Audio Technica S220BT recension: Budgethörlurar med gigantisk batteritid

Audio Technica S220BT recension: Budgethörlurar med gigantisk batteritid

Audio Technica S220BT: En minuts recension

Audio Technica S220BT trådlösa hörlurar har löjligt lång batteritid. Visst, de är inte riktigt upp till uthållighetsnivån för trådlösa tangentbord och möss, men med 60 timmars ljud som erbjuds kommer de säkert åtminstone att minska sannolikheten för den där sjunkande känslan när du tar bort hörlurarna. dörren för att upptäcka att de är slut på juice. Dessutom innebär snabbladdningsalternativet att om du har 10 minuters USB-åtkomst innan ditt tåg eller flyg, kan du få tre och en halv timmes lyssningstid.

Men den större frågan för vår Audio Technica S220BT-recension är, är det här hörlurarna du verkligen vill ha ljud till? Svaret är ett rungande och balanserat ja. Som du kan förvänta dig av Audio Technica är ljudbilden här utmärkt för priset, med överraskande djup, även med uppenbara basbegränsningar jämfört med andra audiofila erbjudanden. Även utan brusreducering bör pendlare nöja sig med sina favoritlåtar på vägen till jobbet och S220BT är en idealisk följeslagare för ljudböcker och poddar utan att behöva oroa sig för att slänga ett par dyra burkar i väskan. I den billigare änden av de bästa over-ear-hörlurarna är de svåra att slå.

Allt är dock inte smidigt och lätt. Vi skulle inte rekommendera dessa om du tar många samtal när du är på språng, tack vare det exceptionellt dåliga mikrofonstödet på öronkåpan. Du kanske också ogillar den lite knarriga men perfekt funktionsdugliga och pålitliga plastkonstruktionen om du är van vid lyxen med dyrare hörlurar.

Men för priset är S220BT en no-brainer för hörlurar när du är på språng - de är några av de bästa billiga hörlurarna som finns. Bluetooth är mycket lätt att ställa in och du kan till och med ställa in flerpunktsanslutning mellan din telefon och surfplatta eller PC. Det är ett särskilt trevligt tillägg till en redan funktionspackad uppsättning burkar till detta låga pris.

Audio Technica S220BT produktbild

Det finns inget vikt pannband, men öronkåporna roterar platt för enkel förvaring när du är på språng (Bildkredit: Louise Blain)

Audio Technica S220BT recension: Pris och releasedatum

Audio Technica S220BT lanserades i slutet av 2021 och behåller fortfarande sitt billiga lanseringspris. I USA hittar du dem för €60, i Storbritannien kostar de €60 och AU$90 i Australien. Med tanke på bredden på marknaden för trådlösa hörlurar har Audio Technica prissatt dessa boxar exceptionellt konkurrenskraftiga, och även om du hittar lika imponerande ljudprestanda från den utmärkta Sony WH-CH510, vårt favoritbudgetalternativ på vår lista över de bästa trådlösa hörlurarna, Sony Varaktigheten av 35-timmars batterilivslängd bleknar plötsligt i jämförelse med de häftiga 60-timmar.

Om du vill förbättra plastkänslan hos S220BT är Jabra Elite 45h $79 / £69 / AU$99 ett annat hållbart alternativ med en snygg läderlook. Det är också mindre batteriladdning med Jabra Elite som erbjuder 50 timmars musik.

Audio Technica S220BT recension: Funktioner

Audio Technica S220BT trådlösa hörlurar är överraskande funktionsrika. För det första är den nästan löjliga batteritiden på 60 timmar inget tomt löfte. Det beror helt klart på volymnivåer, men utan aktiv brusreducering tog det runt 50 timmar för oss att få ett meddelande om lågt batteri. Varje gång du slår på dem får du en användbar batterinivå som är användbar för att åtminstone tala om för dig att komma ihåg att koppla in dem, även om du inte gör det.

De håller också en laddning anmärkningsvärt bra. Även efter några månader av att inte använda hörlurarna, när vi slog på dem, fann vi att batterinivån fortfarande var på en genomsnittlig nivå. Även om de är svaga betyder den snabbladdningsbara USB-C-porten att du får tre och en halv timmes ljud på bara 10 minuter inkopplat, vilket är praktiskt på ett nafs.

