Skrivprogramvara har blivit ett oumbärligt verktyg för ett stort antal engelska användare idag, så det finns ingen brist på den här typen av lösningar för personligt och professionellt bruk. Bland andra alternativa alternativ står WhiteSmoke helt enkelt ut som ett omfattande skrivverktyg, som inkluderar var och en av de nödvändiga funktionerna för att skriva oklanderliga texter, under ett minimalistiskt gränssnitt.

Med fantastiska funktioner för grammatik, stil och stavningskontroll är programvaran ett bra val för att skriva inte bara långa dokument eller uppsatser, utan även akademiska uppsatser och professionella e-postmeddelanden. Verktyget är därför för alla som vill utveckla sitt skrivande, från studenter till bloggare, professionella skribenter eller statligt anställda.

Även om det kanske inte är det mest populära skrivverktyget på marknaden, har WhiteSmoke funnits i några år och är erkänt som ett kraftfullt skrivverktyg och mjukvara i ett. Dessutom blev jag besviken över besvikelsen hos fler verktygsanvändare med begränsad användning att seulement tre kläder för prenumerationsföretaget, och en seul appareil för andra liftkort, programmet är fortfarande ett av de första och plus appréciés av ce type d' outils på marknaden.

Priser

Det finns 3 gratisplaner för WhiteSmoke beroende på om du vill använda den på webben, på skrivbordet eller för ditt företag (Bildkredit: WhiteSmoke)

paket och priser

WhiteSmoke-prenumerationsplaner faktureras som engångsbetalningar, antingen genom en årlig eller treårig plan. I båda fallen finns 3 olika planer tillgängliga: Webb, kompatibel med var och en av webbläsarna och inkluderar även grammatikkontroll, plagiatkontroll och översättning; Premium, med alla funktioner i webbplanen, plus kompatibilitet med Windows 1, XNUMX, XNUMX, macOS Sierra, MS Office och Gmail, och omedelbar granskning med ett enda klick, integrerad med alla handlingsplattformar och licensierad för XNUMX dator ; och Business, med licens för tre datorer, utökad nedladdningsgaranti och telefonkundservice, som läggs till resten av Premium-planens fördelar.

Kostnaderna för varje plan betraktas som engångsbetalningar, med femtio % rabatt på var och en av de 6 gratisprenumerationsplanerna. Följaktligen är kostnaderna följande: Webbplanen kostar €5/månad för årsprenumerationen och så lite som €3,47/månad för treårsprenumerationen; för Premium-planen kommer du att debiteras €6.66/månad för årsprenumerationen och €5.55/månad för treårsprenumerationen; medan du för affärsplanen måste betala €11.50/månad för årsprenumerationen och €8.82/månad för treårsprenumerationen.

Free On line Checker var tidigare den kostnadsfria testversionen av WhiteSmoke, begränsad till tvåhundrafemtio tecken, där du kunde testa verktyget på en kort text redan innan du fick den fullständiga versionen. Det verkar dock inte längre vara gratis någonstans. Det finns en demokategori på deras sida, men den visar bara en video som förklarar hur man använder programmet, inte ett gratis verktyg att prova. En återbetalningstid ljuger inte heller, och dessa fakta kan bli verkliga avgörande faktorer för dem som inte är redo att investera sina pengar i en produkt som de inte har någon möjlighet att prova först eller få tillbaka sina pengar, om de inte är nöjda.

särdrag

WhiteSmoke kan kontrollera din stavning, grammatik, interpunktion, stil och till och med leta efter plagiat (Bildkredit: WhiteSmoke)

särdrag

Som ett allt-i-ett-verktyg tillhandahåller WhiteSmoke var och en av de funktioner som man kan behöva för att korrigera och utveckla skrivnivån. Verktyget innehåller en grammatikkontroll, en plagiatkontroll och en översättningsfunktion, som inte bara korrigerar grammatiska misstag, utan även stil och stavning. Alla dessa funktioner kommer att vara gratis oavsett vilken prenumeration du har betalat för.

Dessutom är all mjukvara utvecklad för att göra skrivförbättringar enkelt möjliga, vilket ger en övergripande bild av nivån och kvaliteten på varje skrift genom en rapport som undersöker meningslängd, struktur, röst, redundans, ordval, informella uttryck som ord/ antal meningar/karaktärer, samt förslag på framsteg.

Mobil app

Du kan till och med kontrollera din handstil när du är på språng med WhiteSmoke-apparna för iOS och Android (Bildkredit: WhiteSmoke)

Gränssnitt och i bruk

WhiteSmokes gränssnitt är tydligt och även intuitivt, med fokus på textkorrigeringar och förbättringsförslag. Olika färger används för att markera de olika typerna av buggar och fixar som identifierats, medan det är lika enkelt att använda verktyget för att tillämpa föreslagna ändringar som att klicka på den korrigerade formen av varje ord. Det är en väldigt minimalistisk design, som vissa tolkar som enkel att använda och arbetsorienterad, medan andra anser att den är mindre intuitiv än andra relaterade alternativa alternativ på marknaden.

databas

Det finns flera användbara handledningar om WhiteSmokes kunskapsbas (Bildkredit: WhiteSmoke)

Apoyo

En e-postadress och ett telefonnummer är gratis för säljfrågor, men om du behöver kontakta WhiteSmoke-teamet för andra frågor har du möjlighet att skicka in en biljett till en av tio gratislägenheter. Det finns också en gratis kunskapsbas för självhjälp, med femtio olika ämnen och tio populära artiklar. För den betalda affärsplanen ingår kundtjänstsupport via telefon, även om det inte finns några kompletterande detaljer om exakt vad denna support består av och hur den erbjuds.

Konkurrens

Grammarly och ProWritingAid är två av de mest välrenommerade WhiteSmoke-utmanarna bland många andra relaterade alternativ. Den förra förblir dock den främsta utmanaren, medan Grammarly och WhiteSmoke tävlar om titeln som multifunktionellt skrivverktyg.

Med ett enklare gränssnitt att använda, mer popularitet och gratisplaner med ett månatligt abonnemang på engångsbetalningssajter under längre perioder, föredrar många Grammarly, speciellt för gratisversionen som ges till de som vill prova förslag. skriftligen innan du köper premiumplanen.

Trots det behåller WhiteSmoke en solid position på marknaden som ett kraftfullt alternativ, med mer överkomliga kostnader i längden och med översättningsfunktioner som accepterar mer än sextio språk, en funktion som inte är gratis för Grammarly.

slutlig dom

WhiteSmoke är en mycket acceptabel lösning i sitt marknadssegment, en smart långsiktig investering som erbjuder fantastiska funktioner för att möta krävande grammatik, stavning, interpunktion och stilkrav, inte bara för personligt bruk, utan också för att skriva, akademiskt eller professionellt. rapporterar.

Det är dock fortfarande inte ett perfekt verktyg, huvudanvändarna klagar över bristen på en gratis testversion och livechatt, som licensgränsen på 1 eller tre enheter, när vissa av dessa användare måste flytta från en dator. till en annan beroende på vilket arbete de utför. Därför bör företaget överväga att lägga till den kostnadsfria testversionen online, livechattsupport, såsom att ändra licensgränserna, innan det har en chans att få titeln som bästa gratisprogramvara på marknaden.

Vi har också den bästa gratis skrivmjukvaran och de bästa bärbara datorerna för författare.

Dela detta