Dyson V15 Detect Absolute Review

Dyson V15 Detect Absolute Review Dyson tillverkar några av de bästa dammsugarna på marknaden Med imponerande sugkraft och en rad högteknologiska funktioner för att göra en av de mest monotona hushållssysslorna så snabba och smärtfria som möjligt. Din senaste sladdlösa dammsugare, Dyson V15 Detect Absolute är inget undantag– Det är den mest kraftfulla sladdlösa dammsugaren som märket någonsin har producerat, och Dyson har också gjort om rengöringshuvudet för hårda golv för att inkludera en laser som lyfter fram mikroskopiska dammpartiklar som annars skulle förbli osynliga. blotta ögat. V15 Detect Absolute kan också räkna och identifiera storleken på dammpartiklarna som den samlar in, visa informationen på en LCD-skärm så att du kan se bevis på att din dammsugning djuprengör dina golv. LCD-skärmen sågs först på V15:s föregångare; Dyson V11-serien, presenterar också information om återstående autonomi och den valda effektnivån. Och, liksom V11-serien, kan V15 Detect Absolute automatiskt justera effekten baserat på vilken typ av golv du rengör när den används med rengöringshuvudet med högt vridmoment. Dyson säger det Batteriet räcker upp till 60 minuter mellan laddningarna när dammsugaren Den används på den lägsta effektinställningen, även om denna reduceras till 15 minuter om du använder maxnivån. Batteriet är också löstagbart, så du kan ersätta det med ett fulladdat batteri (du måste köpa ett extra batteri separat) för att minimera avbrott i dina städsessioner. Dyson V15 Absolut detektion (Bildkredit: TechRadar) Den extra tekniken i Dyson V15 Detect betyder att den väger drygt 1g mer än V500 Absolute, liksom den extra vikten och det höga priset, motiverat av rengöringskraften och dammsugarens intelligenta funktioner . Vi testade det för att ta reda på det.

Dyson V15 Upptäck absolut pris och tillgänglighet

Dyson V15 Detect Absolute, kallad Dyson V15 Detect i USA, och Dyson V15 Detect Total Clean i Australien, kostar 699.99 € / 599.99 € / 1.399 27 €. Den finns nu att köpa i USA och Storbritannien och kommer att säljas i Australien den 0.5 maj. I USA och Australien finns även en andra modell. I USA kommer Dyson Outsize Absolute+ med en större 1.9-gallon/899.99-liters dammbehållare och två batterier för $650 (cirka $1,200/AU$15 1,449), även om den inte har den akustiska dammuppsamlaren. I Australien kallas den andra modellen Dyson V1,125 Detect Absolute Extra; den kommer med en fristående bas och kostar 800 XNUMX AU€ (cirka XNUMX XNUMX € / XNUMX €). Dyson V15 Absolut detektion (Bildkredit: TechRadar) Som vi nämnde är batteriet utbytbart och extra batterier kostar 149 € / 85 € / 199.99 €.

Design

På ytan ser Dyson V15 Detect Absolute mycket ut som V11-serien, inklusive motorn, en 1-tums/2,6 cm färg LCD-skärm, motorn som skapar suget, cyklonerna som genererar centrifugalkraft för att säkerställa att damm och smuts stannar kvar i burken och dammbehållaren på 0,2 gallon / 0,75 liter på toppen. Med en vikt på 3,1 kg / 6,8 lbs är detta en av de största och tyngsta sladdlösa dammsugarna vi har testat. Under huven får V15 Detect Absolute dock några seriösa uppgraderingar jämfört med sin föregångare, med motorn som släpper ut 230 watt luft, eller 24 % mer sugkraft än V11-serien, medan piezo-pickupen använder ljudet för att spåra numret och typ. . dammpartiklar som samlas upp av dammsugaren och visar denna information på LCD-skärmen med återstående batterinivå och vald energinivå. TheV15 Detect kommer med två rengöringshuvuden; Laser Slim Fluffy rengöringshuvudet, som har en mjuk borststång för att säkerställa att hårda golv inte skadas, är ett av verktygen som följer med dammsugaren. Inkluderar en klass 1 laserdiod (så säker för människor och husdjur) monterad i 1,5 graders vinkel och 7,2 mm från marken, som projicerar en grön ljusstråle framför rengöringshuvudet för att framhäva dammpartiklar som är mikroskopiska som är osynliga. för ögat V15 Detect kommer också med rengöringshuvudet med högt vridmoment som, när det används i automatiskt läge, justerar effekten efter vilken typ av golv den rengör under användning. Till skillnad från versionen som följde med V11-serien har den nu 56 polykarbonat-tänder som river hår i små sektioner för att förhindra att det trasslar ihop sig runt borsten på rengöringshuvudet. V15 Detect Absolute har tre effektnivåer som kan väljas med knappen på ovansidan av dammsugaren; Och precis som andra sladdlösa dammsugare från Dyson kan du konvertera V15 Detect Absolute till en handhållen rengöringsmaskin genom att ta bort huvudstaven och fästa ett av de åtta medföljande verktygen direkt på dammpatronen. En av dem är hårverktyget mot trassel: denna kompakta avsmalnande borste har 45-graders borsttossar, vilket säkerställer att hårstrån från människor och djur automatiskt rör sig hela vägen igenom. , istället för att fastna runt borsten. Dyson V15 Absolut detektion (Bildkredit: TechRadar) V15 Detect Absolute har ett utbytbart batteri inbyggt i handtaget, för att minska avbrott i din rengöringssession, förutsatt att du köper ett extra batteri. Dyson säger att batteriet räcker upp till 60 minuter mellan laddningarna, men det beror på ströminställningen du dammsuger på. En dockningsstation och laddkabel ingår också i dammsugaren.

