Timepage Calendar App Review | Teknisk radar

Timepage Calendar App Review | Teknisk radar

Vi har sett olika tillvägagångssätt för att designa kalenderappar genom åren, och vi har gjort vårt bästa för att samla de mest populära i vår recension av de bästa kalenderapparna på marknaden. Det är sällan någonting lyckas sticka ut nuförtiden, eftersom de flesta idéer redan har prövats flera gånger. Det är därför det ger oss så mycket glädje att se någon som fortfarande försöker tillföra uppfinningsrikedom till ett förment etablerat område. Dessa försök är inte alltid framgångsrika, men när de är, som i fallet med Timepage, är de något att se.

Timepage gör många saker på sitt eget sätt, och det kan ta ett tag att vänja sig vid flödet i appen. Designerna har gjort allt de kan för att hjälpa användare att byta från andra kalenderappar, och även Timepages mest unika funktioner är intuitiva nog. Användare som uppskattar vackra, minimalistiska gränssnitt bör vara nöjda med Timepages design.

paket och priser

Den största nackdelen med Timepage är att den inte har en gratisversion. Appen kommer bara med ett abonnemang, vilket kostar €1.99/månad eller €11.99/år. Det finns en gratis provperiod på en vecka som låser upp alla funktioner och aktiveras automatiskt när du installerar appen, vilket borde räcka för att testa om Timepage uppfyller dina behov. Företaget är också öppet för att förlänga gratis provperioder på individuell basis, så om du tror att du behöver mer tid för att verkligen avgöra om Timepage är rätt för dig, kontakta dem och be om en förlängning.

Det är också värt att notera att Timepage har en separat prenumeration på de andra Moleskine-apparna, så om du är intresserad av Aktier måste du köpa en prenumeration för det också. Det finns ett paket som inkluderar alla Moleskine-appar för €XNUMX/år, även om det inte finns någon direkt rabatt bara för att använda Timepage och Actions without Flow.

widgets

Du får också ett antal widgets för din startskärm utöver en kalender (Bildkredit: Moleskine)

särdrag

Appen stöder de flesta vanliga kalenderfunktioner, som att visa ditt schema i olika vyer, förhandsgranska dagens händelser i en färgkodad lista och planera ditt schema för de närmaste dagarna. Du kan anpassa händelser på olika sätt, lägga till personer, platser och media till dem och föra detaljerade anteckningar som kommer att vara tillgängliga när en händelse närmar sig.

Värmekartan är en cool funktion som är unik för Timepage (eller åtminstone brukade vara), som ger dig en ögonblicksbild av hur hektisk din månad är varje dag baserat på frekvensen och varaktigheten av händelser. Detta kan hjälpa dig att bättre förstå din långsiktiga planering och undvika vissa flaskhalsar. Plattformen integreras med tjänster som Uber, även om inte alla tycker att dessa funktioner är användbara.

gränssnitt

Moleskine spenderade ganska mycket tid på att skapa Timepages unika användargränssnitt (Bildkredit: Moleskine)

Gränssnitt och i bruk

Timepages gränssnitt är överlägset dess mest unika funktion, och de som uppskattar estetik i utformningen av de saker de använder kommer att älska den här appen. Timepage utvecklades från grunden för att se bäst ut, men det kompromissar inte med användbarheten för att uppnå det målet. Allt presenteras tydligt och genomtänkt, och gränssnittet är inte rörigt. Anpassningen är enkel och flexibel, med många alternativ att välja mellan.

Som vi nämnde tidigare kan den unika navigeringsstilen som används på Timepage ta lite tid att vänja sig vid, men det är värt det så fort du klickar. Du kan tycka att det är ganska svårt att återvända till andra kalenderappar efter att ha provat Timepage ett tag. Andra utvecklare har också lagt ner mycket möda på att ändra sina gränssnitt, men hittills är det inget som slår Timepage.

Apoyo

Moleskine har kompletta guider för att använda Timepage istället (Bildkredit: Moleskine)

Apoyo

Timepages kundservice är förstklassig och har den lyhördhet du kan förvänta dig av ett företag med dess rykte. Svarstiderna är snabba och supportrepresentanter är bekanta med de komplexa aspekterna av applikationen och dess unika funktioner. Var inte rädd för att fråga hur man använder vissa funktioner om du är förvirrad; Du kommer inte att vara den första att ställa en sådan här fråga med Timepage-support.

Konkurrens

Timepage är en ganska unik app på kalendermarknaden och har verkligen inga direkta utmanare. Om du letar efter något med ett så attraktivt gränssnitt finns det tyvärr knappt något alternativ. Detsamma gäller Timepages mer unika syn på planering och organisation.

Om du behöver en mer traditionell kalenderapp finns det många alternativ att välja mellan som kommer att tjäna dig väl, inklusive Google Kalender, Apple Calendar och Calendar.com. Vissa har också mer rimliga priser, inklusive helt gratis alternativ.

slutlig dom

Timepage kanske inte är för alla, men de som kan uppskatta dess unika design och uppfriskande tillvägagångssätt kommer att bli kär i appen nästan omedelbart. Den erbjuder mycket när det gäller produktivitet och tidshantering, och är en av de bästa kalenderapparna på marknaden just nu. Ge den kostnadsfria provperioden ett försök och se om den uppfyller dina behov, även om den ser annorlunda ut än vad du är van vid.

Vi har också de bästa kalenderapparna och de bästa tidshanteringsapparna.