Honor Earbuds 3 Pro: One Minute Review

Ja, de ser mycket ut som Apple AirPods Pro och ingen recension av Honor Earbuds 3 Pro som är värdig dess Bluetooth 5.2-anslutning kan ignorera det faktum. Men i stället för att gå med i den ständigt växande högen av lacklustiga avslag, tog de nya Honor-öronsnäckorna på många nyckelområden faktiskt det som var fantastiskt med Cupertino-jättens AirPods Pro och gjorde det sedan bättre. Och inte bara för Honor-smarttelefonägare.

Den utlovade tekniken för hälsoövervakning av temperatursensorer förverkligades således aldrig – Honor misslyckades med att slå Apple på den punkten. Men hur är det med det? Se bortom det och det finns mycket att fira.

Trots den välbekanta designen av skalet och tandborsthuvudet på Earbuds 3 Pro, stack Honor under huven ut genom att implementera världens första design med dubbla koaxialdrivrutiner med en 11 mm dynamisk drivenhet och piezoelektrisk keramisk diskanthögtalare. I grund och botten är det en diskantsituation inuti föraren; de två individuella drivenheterna är koncentriskt byggda så att de avger ljud från samma punkt eller axel. Och det kunde ha varit en katastrof. Bara det är tvärtom. Det är en rungande triumf och förebådar dess snabba införande som en av de bästa äkta trådlösa hörlurarna på marknaden.

Honor tog formen av de pro-suffixerade AirPods och lade till volymkontroll på enheten till skafterna, en mer anpassningsbar och njutbar brusreducerande upplevelse, en enkel och elegant ny app (förutsatt att du inte har en iPhone) och vad inte Ännu viktigare, den levererade fylligare, köttigare bas, ett bredare ljudbild och en bättre, mer detaljerad ljudupplevelse överlag. Och den lyckades göra allt till ett mer acceptabelt pris än Apples Pro-alternativ.

Två rads recension? Honor har precis gjort en av de bästa brusreducerande hörlurarna på marknaden. Bra gjort, ära.

Honor Earbuds 3 Pro ser så mycket ut som en Apple "Pro"-produkt att folk kommer att undra. (Bildkredit: TechRadar)

Honor Earbuds 3 Pro recension: Pris och releasedatum

 • €170 / €199 (ca €178, AU$367)
 • Upplagt den 28 februari 2022

Till €199 i Europa och €170 i Storbritannien, är Honors Pro-suffixade hörlurar aggressivt prissatta när man betänker att Apples AirPods Pro lanserades för €249 / €249 / AU$399. Som sagt, köpare som förväntar sig ett pris som liknar Honor Earbuds 2 Lite från augusti 2021 (på $60/£70) kommer att behöva betala ut lite mer pengar om de vill ha de senaste, och ärligt talat, överlägsna Honor-öronsnäckor.

Men här är rubbet: Även om Honor skilde sig från sitt moderbolag, Huawei, i november 2020, verkade det inte helt befria den nu oberoende kinesiska smartphonetillverkaren från det pågående USA-initierade handelsförbudet. , mot Huawei, i april . 2020. Det här är ett omvägande sätt att säga att du kanske inte kan köpa dem i USA, och det är verkligen synd.

Honor Earbuds 3 Pro-fodral på sidan, för att visa USB-C-porten

Honor's Earbuds 3 Pros fodral laddas via USB-C och ser verkligen ut som en sten. (Bildkredit: TechRadar)

Honor Earbuds 3 Pro recension: Funktioner

 • Bluetooth 5.2 och välutrustat, intuitivt appstöd för Android
 • Fyra effektiva profiler för brusreducering och miljömedvetenhet
 • Volymkontroll på örat och parning med två enheter

Först och främst är den lättanvända, snygga och väldesignade Honor AI Space-appen endast tillgänglig för Android. Och den där ytterst iOS-liknande snabbkopplingsfunktionen, där du helt enkelt öppnar locket på lådan och en bild av de parningsklara Honor Earbuds 3 Pro dyker upp, händer bara om du använder en Honor-enhet. Men vi testade dessa hörlurar med en Honor Magic 4 Pro, Samsung Galaxy S22 och Apple iPhone 11 och även utan snabb ihopkoppling (Samsung) eller appstöd (Apple) fann vi dessa hörlurar mer än motståndskraftiga mot konkurrenterna inom andra områden.

Som sagt, detta är en uppsättning hörlurar som definitivt är gjorda för Android. Även om ingen app krävs för att växla mellan profilerna "brusreducerande", "av" och "medvetenhet", behöver du bara trycka länge på någon av hörsnäckorna - åtkomst till Honor AI Space-appen låser upp fyra nya brusreducerande profiler. av buller Tryck på "brusreducering" i den här appen endast för Android och du har fyra "lägen" att välja mellan: "smart", som påstår sig dämpa ljudnivån i din miljö; 'mysigt', vilket beskrivs som lämpligt för tysta miljöer som ett kontor; "måttlig" för bullrigare miljöer; och "ultra" för situationer där konstant brusreducering behövs, såsom på ett plan. Och de är också mycket effektiva. Vi promenerar nerför en stadsgata med bussmotorer utplacerade och "smarta" bilar, stadiga, det allmänna brummandet av vägaktivitet drunknade i stort sett, och ännu viktigare, inte till nackdel för vår musik. .

