JLab Go Air Pop: recension (*20*) en minut

Låt oss ta reda på vad som är spännande med JLab Go Air Pop: från februari (*20*) i år är det möjligt att köpa ett par (*20*) trådlösa hörlurar (*20*) för €20/€20, en avgift som, tre år, det var otänkbart. Och de var inte från (*20*) någon i en mörk gränd, och de var inte förfalskade AirPods.

Det välkända varumärket är JLab, och anledningen (*20*) till det är att tillhandahålla hållbar lyssningsutrustning (*20*) till bottenpriser; häftar på vår lista (*20*) de bästa trådlösa budgetörsnäckorna med den utgående JLab Go Air som exempel.

Och även om företaget ännu inte har blivit vår bästa (*20*) köpguide (*20*) för äkta trådlösa hörlurar, är det inte en rättvis kamp med tanke på de föreslagna återförsäljningspriserna de möter, och det är inte en rättvis kamp. Det är nog bara en fråga om (*20*) tid.

Regelbundna läsare kommer att veta att TechRadar skrev sina första tankar om den anmärkningsvärt prisvärda nya JLab Go Air Pop strax efter (*20*) lanseringen, men även om det är en mycket prisvärd produkt vill vi att du ska träffa dem i en omfattande recension. Har inte din nyfikenhet väckts? Kan dessa budgetmedvetna hörlurar verkligen göra ett jobb?

Vi har alla blivit brända att köpa lågt, köp lågt, köp två gånger, eller hur? Inte här. Om du tror att en knapp (*20*) misslyckas med att paras efter (*20*) en vecka, eller att höljet (*20*) kommer att lossna på en dag, eller att en blick (*20* ) ärmen ( *20*) den våta jackan skulle döda dem, eller att "en dammfläck (*20*) skulle skada fodralet och registrera allt innehåll som är värt att ladda väl... ja, du har fel.

Vad du behöver veta är att JLab Go Air Pop (försök att (*20*) se förbi namnet, (*20*) på samma sätt som vi kan se tidigare (*20*) samlingen (*20*) versaler , bindestreck och siffror (*20*) Sony för att hitta en produkt (*20*) i framkant) är faktiskt ganska bra överlag. – och helt oslagbart för pengarna, även om det är viktigt att notera att det finns lite att utmana dem på nivån. Om det är här din budget maxar ut för icke-nödvändiga saker som äkta trådlösa hörlurar, hittar du en pålitlig produkt här.

Dessa hörlurar motsäger sitt låga pris. Det är inte skräp. De låter mycket bättre (*20*) än vad som är rimligt. Och skulle inte livet vara bättre om fler (*20*) av oss kunde köpa bärbar trådlös musik, istället för att (*20*) inte har någon (*20*) musik?

JLab-hörlurarna och laddningsfodralet (*20*) kommer att överleva dina resor oskadda. (Kredit (*20*) bilden: LaComparacion)

 • JLab Go Air Pop True Wireless Earbuds på Best Buy för $19.99 (öppnas i en ny flik)

JLab Go Air Pop: pris och datum (*20*) release

 • $20 / £20 / A$49,95
 • Release: februari (*20*) 2022

Till €20, €20 eller fem cent under (*20*) €50 i Australien, att säga att JLabs senaste trådlösa hörlurar (*20*) är aggressivt prissatta är en underdrift. Som en påminnelse är JLab ett välkänt (*20*) ljudmärke, grundat 2005 och respekterat av (*20*) ljudpressen.

Konkurrens och vinstmarginaler (*20*) på den extremt prisvärda (*20*) JLab-marknaden är brutala. Kapplöpet om att pressa ihop tillförlitlig anslutning, anständig uthållighet och kontroller på enheten till allt mer överkomliga priser, samtidigt som man (*20*) gör en vinst, tar aldrig slut.

Sanningen är att JLab har designat ett par (*20*) unika nya hörlurar som gör det för €20 (€20) och jag vet fortfarande inte hur. Sålde någon på (*20*) JLab-lönelistan sin själ till djävulen i en Faust-pakt i Robert Johnson-stil? Jag hoppas inte. Men vi kan inte vara säkra...