Prestanda

På alla effektnivåer sög Dyson V15 Detect Absolute upp allt det fina damm, kaksmulor och flingor som vi strödde ut på mattor och hårda golv i en långsam passage och glider lätt över båda typerna av golv också. När vi använde High Torque-rengöringshuvudet och bytte till autoläge ökade vakuumet automatiskt suget när den piezoakustiska sensorn upptäckte höga dammnivåer och minskade suget när den upptäckte ett fall i dammnivåerna. Vi kunde se typen och mängden damm som sugs upp av V15 Detect på LED-skärmen, som representerade de olika dammpartiklarna som ett färgat stapeldiagram, medan den återstående körtiden visades under grafen. Vi kunde också använda knappen ovanpå vakuumet för att justera sugkraften. Dessutom var vi imponerade över hur mycket damm Laser Slim Fluffy rengöringshuvudet faktiskt drog upp på våra hårda golv. Nous avons délibérément manqué les bords d'une pièce avec des sols durs, puis avons poussé la tête vers ces bords - avec le laser vert éclairé, nous avons été choqués par la quantité de poussière, qui n'était pas visible, seauparaitvan på golvet. Såsom nämnts, Dyson V15 Detect Absolute kommer också med det nya verktyget Anti-Tangle Hair Screw, designad för att ta bort hår från människor och djur från små områden som soffor och bilbarnstolar. Under våra tester tog vi medvetet bort en hårstrå från en hårborste och placerade den på soffan och använde sedan vakuumet med det bifogade verktyget för att förhindra trassel för att suga upp det; vi blev imponerade av att se att den sögs rakt in i patronen utan att linda sig runt verktygsfältet. Att konvertera dammsugaren till handhållet läge och tillbaka var enkelt, som med andra Dyson-städare kräver detta att man tar bort huvudstaven, även om vi tyckte att den var lite tyngre att använda i det här läget än dammsugare. Dyson var tidigare, och vi kunde inte städa länge innan vår arm började göra ont. Vi tyckte också att V15 Detect Absolute var lätt att tömma: när staven och rengöringstillbehören togs bort kunde vi använda spaken på baksidan av dammpatronen för att öppna locket och kasta ut skräpet i papperskorgen. . . Dyson V15 Absolut detektion (Bildkredit: TechRadar) Dammsugaren var behagligt tyst när den användes på lägre effektinställningar, men vid maximalt sug registrerade vår decibelmätare 81 dB, vilket liknar en lastbil som körde på motorvägen i 40 mph. , vilket faktiskt är en av de de mest kraftfulla sladdlösa dammsugarna vi har testat.

Batteriets livslängd

Som vi nämnde, Dyson hävdar att batteriet räcker upp till 60 minuter på den lägsta inställningen, Eco, och i våra tester hade vi respektabla 59 minuter innan vakuumet laddades. Det tog ungefär fem timmar att ladda batteriet helt med den medföljande laddaren. Dyson V15 Absolut detektion (Bildkredit: TechRadar) Som vi nämnde kan batteriet, som fästs på dammsugarens handtag, bytas ut för att säkerställa att din rengöringssession inte avbryts – förutsatt att du köper extra batterier, förstås.

Ska jag köpa Dyson V15 Detect Absolute?

Köp den om...

Du vill veta att ditt hus är helt rent

Med en LCD-skärm som kan visa dig hur mycket damm och skräp som har tagits bort från dina golv är Dyson V15 Detect Absolute ett bra alternativ för dem som vill vara säkra på att de har städat sitt hem på rätt sätt.

Har du hårda golv i ditt hus?

En av huvudfunktionerna hos Dyson V15 Detect är dess förmåga att framhäva mikroskopiska dammpartiklar på hårda golv med laser, vilket gör den idealisk för dem som inte har mattor i sitt hem.

Du vill ha ett kraftfullt sug

Dyson V15 Detect är en kraftfull dammsugare som kan suga upp allt i sin väg med bara ett svep. Om du vill ha ett kraftfullt sug, så klarar den här rengöringen jobbet.

Köp den inte om...

Du har en begränsad budget

För £699.99 / £599.99 / £1399 8AU är detta en av Dysons dyrare dammsugare, så om du har en budget, skulle du vara bättre att gå med en äldre Dyson-modell, som VXNUMX, som fortfarande är bra vid dammsugning, damm och skräp, men inte packad med det senaste...