På andra ställen inkluderar knapparna Bluetooth 5.2-anslutning och upp till 24 timmars batteritid i kombination med laddningsfodralet, som praktiskt också erbjuder två timmars uppspelning med fem minuters snabbladdning. Saften i knopparna är inte särskilt imponerande, med sex timmars uppspelning på full laddning utan brusreducering eller fyra med brusreducering implementerad, men det är acceptabelt med tanke på snabbladdningsfunktionen, och appen ger mycket tydliga indikationer på återstående batteri i varje öronsnäcka och i fodralet för att hjälpa dig att vara förberedd på långa resor.

En annan funktion som är värd att nämna här är volymkontrollen på örat. Tja, du tror inte att du kan ändra donnen, du vet att du inte behöver göra ballasten, eller så kommer du att göra det för din AirPods Pro för att kontrollera din musik, mer än du kan göra det, det är en betydande fördel över tid. Att inte behöva ta upp telefonen ur väskan för att sänka musiken på ett fullsatt tåg: enormt.

En sista sak att notera är den mycket hypade utlovade temperatursensorfunktionen, eftersom den inte finns där. Påståendet var att du kunde ta din temperatur genom att trycka på hörluren tre gånger. Möjligheten att spåra kontinuerliga mätningar över tid och utlösa en "onormal temperaturvarning" har också rapporterats allmänt. Men du hittar inget av det i appen, eller när du trycker på knapparna. För att säga det rakt ut, dina hörlurar kan fortfarande inte säga att du är het.

Varför denna snabba snurr? Tja, Honor hävdade tidigare att dess AI-temperaturalgoritm har 80 % chans att få ett fel på ±0,3 grader Celsius eller mindre i en labbmiljö; den faktiska felmarginalen kan dock variera beroende på person och miljö, och för att ge kredit där kredit ska betalas har företaget alltid sagt att produkten inte ska användas för något medicinskt ändamål.

När Honor meddelade att dess temperaturövervakningssensorer definitivt skulle inkluderas i deras nya hörlurar (och därmed slå Apple), varnade det tillkännagivandet att tekniken ännu inte hade fått regulatoriskt godkännande.

Honor sa till oss: "På alla marknader där Honor är verksamt följer den strikt lokala lagar och förordningar. Med tanke på dessa faktorer kommer introduktionen av funktioner och produkter på marknaderna också att variera beroende på marknadens krav.

Honor Earbuds 3 Pro kommer därför inte att ha en temperatursensor på marknaderna i Storbritannien och Europa."

Bortsett från det är det faktum att Honor Earbuds 3 Pro inte har den utlovade temperatursensorn på den brittiska och europeiska marknaden det enda mindre problemet i en komplett funktionsuppsättning.

(* 3 *)

Honor Earbuds 3 Pro-fodralet är i fickstorlek och hålls stängt med starka, lugnande magneter. (Bildkredit: TechRadar)

Honor Earbuds 3 Pro recension: Ljudkvalitet

 • Detaljerad och expansiv ljudbild över alla frekvenser
 • Kraftfull, levande bas och texturerad sång
 • En ny klassledare för Android-enheter inom ljud

Förmodligen är den största skillnaden mellan AirPods Pro och Honor Earbuds 3 Pro hur mycket bättre den senare låter. Låt det sjunka in ett ögonblick. Det är inte heller en mindre eller stegvis förbättring av Apples avancerade erbjudande.

Vi streamar musik från Tidal och Apple Music från vår iPhone, Samsung Galaxy S22 och Honor Magic 4 Pro. Basgolvet genom Stormzys Vossi Bop och Daves PSYCHODRAMA är djupare, mer levande och kraftfullare tack vare Honor-hörlurarna. Rösterna är också mer uttrycksfulla; Daves bedrövligt hemska lyriska stilar lyser lite ljusare tack vare det extra uns av textur och realism som Honor-headsetet kan avslöja.

Ljudbilden är också lite mer expansiv i frekvenser, även om det är en närmare resa. I slutändan är det de extra detaljerna – de skarpare framkanterna på noterna, den känslomässiga kvaliteten på sången – som gör Honor Earbuds 3 Pro till den klara vinnaren under vårt lyssnande.

Honors nya (och potentiellt riskabla) koaxialdesign med dubbla drivenheter har integrerats med all skicklighet hos en kirurgs orubbliga hand, vilket gör att Earbuds 3 Pro låter mer engagerande, entusiastiska och gnistrande genom enkla toppar att hantera än deras AirPods-motsvarigheter. Alla reservationer vi kan ha haft om kontrollerinställningar åsidosätts snabbt när vi slår tårna i tid för de obevekliga, upplyftande musikaliska trådarna som finns i System of a Downs BYOB, som alla är mästerligt bemästrade av Honor. Earbuds 3 Pro.

Spela Debussys Deux Arabesques, spelad av Mehahem Pressler, och de tredimensionella tangenterna svävar genom registren med tillräckligt med utrymme runt varje vältajmad hög ton för att kännas musikaliskt tilltalande och verkligen spelas av sjungande, andande människohänder.

Apple AirPods Pro och Honor Earbuds 3 Pro på svart bakgrund

Gissa Honor-produkten! (Okej, det är den översta. Men notera det mer rundade, något ljusare fallet.) (Bildkredit: TechRadar)

Honor 3 Pro hörlursrecension: Design

 • Finns i vitgrå
 • Endast 5,1g per hörlur
 • Så AirPods Pro-esque är nästan kul

Det finns inget sätt att undvika det. Om imitation är den uppriktigaste formen av smicker, hade Honor några ganska bra saker att säga om Apples AirPods Pro när den designade Earbuds 3 Pro. Det är alarmerande att se hur lika de två erbjudandena är sida vid sida.

Som sagt, Honor är fortfarande lite bättre här i vissa avseenden. Förutom vitt lanserade Honor en silverfärgad färg och tillsammans med en knapp...

Dela detta