I kartongen finns en kort USB-C till USB-kabel, samt ett längre 3,5 mm ljuduttag med integrerad fjärrkontroll och mikrofon. Tyvärr är själva mikrofonen avstängd när den ansluts trådlöst, så även om du kan höra personen i andra änden av telefonen helt tydligt, kommer du att få allvarliga problem med att höra dem. Koppla in kabeln och det är en annan historia, och S220BT fungerade alldeles utmärkt kopplad till en Xbox Series X-kontroller för chatt och Destiny 2.

Användbart kan du ansluta till flera enheter samtidigt med flerpunkts Bluetooth-funktionen. Återigen, det är inte idealiskt för samtal, men det är lätt att växla mellan smartphonemusik och PC- eller surfplattevideor, och Bluetooth-anslutningen är stabil och pålitlig efter en enkel parningsprocess.

Audio Technica S220BT recension: Design

När det kommer till budgethörlurar märker du alltid vad som måste offras för ljud, men tack och lov, trots de billiga materialen, har Audio Technica byggt in komfort i S220BT. Over-ear-hörlurarna är behagligt mjuka, och toppen av pannbandet har en bit konstläder för att förhindra obehag på toppen av huvudet.

Uppenbarligen är detta inte huvudmassagenivåer av kvalitet från Bose eller Sony, men det finns inget skruvstädliknande grepp här, och det faktum att öronkåporna roterar gör att du enkelt kan få en bekväm lyssningsposition genom att förlänga pannbandet. Rotationen betyder också att det är enkelt att passa in S220BTs i en väska utan alltför mycket oro.

Rent estetiskt är de svartvita S220BTs behagligt minimalistiska. Audio Technica-logotypen finns på varje öronkåpa och knapparna är snyggt instoppade under den vänstra öronkåpan bredvid 3,5 mm och laddningsportarna. Det finns bara tre solida plastknappar som snabbt blir intuitiva. Mittknappen fungerar som uppspelning/paus och du får även röstfeedback för att se till att du har rätt val.

Volymknapparna på båda sidor är lätta att nå, och genom att dubbeltrycka på mittknappen kommer Siri eller den digitala assistenten som du väljer. Mikrofonkvaliteten kanske inte är bra för samtal, men den talar tydligt och vi hade inga problem med att kolla vädret.

Audio Technica hörlurar

Knapparna på Audio Technica S220BT är av plast och har ett tillfredsställande, stabilt klick. (Bildkredit: Louise Blain)

Audio Technica S220BT recension: Ljudkvalitet

Vad hjälper 60 timmars laddning om du inte vill lyssna på en minut? Lyckligtvis är ljudet här en trevlig överraskning för priset. Det finns verklig klarhet i lager i mellanvolymmusik och oväntat djup. Oavsett om du lyssnar på synthwave eller mer klassiska låtar verkar ingenting fruktansvärt trångt eller komprimerat för att passa budgeten.

Det är viktigt att säga att dessa inte är audiofila hörlurar – höj volymen så hör du gränserna för ljudscenen – men de låter fortfarande dynamiska och livliga, vilket betyder att du borde vara nöjd med dina favoritspellistor på tåget eller flyget .

De fungerar också bra för TV-program och filmer på streamingtjänster på språng, och är en bra partner för poddar och ljudböcker i synnerhet. Det talade ordet låter fint rikt här.

Ingen mängd aktiv brusreducering kanske räcker för att få vissa att säga nej, men en promenad nerför Main Street med dessa block skär bort en bra bit av omgivande buller oavsett.

Audio Technica S220BT recension: Värde

Som du förhoppningsvis har insett nu från denna Audio Technica S220BT-recension är vi imponerade. Det är en samling otroligt kraftfulla funktioner i ett prisvärt paket, med en batteritid som antyder att vi inte borde behöva nöja oss med mindre.

Den minimalistiska designen undviker perfekt utseendet av ett billigt headset, och snabbladdning och USB-C-anslutning är också mycket välkomna till detta pris. Lägg till ett verkligt fantastiskt ljuddjup och S220BT har i stort sett allt. Oavsett en sämre trådlös PA-mikrofon är detta en värd investering för vardagslyssning.

Ska du köpa Audio Technica S220BT hörlurar?

Svep för att rulla horisontelltAudio Technica S220BTAtributesNotesRatingFeaturesFantastisk batteritid, men dålig trådlös samtalskvalitet3.5/5DesignInte precis snyggt, men välgjord och med bra kontroller.4/5Ljudkvalitet Förvånansvärt rymlig och dynamisk. Över vad priset antyder.4/5ValueFantastiskt värde, med tanke på batteritid och ljudkvalitet.4.5/5

Köp dem om...

Köp inte om...

Tänk också på

Audio Technica ATH-S220BT: prisjämförelse