Att sitta vid ett skrivbord hela dagen kan ha negativa effekter på din hälsa, speciellt om du använder en gammal och obekväm kontorsstol. Av denna anledning har många valt stående skrivbord som gör att du enkelt kan justera ditt skrivbord från sittande till stående läge med en knapptryckning om det är elektriskt eller genom att dra i en spak om det är elektriskt. stående skrivbord

Medan ett stående skrivbord ger dig mer flexibilitet under hela din arbetsdag, innehåller Juniper Mobile Office Think Desk även hjul. Med hjul på basen av ditt skrivbord kan du rulla det runt ett stort kontor eller enkelt flytta hem arbetsytan utan att be en vän hjälpa dig att flytta den.

Idag ska vi titta närmare på designen, byggkvaliteten, monteringsprocessen, funktionerna och användarvänligheten för Mobile Think Desk för att hjälpa dig att avgöra om detta är rätt uppgradering för ditt arbete hemifrån eller till och med utrusta en hela kontoret så att dina anställda kan njuta av hälsofördelarna med att använda ett stående skrivbord.

Priser och tillgänglighet

Juniper säljer 2 versioner av detta elektriska stående skrivbord istället, den första är Think Desk från €XNUMX och den andra är Mobile Think Desk från €XNUMX.

Oavsett vilken Think Desk du väljer, finns det flera fria storlekar som börjar på tjugofyra tum breda x XNUMX tum långa och går hela vägen upp till trettio tum gånger sjuttiotvå tum. När det kommer till ytfinish kan du välja mellan mörk kopparalm, elvit, sonisk lönn och vit ek, medan benen och ramen är fria i svart, grått och vitt.

Juniper sålde också en byrå-strömförsörjningsmodul till ett alternativ för XNUMX € för ett extra pris i Think Desk, samt en kabelsladd för XNUMX € och en sortimentspersonal för XNUMX €. qui se montent tous deux sous Jag skickar honom .

Det bör noteras att Juniper erbjuder grossistrabatter för företag som vill sätta upp flera kontor eller platser, men du måste kontakta företaget direkt för att få en offert. Istället kan vi se ett antal stora företag inklusive PepsiCo, GameStop och RE/MAX, såväl som statliga och ideella organisationer som YMCA, US Department of Agriculture och US Department of Agriculture. .US Department. of Veterans Affairs i Juniper för att utrusta sina kontor.

(Bildkredit: Avenir)

Design

Juniper Mobile Think Desk har ett 1-tums tjockt smältbord i melamin med en 2 mm tjock PVC-kant för att skydda skrivbordets kanter under daglig användning. Det finns också två genomföringar med två tum diameter på varje sida av skrivbordet så att du kan dra kablar snyggt. Medan Think Desk Mobile har en maximal lastkapacitet på etthundrafemtiotvå pund (sextioåtta nio kg), har Think Desk en maximal lastkapacitet på tvåhundratjugo pund (nittionio sju kg).

Kontroll av panel

(Bildkredit: Avenir)

En kontrollpanel placerad under skrivbordet till höger låter dig sänka skrivbordet till trehundrafemton tum eller höja det till en maximal höjd av fyrtionio tum. Det finns 4 gratis förinställda knappar som låter dig spara din föredragna sitt- och ståhöjd. Kontrollpanelen har också kapacitiva touchknappar som vibrerar när de trycks ned.

En metallram löper tvärs över skrivbordets nedre baksida och stödjer kontrollboxen, liksom de L-formade benen på varje sida. De två fötterna har sina motorer som ansluts till kontrollboxen och när de är igång är bordets mullnivå fortfarande under 58dB.

roulett

(Bildkredit: Avenir)

Till skillnad från Think Desk innehåller Mobile Think Desk 4 stora 4-tums låshjul. Hjulen är fästa på benen med 4 bultar och lägger till ytterligare XNUMX tum till den totala höjden på skrivbordet.

kabelbana

(Bildkredit: Avenir)

Juniper säljer även en valfri kabelränna som fästs på baksidan av skrivbordet och som har en minsta bredd på tjugofem tum och en maximal bredd på fyrtiotvå tum.

Kabelbricka i bruk

(Bildkredit: Avenir)

Men även om brickan är tillräckligt lång för att hålla flera grenuttag, är den bara 96 tum hög, vilket betyder att du måste installera dem vertikalt snarare än horisontellt. Det kan också vara ganska svårt att lagra en bildskärms matkälla på grund av dessa storleksbegränsningar.

Lådor

(Bildkredit: Avenir)

Installera

Den mobila Think Desk som skickades till TechRadar Pro för granskning kom i 4 lådor. Medan skrivbordet, kabelhanteringsbrickan och hjulen var i separata lådor, lindades ramen och 2 ben med plastremmar runt lådan för att skydda den under frakten.

Uppackad

(Bildkredit: Avenir)

Även om Juniper innehåller 2 insexnycklar, samt de bultar och skruvar som behövs för att fästa skrivbordet, behöver du också en borrmaskin för att fästa skrivbordet i ramen, eftersom det är en kommersiell produkt.

ben i ramen

(Bildkredit: Avenir)

Montering av Mobile Think Desk börjar med att sätta in de 2 benen i ramen och säkra de 2 sidodelarna i varje ände med de medföljande bultarna.

leva på nära håll

(Bildkredit: Avenir)

Därifrån måste du fästa ramen vid skrivbordet med totalt tjugoen träskruvar. Eftersom vissa av dessa skruvar är ganska nära ramen rekommenderar vi att du använder en extra lång bit, medan en normal bit har svårt att nå dem.

