelse att se honom i en så dyr hjälm.

Logitech G Pro X Wireless Lightspeed har inte många unika funktioner, det är sant. Men hörlurarna mer än motiverar sitt pris tack vare den solida byggkvaliteten och ljudtroheten. Faktum är att detta headsets 7.1-surroundljud kan vara den bästa implementeringen av tekniken vi har sett hittills. Mikrofonen ligger lite efter tiden, men om du bara spelar spel som Death Stranding och Cyberpunk 2077 så överväger fördelarna definitivt nackdelarna.

Micrófono desmontable Logitech G Pro X Lightspeed

(Bildkredit: framtid)

Köp den om...

(Bildkredit: framtid)

Köp inte om...

Logitech G Pro X Wireless Lightspeed: Prisjämförelse