En minuts recension

En gång känd för några av de bästa videodörrklockorna, har Ring stadigt utökat sin produktlinje till att omfatta säkerhetsövervakning utanför din dörr. Det har faktiskt gått över fem år sedan Ring lanserade sin populära Floodlight Cam, som kombinerar utomhusbelysning med säkerhetsteknik.

Sedan dess har den utvecklats till Floodlight Cam Pro, till en början med en kabelansluten modell följt av denna batteridrivna version, vilket ger större flexibilitet när det gäller installationsplatsen utanför ditt hem. Och även om konceptet bakom kameran förblir liknande – dess syfte är att övervaka allt som kommer och går utanför ditt hem – har Floodlight Battery Cam Pro en ny rad funktioner som gör det lättare, tydligare och mer exakt att uppnå det målet.

 • Ring Spotlight Cam Pro (batteri) (vit) hos Amazon för $229.99 (öppnas i en ny flik)

En av Rings fyra permanenta batteridrivna utomhuskameror, Floodlight Battery Cam Pro är i den dyrare delen av sortimentet, tack vare dess avancerade funktioner och mångsidighet. Mest lik är Floodlight Cam Plus, som saknar Pros huvudsakliga försäljningsargument för radarrörelsedetektion, Bird's Eye View (som ger en flygvy för ytterligare sammanhang utanför omkretsen av dina säkerhetszoner) och förbättrat ljud. Vi tycker att några av dessa funktioner är mer användbara än andra; Men totalt sett var ljud- och bildtydligheten från Floodlight Cam Pros batteri utmärkt.

Som sådan är den här modellen mer sannolikt att tilltala dem som vill ha bättre video- och ljudkvalitet än några av de bästa hemsäkerhetskamerorna erbjuder. De som redan äger en Ring-produkt kommer sannolikt också att överväga Spotlight Cam Pro Battery eftersom den använder den befintliga appen och kan integreras med andra enheter.

Ring Spotlight Cam Pro batteri pris och tillgänglighet

 • Listpris: 229.99 € / 199.99 € / AU 329 €

Ring Spotlight Cam Pro-batteriet kostar $229.99 / £199.99 / AU$329. Det är tillgängligt att köpa nu i USA, Storbritannien och Australien direkt från Ring eller via Amazon. Solar, plug-in och trådbundna versioner finns också tillgängliga.

För tekniken inpackad i Ring Spotlight Cam Pro-batteriet och märkets typiska användarvänlighet är det ganska rimligt prissatt – jämförbara kameror kan lätt kosta upp till en tredjedel mer. Det är dock lite dyrare än Rings Battery Spotlight Cam Plus, vilket är dess mer prisvärda alternativ.

Ring Spotlight Cam Pro-batteriet innehåller ett batteri i lådan, men har plats för två (så att det andra kan fungera som backup). Extra batterier kostar $29.99 / £24.99 / AU$49.

Värdebetyg: 4.5 av 5

Ring Spotlight Cam Pro Batteridesign

 • Dubbla LED-lampor
 • Installationen kan vara tråkig
 • Innerutrymme för två batterier.

Ring Spotlight Cam Pros batteri är mindre irriterande än vissa säkerhetskameror med ett minimalt fotavtryck på 3,1 x 3,2 x 5,7 tum / 7,8 x 8,1 x 14,4 cm, men det ser fortfarande ut som en kamera snarare än ett ljus. Den har en stor högtalare vid basen, medan ett par LED-lampor flankerar kameran framtill. Även om dessa ljus är tillräckligt starka för att kunna ses på natten, är tydlig belysning inte det primära syftet med denna kamera. Modellen finns i två färger, svart eller vit, vilket gör att du kan välja dina preferenser i ett alternativ som smälter in i ditt yttre eller fungerar som ett synligt avskräckande.

Designmässigt är Ring Spotlight Cam Pro Battery stilren. Den har en enda knapp på toppen, medan högtalardelen längst ner vrids av för att avslöja ett dubbelt batterifack. Drivenheten trycker helt enkelt in och ut fästet; inga klämmor eller bändbyglar krävs. Det är enkelt att montera kameran, även om du behöver en skruvmejsel av rätt storlek eftersom inga verktyg medföljer. Ring uppskattar att installationen kommer att ta 5-10 minuter (det finns fyra skruvar på basplattan, plus en för att säkra fästet). Vi fann dock att det tog längre tid, speciellt när det gällde att dra åt öglan runt den knepiga lilla kulleden med kameran på plats.

botón superior en anillo proyector pro cam batería

Unik botten på toppen för på/av (Bildkredit: Future/Rachel Ogden)

Att länka kameran till Wi-Fi är enkelt, men de många besluten kring vilka inställningar du vill ha förlänger processen lite, särskilt eftersom de alla är tillgängliga för att slå på senare. Ett alternativ att välja standardinställningar skulle vara ett välkommet tillägg för dem som bara vill att Spotlight Cam Pro-batteriet ska vara igång. En USB-laddningskabel medföljer för att ladda batteriet.

Designpoäng: 4.5/5

Ring Spotlight Cam Pro batteriprestanda

 • Tydliga och färgglada nattvideor.
 • Kräver en pålitlig långdistans Wi-Fi-anslutning för bästa prestanda
 • Begränsad videovisning utan ett Ring Protect-abonnemang

På det hela taget visade sig Ring Spotlight Cam Pros batteri vara problemfritt när det gäller övervakning och varningar när det väl ställts in, även om det var ett problem att hålla det "prata" med vårt Wi-Fi. Fastigheten där den installerades är beroende av boosterenheter för att förlänga signalen utomhus, och även om det räckte för annan utomhusteknik, fungerade den här kameran inte bra på systemet. Om du ofta bara trycker på kameran för att få en bättre vinkel kommer du att förlora anslutningen. I grund och botten behöver du en stark Wi-Fi-signal för att få bästa prestanda, och du kanske upptäcker att även om batteriet inte begränsar var du placerar det, kan anslutning ha en effekt. Ring säger att Spotlight Cam Pro-batteriet kräver en nedladdningshastighet på minst 2 Mbps för optimal prestanda.