Fötter

(Bildkredit: Avenir)

När skrivbordet är fäst vid ramen måste du hålla benen mot varje ben med 4 bultar. Om du valde den mobila Think Desk, är det här du skulle sätta 2 hjul på varje ben.

Montering av styrenheten

(Bildkredit: Avenir)

Det sista steget i dockningen av skrivbordet är att placera styrenheten på skrivbordets framkant. Här måste du också koppla den till kontrollboxen och beställa var och en av kablarna som ansluter de 2 fötterna.

Sammantaget var det en ganska enkel process att skapa Juniper Mobile Think Desk. Att fästa ramen vid skrivbordet tog dock lite längre tid än vanligt på grund av det stora antalet träskruvar som måste installeras.

Begagnade

(Bildkredit: Avenir)

Begagnade

När vi slutade docka Juniper Think Mobile Desk testade vi den först med en kompakt PC, en LG ultrawide monitor, ett mekaniskt tangentbord och en MX-mus. Efter Logitech. Skrivbordet gav gott om plats för alla våra enheter, och genomföringar på varje sida gjorde det enkelt att dra kablar.

Vi kunde också enkelt programmera våra föredragna sittande och stående situationer med hjälp av kontrollpanelen monterad under skrivbordet till höger. Även om vi till en början var tvungna att trycka och hålla ned knappar för att justera skrivbordet till rätt höjd, kom vi äntligen på hur vi ställer in en knapptryckning med hjälp av kontrollpanelen. För att programmera kontrollpanelen att använda en knappmanövrering måste du först trycka och hålla ned "S"-knappen i 5 sekunder eller tills den blinkar. Därifrån släpper du "S"-knappen och trycker sedan på "1"-knappen i tre sekunder tills skärmen visar antingen "HO" (fortsätt trycka) eller "H-1" (ett tryck). Så använd upp- eller nedknapparna för att växla mellan de två inställningarna, tryck sedan och håll ned "två"-knappen i 2 sekunder för att bekräfta ditt val.

Förutom det lilla irritationsmomentet njöt vi verkligen av vår tid med att testa Think Mobile Desk. Även om det fanns ett märkbart gnäll från motorn, var det aldrig för besvärande under hela användningen, och skrivbordet gick från sin lägsta till högsta höjd på bara tio sekunder.

Konkurrens

Även om det finns många manuella och elektriska stående skrivbord, är det lite svårare att hitta ett med hjul. Lyckligtvis hittade vi ett power stående skrivbord och ett manuellt stående skrivbord som kommer med hjul för den som letar efter en lite mer mobil installation.

Uplift Desks Uplift V2 börjar på €2, även om kostnaden kan gå upp dramatiskt beroende på hur du anpassar den. Om du är den typen av person som vill ha ett skrivbord skräddarsytt precis efter din smak, då är Uplift V3 helt klart värt att titta på. I själva verket låter Uplift Desk dig inte bara anpassa storleken och finishen på ditt skrivbord, utan också färgen, typen och stilen på dess ram, tangentbord och genomföringar. Du kommer också att ha möjlighet att lägga till flera tillbehör under hela kassan. Ett sådant tillbehör är hjul för ditt skrivbord, och Uplift Desk erbjuder XNUMX olika typer: vanliga skrivbordshjul, mjuka hjul och kraftiga låsande hjul.

Om du hellre inte vill ha en annan kabel från ditt skrivbord, kan Nivel Desks Lüften Air Standing Desk vara värt det. Skrivbordet är för närvarande gratis för €4 och du kan välja mellan svart, grått och vitt för benen, samt vit, svart och neutral twill för skrivbordet. Utöver detta XNUMX € extra två-tums XNUMX-låsande hjul, har Lüften en trettio gånger sextio tum arbetsyta, som en unik flytande design.

Slutlig dom

Juniper Think Desk Mobile är ett otroligt robust och robust elektriskt stående skrivbord med flera fria konfigurationer. De medföljande hjulen är ganska stora och enkla att låsa och låsa upp. I våra tester fungerade de riktigt bra på trägolv och låg lugg matta, och vi hade inga problem att flytta runt skrivbordet.

När det gäller användbarhet gillade vi verkligen hur lätt genomföringarna i varje ände av skrivbordet möjliggjorde kabeldragning, och den extra breda kabelrännan var också ett välkommet tillskott. Även om vi hade velat att den var lite bredare och djupare, fick den jobbet gjort och kunde enkelt hålla en skena, om än upprätt. Kontrollpanelen är också ganska snygg, och den haptiska feedbacken när du trycker på dess knappar var en annan fin touch. Vi vill dock att kontrollpanelen ska vara förkonfigurerad för one-touch-drift istället för oupphörlig one-touch-drift.

Om du letar efter ett robust power-desk med den extra flexibiliteten som kommer med hjul fästa på dess ben, kommer du att få svårt att hitta ett bättre alternativ än Junipers mobila Think Desk.

Vi presenterar även det bästa stående skrivbordet.

Dela detta