Innehållsförteckning

Logitech POP Keys: Minutes Review

Logitech Pop Keys erbjuder en unik version av standardtangentbordsupplevelsen som säkerligen kommer att väcka uppmärksamhet, tack vare dess ljusa, roliga färgschema och tillfredsställande taktil feedback.

Pop Keys är tillgängliga nu för €99 / €89 AU €129. Detta gör priset lägre än många speltangentbord, men fortfarande mycket högre än de billigare nybörjartangentborden som den genomsnittliga köparen är mer benägen att köpa.

Jämfört med något som Logitech K780, som riktar sig till mobila enheter och kostar 79 € (cirka £65 / AU$110), kan Pop Keys verka lite dyra. Men det är inte lika dyrt som några av de bästa speltangentborden som Razer Huntsman V2 Analog, som ger dig 249.99 €.

För ett trådlöst tangentbord är Pop Keys inte nödvändigtvis för dyra, särskilt för vad du får i form av personlighet och erfarenhet, men de är definitivt inte ett budgetalternativ.

Dagens bästa Logitech Pop Keys-erbjudanden

Istället sitter Pop Keys mitt i en typisk prisklass för tangentbord, vilket gör det ganska dyrt för den tillfälliga köparen, särskilt med billigare tangentbordsalternativ som är tillräckligt funktionella för dagligt bruk.

Ändå är Logitech Pop Keys verkligen unika i sitt utseende, och de är definitivt tänkta att tilltala en yngre publik. Den är lätt och kommer i tre vackra färger, med runda nycklar som ser ut som en gammaldags skrivmaskin. Det som verkligen skiljer den åt är kombinationen av en modern och nästan bubblig estetik, vilket gör det till ett av de bästa tangentborden för någon som vill att alla sina datortillbehör ska tala om sin personlighet, och den personligheten är inte relaterad till pjäsen.

Ovanliga färgkombinationer bör plana ut, visuellt, men i stället smälter motsatta teman samman sömlöst för att skapa en unik look som säkerligen kommer att väcka uppmärksamhet.

Dess användning är lika unik som den låter. Precis som en skrivmaskin ger ett tryck på varje tangent tillfredsställande mekanisk feedback och klick-klack-respons.

Även om de är gjorda av hårdplast är Pop-tangenterna av hög kvalitet och tangentbordet är mycket lätt, vilket gör det lätt att bära med sig. Tangentlayouten är standarden tenkeyless keyset, även om det finns några extra funktionstangenter på sidan.

Att skriva med popup-tangenter är smidigt och lyhört för det mesta, med varje knapptryckning registreras omedelbart. En imponerande bedrift med tanke på att det är ett trådlöst tangentbord. Själva tangentbordet har tre snabbtangenter upptill, vilket gör att du kan växla mellan tre separata enheter via Bluetooth eller USB-mottagaren. Installationen är snabb och enkel, men ibland tappar anslutningen och du måste göra en hård återställning för att få den att fungera igen.

Det finns även flera nya nycklar som ska vara genvägar till olika emojis, men efter att ha testat dem fann vi att de är väldigt inkonsekventa beroende på vilken enhet de är anslutna till. Till exempel fungerade den knappt med den bärbara datorn vi testade den på, samtidigt som den är mer effektiv på surfplattor och telefoner. Även om det spelar som en kärnfunktion, är det en ganska oviktig funktion i längden som lätt kunde ha varit något mycket mer användbart, som fler genvägar till viktiga PC-funktioner.

En stor nackdel med de smala tangenterna är dock att den mindre cirkulära designen kan vara svår att använda för dem med tjocka fingrar eller skakiga händer. I dessa fall minskar precisionen för varje tangenttryckning avsevärt, vilket saktar ner den totala tangenttryckningshastigheten.

Det är synd att flera storlekar inte erbjuds, eftersom tangentbordets mekaniska feedback är särskilt användbar för dem som behöver känna varje tangenttryckning. För de som kan använda det bättre är Logitech Pop Keys ett roligt och färgstarkt alternativ till mer vardagliga alternativ, förvänta dig inte för mycket.

Ska jag köpa en Logitech POP-nyckel?

Ytvy av Logitech POP Keys teclado

(Bildkredit: framtid)

Köp den om...

Köp inte om...

Dela detta