En befintlig kamera på fastigheten hade en tendens att fånga rörelser som ringen inte gjorde (t.ex. djur) när vi ändrade dess känslighet för att spara på batteriet, även om den fortfarande upptäckte människor på ett tillförlitligt sätt. Vi fann att funktionen Bird's Eye View till stor del var överflödig i vårt lilla utomhusområde: Den tenderade att upptäcka fordon som körde på vägen framför fastigheten, vilket ledde till flera varningar varje timme. Men i ett hem med en stor trädgård eller lång uppfart (dess anpassade rörelsezoner sträcker sig upp till 29ft 6in / 9m) kan det vara mycket användbart.

Vi gillade särskilt dess höga 105dB larm som är lätt att aktivera och hur skarpt det lät, tack vare brusreducering. Synfältet var också utmärkt vid 140° horisontellt och 80° vertikalt, vilket gav en sikt långt bortom fastighetslinjerna. På natten, när de aktiveras av rörelse, förvandlar LED-lamporna verkligen videokvalitet, från korniga svartvita bilder till fullfärgsbilder. Detta gjorde det möjligt för oss att tydligt identifiera stadsrävar från till exempel katter. Det finns dock inget sätt att skilja djur från något som blåser i vinden eller från ett fordon.

märkt fox på pro cam projektor ring batteri

LED-lampor hjälpte till att identifiera stadsräven (Bildkredit: Future/Rachel Ogden)

Även om kameran fungerar utan den krävs ett abonnemang på Ring Protect (som börjar på $3.49 per månad) för några av de mer användbara funktionerna. Utan det kommer du inte att kunna granska videor du har missat i realtid eller spara dem; Du kommer bara ha tillgång till bilderna i högst 7 dagar. Vi tyckte att det var irriterande att ha rörelse inspelad över natten utan någon video. Du kan inte heller se skillnad på folk- och rörelsevarningar utan ett abonnemang.

Prestandabetyg: 3.5 av 5

Ring Spotlight Cam Pro Battery App

 • Lättanvänd app
 • Möjlighet att justera känslighet och rörelsezoner
 • Användbar för flera enheter

När det kommer till följeslagare appar är Ringtone Försök förmodligen en av de enklaste att använda. Huvuddragen verkar ha belysts, med varje alternativ åtföljd av en förklaring av vad det är eller hur det påverkar övervakningen. Men med så många funktioner finns det en hel del alternativ att välja mellan. Detta är bra för dem som gillar att skräddarsy sin teknik, men mindre tilltalande för dem som föredrar att "ställa in och glömma." Du kan justera sekretesszoner för att blockera vissa områden, justera fågelperspektivområdet, rörelsefrekvensen och videons varaktighet, bland annat.

appfunktioner när du använder Ring Floodlight Pro Cam-batteri

Saker du kan göra i appen inkluderar (från vänster till höger) justera fågelperspektiv, rörelsehastighet, varningar och visa inspelade bilder (Bildkredit: Future/Rachel Ogden)

Det som kan vara användbart om du har mer än en enhet är appens lägen. Dessa låter dig aktivera alla dina kameror samtidigt när du är borta, till exempel, eller bara dina utomhuskameror när du är hemma, samt ditt rörelseschema, som tillåter varningar och inspelningar när du är borta.

Batteri Spotlight Cam Pro integreras med Alexa, lyser upp och skickar meddelanden till Echo-enheter när rörelse upptäcks, och du kan prata med personer på kameran med utvalda Echo-enheter och Fire TV.

Appbetyg: 5/5

Ring Spotlight Cam Pro batteritid

 • Lätt att byta batteri.
 • Frekvent övervakning dränerar batteriets livslängd snabbare
 • Laddar från golvet på 5,5 timmar

Det finns ingen riktig indikation på Spotlight Cam Pros batteritid, eftersom det till stor del beror på användning och övervakningsinställningarna som anges. De extra batterierna säger att de kan hålla i månader mellan laddningarna, beroende på användning och väder. Vi upptäckte att när det var inställt på frekvent övervakning tappade vårt batteri 20 % av sin laddning på bara tre dagar, vilket tyder på att de som vill ha exakt övervakning bör investera i ett andra eller tredje batteri och vara redo att ladda om var fjortonde dag eller mer. så. Det var en besvikelse att Ring inte såg lämpligt att inkludera ett andra batteri eller ett större batteri som rymmer mer laddning. Vårt batteri tog 5,5 timmar att ladda från noll.

Batterilivslängd: 3/5

Batterificka på Ring Spotlight Pro Cam-batteri

Högtalarsektionen i basen roterar för att avslöja en dubbel batterihålighet (Bildkredit: Future/Rachel Ogden) Skjut för att rulla horisontellt Attributnoteringar Poäng Pris och tillgänglighet Spotlight Cam Pros batteri levererar skarp, tydlig video, bra säkerhetsljus och enkel användning möjlighet att integrera med andra Ring-enheter, vilket gör den till ett utmärkt värde för pengarna. 4/5 Elegant design och...

Dela detta