Det är viktigt att använda en lösenordshanterare om du vill skydda din viktiga information och se till att du är täckt om du glömmer en av dessa viktiga koder. Om du letar efter den bästa lösenordshanteraren (Öppnas i en ny flik), är 1Password (Öppnas i en ny flik) värt att överväga.

Denna app har en förstklassig affärshärstamning, med företag som IBM, PGA Tour och Slack som förlitar sig på programvaran för att hålla lösenorden starka och konsekventa. Med sådana kunder är det verkligen ett utmärkt val för din familj eller organisation.

Vi har testat 1Passwords familje- och affärsplaner för att se om den här appen är värd att använda eller om du istället ska leta efter en konkurrent. Och om du vill utforska dessa alternativ, ta en titt på vår sammanfattning av de bästa professionella lösenordshanterarna (öppnas i en ny flik).

    1Password-prenumerationsalternativ:

  • 12 månaders plan – €2.50 per månad (total kostnad €30) (öppnas i en ny flik)

Innehållsförteckning

1Password: plan y precios

1Passwords prenumerationsmodell är uppdelad i personliga och lagalternativ. Under det personliga paraplyet hittar du individuella planer och familjeplaner: den förra kostar €2,99 / €3 / €5 AUD per månad när de faktureras årligen, medan den senare kostar €4,99 / €5 / €7,50 AUD per månad och accepterar fem familjemedlemmar.

Flera plattformar stöds, inklusive Mac, iOS, Windows, Android, Linux och Chrome OS. Dessa paket stöder obegränsade lösenord och 1 GB dokumentlagring. Du kan också återställa raderade lösenord upp till 365 dagar senare, och den har 2FA för säkerhet. Uppgradering till familjeplanen lägger till funktioner för administration, kontoåterställning och gästkonton.

Gå över till proffssektionen så hittar du Teams startpaket, som kostar $19.95 / $20 / AUD$30 per månad och inkluderar support för 10 användare. Varje användare har 1 GB dokumentlagring och obegränsade delade valv för säker dokumentdelning. Teamadministratörer kan hantera behörigheter för varje individ.

Affärsplanen kostar €7.99 / €8 / AUD €12 per månad. Den har VIP-support, 5 GB lagringsutrymme per användare, anpassade säkerhetskontroller och andra avancerade funktioner. Större företag kan också få en anpassad offert för en Enterprise-prenumeration, som inkluderar en dedikerad kontoansvarig, installationsutbildning och integrationsingenjör.

(Bildkredit: 1 lösenord)

1Lösenord: Inställningar

Du kan börja använda 1Password efter att ha följt några snabba steg för att skapa ditt konto. Dessa inkluderar att ställa in ett huvudlösenord, som skyddar all din information. 1Password kräver ingen kreditkortsinformation under installationen, så du kan registrera dig utan risk.

Installationsprocessen inkluderar ett alternativ för att skapa och ladda ner ett nödpaket: en PDF-fil som innehåller all information du behöver för att återställa ditt konto om du fastnar.

När du har skapat ett konto kan du börja lägga till föremål och kistor. Ändringar synkroniseras automatiskt mellan alla enheter, så att du sömlöst kan använda 1Password på alla dina enheter, inklusive din dator, surfplatta och telefon.

1Lösenord: gränssnitt och prestanda

1Password erbjuder bekväm åtkomst på praktiskt taget alla enheter. Förutom mobilappar för iOS och Android erbjuder plattformen även stationära appar för macOS, Windows, Chrome OS och Linux, samt ett kommandoradsverktyg och tillägg för populära webbläsare, inklusive Chrome (öppnas i en ny flik) . , Edge (öppnas i en ny flik) och Firefox (öppnas i en ny flik). Den senaste versionen av appen lägger till stöd för Apple Watch.

Det är en mycket intuitiv applikation. På vänster sida finns en navigeringskolumn som låter användare komma åt sina privata eller delade valv, handledningar och populära lösenord. Det är också här du hittar Watchtower, som spårar säkerhetsintrång och låter dig veta om din information har äventyrats. I huvudfönstret kan du se alla dina lösenord, meddelanden eller varningar, samt sökrutan, som är extremt snabb.

Att lägga till nya lösenord är enkelt och komplett. Du kan välja mellan mer än två dussin säkerhetskategorier, från enkel inloggning och kreditkortsinformation till journaler och pass, där varje kategori samlar in olika typer av relevant information. Detta gör det lättare att skapa lösenord och påskyndar även kategoriseringen.

Det är också en mycket lyhörd app, med ändringar på en enhet som visas på andra enheter nästan omedelbart.

1Lösenordssäkerhet

(Bildkredit: 1 lösenord)

1Lösenord: Säkerhet

1Password använder ett brett utbud av verktyg för att hålla din information så säker som möjligt. Konton är låsta med ett huvudlösenord, som aldrig delas med 1Password eller tredje part. Utöver det har du ditt nödpaket, som innehåller en säker nyckel som du måste använda när du loggar in.

1Password tillhandahåller tvåfaktorsautentisering med Authy och Microsoft Authenticator (öppnas i en ny flik) och kommer med säkerhetsvarningar, nyckelloggningsskydd och 256-bitars AES-kryptering. Dina lösenord skyddas också av Secure Remote Password (SRP), som lägger till ytterligare ett lager av autentisering av autentiseringsuppgifter.

1 Lösenord: Support

Med 1Password har du tillgång till e-postsupport dygnet runt. Webbplatsen säger att företagsanvändare får VIP-support, men förklarar inte skillnaden mellan vanlig och VIP, men den hjälpen är tillgänglig "när du behöver det." Som nämnts ovan kommer Enterprise-prenumerationer med en dedikerad kontoansvarig och ingenjör ombord.

Webbplatsen 1Password innehåller också användbara artiklar som täcker en mängd olika supportämnen. Det är ett bra ställe att börja om du har tekniska problem eller vill lära dig mer om tjänstens funktioner. Användare kan också komma åt tekniska säkerhetsdokument om de vill lära sig mer om hur tjänsten fungerar.

1Lösenord: Tävlingen

Lastpass (öppnas i en ny flik), en av de mest populära lösenordshanterarna, har några anmärkningsvärda fördelar och nackdelar jämfört med 1Password. Till skillnad från 1Password erbjuder Lastpass en förvånansvärt robust gratis plan som tillåter användare att lagra och dela lösenord på alla sina enheter.

Dessutom gör Lastpass Emergency det enkelt att skapa ett digitalt testamente som automatiskt överför din information i händelse av en nödsituation eller dödsfall. Det enda sättet att ställa in den här processen i 1Password är att betala för en familje- eller teamplan och skapa flera administratörer eller arrangörer. Med det sagt, Lastpass och 1Password kommer med många av samma funktioner och har i allmänhet samma pris, förutom Lastpasss gratisplan.

1Lösenord: slutlig dom

1Password erbjuder allt som privatpersoner och företag behöver för att lagra och dela lösenord och annan känslig information. Mångfalden av prissättningsalternativ betyder att det är ett billigt sätt att skydda din data.

Förutom mobilappar är tjänsten även kompatibel med macOS, Windows och Linux, samt flera webbläsare. Dess flexibilitet, prisvärdhet och användarvänlighet gör den till ett utmärkt val för företag och privatpersoner.

Vi har listat den bästa programvaran för lösenordsåterställning.

1Password Erbjudanden

1 Lösenord (öppnas i en ny flik)1 Lösenord (öppnas i en ny flik)

Dela detta