Auslogics BoostSpeed​12 är ett enhetsunderhållspaket som hjälper till att optimera din dator. Den innehåller många verktyg som hjälper din dator att prestera på bästa sätt. Till exempel kan du ha skräpfiler på din dator som saktar ner den och är svåra att upptäcka och den här programvaran låter dig enkelt visa och ta bort dem.

Auslogics BoostSpeed ​​​​12 är en av många mjukvaruprodukter som utvecklats av Auslogics, ett australiensiskt företag. Det är baserat i den berömda staden Sydney.

Vi kommer att granska denna programvara baserat på specifika kriterier, inklusive planer och priser, funktioner, kundsupport, användargränssnitt och kompatibilitet.

Auslogics håller saker enkelt med en gratis nivå och en betald pro-nivå för BoostSpeed ​​​​12 (Bildkredit: Auslogics)

Innehållsförteckning

paket och priser

Det finns gratis och Pro-versioner av Auslogics BoostSpeed ​​​​12. Naturligtvis har gratisversionen avsevärt begränsad funktionalitet, vilket gör Pro-versionen till det mer gångbara alternativet. Pro-nivån kostar cirka 59.95 € för en ettårig licens som täcker 3 datorer. Till skillnad från många konkurrenter är detta inte ett engångsköp, utan en årlig förnyelse.

särdrag

Det här mjukvarupaketet innehåller flera verktyg för att förbättra din dators prestanda (Bildkredit: Auslogics)

särdrag

BoostSpeed​​12 innehåller ett antal användbara funktioner som hjälper dig att öka din dators prestanda och få ut det mesta av ditt system.

Som namnet antyder rensar den här funktionen föråldrade och oönskade filer från din dator. Dessa filer saktar ner din dator och att ta bort dem är ett enkelt sätt att förbättra dess prestanda.

BoostSpeed​​12 har ett inbyggt verktyg för att skydda din integritet online genom att se till att dina aktiviteter inte spåras av din webbläsare. Nuförtiden verkar det svårt att skydda din integritet på Internet, men den här funktionen gör det enkelt för dig.

Den här funktionen låter dig snabbt avinstallera vilken programvara du vill med bara ett klick. Med den kan du också avinstallera grupper av programvara samtidigt istället för individuellt. Du kan göra det direkt från din instrumentpanel utan stress.

Auslogics BoostSpeed​12 låter dig upptäcka oönskade poster i ditt systemregister och ta bort dem. Dessa oönskade poster saktar ner din dators prestanda och att förstöra dem är det perfekta sättet att undvika det.

Den här funktionen skannar din hårddisk efter fragmenterade filer, rapporterar resultaten och tar bort dessa filer för att förbättra hastigheten.

Du kan övervaka din webbläsares plugin-program och tillägg och bli av med de som gör din dator långsammare eller kränker din integritet online.

Auslogics BoostSpeed​12 låter dig återställa filer som du raderat av misstag.

Den här funktionen skannar din dator och ger information om hårdvarukomponenter, operativsystem och installerad programvara i ett lättläst format. Det är ett utmärkt verktyg för att övervaka din dators prestanda.

Den kan automatiskt skanna all din installerade programvara efter tillgängliga uppdateringar och uppdatera dem vid behov.

Det finns många andra funktioner som tillhandahålls av Auslogics BoostSpeed ​​​​12. Dessa är bara några av dem.

instrumentbräda

Se enkelt alla tillgängliga verktyg till ditt förfogande från BoostSpeed ​​​​12-instrumentpanelen (Bildkredit: Auslogics)

Gränssnitt och i bruk

Det är enkelt och enkelt att ladda ner och använda Auslogics BoostSpeed ​​​​12. Gå bara till den officiella webbplatsen och ladda ner installationsfilen för gratisversionen eller Pro-versionen. Sedan tar installationen bara några minuter.

När det väl är installerat och kört har programpaketet ett användarvänligt gränssnitt. Din instrumentpanel har tydliga knappar för alla funktioner du behöver. Den här centrala instrumentpanelen kan hantera och optimera hastigheten och prestanda på din dator.

Om hastighet och användarvänlighet var våra enda kriterier, skulle vi ge BoostSpeed ​​​​12 hela 5 av 5 stjärnor.

Apoyo

Auslogics tillhandahåller också självhjälpsguider på sin webbplats ifall du stöter på problem med deras programvara (Bildkredit: Auslogics)

Apoyo

Auslogics erbjuder kundsupport via e-post och telefon. Du kan ringa företagets hjälplinje för omedelbar hjälp, eller skicka en e-postförfrågan och vänta på svar. Observera dock att telefonlinjen inte alltid är tillgänglig på grund av kundstockning.

Konkurrens

Auslogics BoostSpeed ​​​​12 har många konkurrenter, som Ashampoo WinOptimizer 19 och Glary Utilities. Till €20 är det betydligt billigare än Ashampoo WinOptimizer, som kostar runt €30 trots att det har liknande funktioner. Dess pris är jämförbart med Glary Utilities, som kostar $20 och är tillgängligt för Windows och Mac operativsystem.

slutlig dom

Auslogics BoostSpeed​12 är ett användbart verktyg som hjälper dig att uppnå dina PC-prestandamål. Det har dock några nackdelar som att dess gratisversion har minimala funktioner och endast är tillgänglig på Windows OS. Vi skulle vilja se ett BoostSpeed ​​​​12-paket som är kompatibelt med Mac-operativsystemet.

Vi har också lyft fram de bästa gratisprogramavinstallationerna och de bästa systemverktygen och reparationsprogramvaran för kommersiella datorer.

Dela detta