JLab Go Air Pop under fodralet som avslöjar laddningskabeln

Kabeln (*20*) laddas (*20*) Go Air Pop passar faktiskt under (*20*) lådan (kredit (*20*) bilden: TechRadar)

JLab Go Air Pop: funktioner

 • Bluetooth 5.1 och operatörsdetektering (*20*)
 • Tre effektiva EQ-profiler
 • Styr (*20*) volymen på örat

Först av allt, dessa Bluetooth 5.1-hörlurar anslutna till min telefon på första begäran, och hur grundläggande det än låter, att ha en produkt som bara slås på, dyker upp i (*20*) Bluetooth-menyn (*20*) på min telefon och parar, utan de 15 minuterna (*20*) huvudet, en tredje läsning (*20*), guiden (*20*) snabbstart och en hård återställning (*20*) fabriken - placerar dem redan på gatan framför (*20*) några knappar som vi har testat till ett pris som är upp till 10 gånger högre.

Hörsnäckorna är också (*20*) svettsäkra, men ännu viktigare, du får åtta timmar med öronsnäckorna och 32 timmar med hela tillbehöret när du inkluderar fodralet, och sedan (*20*) spendera en vecka med dem. bekräfta att påståendet är äkta.

Efter att (*20*) placerat tillbaka öronsnäckorna i öronen efter (*20*) laddning, paras de omedelbart med din senast kända enhet och meddelar lugnt "Bluetooth ansluten, batteri fullt". Dessa är små inkrementella kontroller för (*20*) JLabs, men de går ihop. Problemfri drift kan tyckas vara ett absolut minimum, men JLab slår konkurrenterna mycket högre upp i näringskedjan bara genom att klara dessa rudimentära tester.

Åh, och (*20*) volymkontrollen på enheten? Stor check. Jag har kritiserat flera par (*20*) high-end (*20*) hörlurar för att de inte erbjuder det som är så naturligt att vilja ha (*20*) dina hörlurar (AirPods Pro, jag tittar på dig), men här , en enkel tryckning (*20*) antingen (*20*) ökar hörlurarna volymen (höger) eller minskar (vänster) ett steg. Det är nästan för lätt. Dubbeltryck på (*20*) vänster för Siri eller Google, dubbeltryck på (*20*) höger för att spela upp eller pausa din musik. Håll fingret på endera (*20*) hörlurarna i mer än (*20*) en sekund så hoppar den ett spår framåt eller bakåt. Paj.

Det finns en mikrofon på varje öronsnäcka för att hantera (*20*) samtal, och tänk inte en sekund på att ingen app betyder ingen profilutjämning (*20*): tryck tre gånger på alla (*20*) hörsnäckor så hör du rösten säger mjukt "balanserad", "basförstärkning (*20*)" eller "JLab". Signatur". Under min tid med dessa små enheter har de aldrig felläst morsekoden (*20*) mitt pekfinger.

Detalj av JLab Go Air Pop-laddningskabeln

JLab Go Air Pops laddningskabel (*20*) är lite konstig. Men eftersom det är fäst kommer du aldrig att glömma det! (Kredit (*20*) bilden: LaComparacion)

Recension (*20*) JLab Go Air Pop: kvalitetsljud (*20*).

 • Bra vikt (*20*) bas och texturerad sång.
 • Diskant sprakar vid högre volymer

Dessa hörlurar är mycket kapabla (*20*) att spela musik, och det är faktiskt (*20*) oförskämt att förvänta sig för mycket (*20*) av dem. Om du förväntade dig att JLab skulle sluta (*20*) få Sonic Brilliance för den furstliga summan (*20*) €20, måste du tänka (*20*) igen: du får SBCs (*20* ) Bluetooth (*20*) vanilj till bottenpriser, inte aptX HD, LDAC eller hifalutin (*20*) högupplösta codecs. .

Namnet skriker knappast ljudkvalitet i alla fall - "air" och "pop" är inte ord som vi skulle rekommendera att använda i samma mening som (*20*) 6 mm-drivrutiner och Bluetooth-anslutning - men kom ihåg: Sony har redan släppt en begränsad upplaga "tystnadsvit" färgsättning för WH-1000XM4 och tystnad antyder inte heller ljud med stora burkar (*20*). Vilket företag hade den största budgeten för att eventuellt driva detta namn genom (*20*) en (*20*) fokusgrupp? Korrekt.

Alla meningsfulla ljudjämförelser mellan dessa (*20*) €20-hörlurar och de bästa (*20*) Sony-, Apple- eller Sennheiser-produkterna är mer än lite orättvis, och det finns ingen nuvarande (*20*) klassledare (*20) *). *) 20 € eftersom det inte är det. Det finns helt enkelt inte mycket allvarlig konkurrens vid det här priset. .

Vad du behöver veta är att (*20*) JLab-lösningen slår allt i sin prisklass (*20*) i ljud, helt enkelt. Den kan till och med konkurrera med den dyrare Sony WF-C500, som den faktiskt slår i (*20*) batteritid och design, om inte i (*20*) ljudkvalitet.

Ok, diskanten behöver justeras och är dynamiskt lite platt (lyssna på Frisky (*20*) Tinie Tempah och det olycksbådande introt finns överallt, snarare (*20*) bygg och fundera), men jag behåller Go Air Pops (*20*) JLab är trevliga. lyssna i allmänhet, speciellt för dessa pengar. Sången är relativt väl hanterad i mitten och vikten (*20*) på basen är någorlunda klar, även om jag erkänner att timingen här saknar (*20*) ett minimum (*20*) sammanhållning.

Streama Hootie & the Blowfish's Let Her Cry och de olika gitarrerna presenteras också för varje öra på en relativt stor och öppen ljudscen. Lyssna på Prince's Kiss och samtidigt som du får all funk (*20*) lågt i introt, är artistens omisskännliga röst lite hård. Ur en (*20*) ljudsynpunkt är det svårt att berömma ljudkvaliteten, särskilt på grund av dessa höga höjder, som förvränger även på relativt lätta passager, men det är egentligen inte frågan här.

Poängen är gediget, budgetmedvetet ljud. Och det får du här – upp till 32 timmar.

 • Klassificering (*20*) kvalitet (*20*) ljud: 3.5/5

JLab Go Air Pop förpackning på svart bakgrund

Det är svårt att tro att hörlurarna, fodralet, laddaren, extra hörlurar och snabbstartguiden (*20*) alla är här. Men de är, du vet... (kredit (*20*) bilden: TechRadar)

Recension (*20*) JLab Go Air Pop: Design

 • Finns i fem härliga färger
 • Endast 3,7g per hörlur
 • Konstig kabel (*20*) formad laddning (*20*) grodyngel

Uppfriskande nog kommer JLab Go Air Pop i en (*20*) 100 % återvunnet papper, plastfri låda i storleken (*20*) som en kortlek (*20*) med spelkort. Det är svårt att föreställa sig att en uppsättning (*20*) hörlurar, deras (*20*) laddningsfodral, (*20*) snabbstartsguide och (*20*) extra gelspetsar skulle kunna passa in där, ärligt talat, men de finns definitivt där, och de är värda att skrika om.

Låt oss börja med de droppvisa (*20*) ergonomiska hörlurarna. Marknadsföringen (*20*) är att de är 15 % mindre än tidigare (*20*) JLabs erbjudanden. Saken är att de bara väger 3,7 g per öronsnäcka (vilket är mer (*20*) ett gram lättare än Sonys LinkBuds S gem, som väger 4,8 g per öronsnäcka) och passar praktiskt taget alla mänskliga öron. . När det kommer till (*20*) äkta trådlösa öronsnäckor är små vackert och JLab Go Air Pops (*20*) är verkligen vackra och små.

Du får tre uppsättningar (*20*) örontips som är i samma färg som allt annat för en snygg estetik (vårt prov är turkos) och fodralet är lätt lika litet och lätt som en låda med (*20*) tandtråd , till Trots (*20*) att dess USB-grepp laddas och dess en kort kabel sticker ut (*20*) ett hål i basen.

Detta diddyfodral kan stå upprätt på basen (varför kan inte andra märken göra detta?) så att du kan öppna det magnetiska locket med en hand för att komma åt hörlurarna. Jag tillbringade en vecka med att lägga detta fodral i min väska, nära (*20*) mina nycklar. Det finns inga hårda metalldetaljer i designen och inga märkbara svaga fläckar på gångjärnet. Den här saken vill överleva en åktur oskadd.

Visst, den konstiga (*20*) laddningskabeln är fysiskt ansluten till JLab Go Air Pop-fodralet (kan vi fortfarande kalla det en trådlös laddare om det fortfarande finns en kabel?) och när den laddas ser den embryonal eller ung ut jämfört med äldre fodral. premium, som en grodyngel är...

Dela detta