Innehållsförteckning

Nothing Ear (Palo): One Minute Review

Ingenting är banbrytande, high-fashion, teknik och livsstilskläder som borde pryda eliten av hypebeasts (och hypebae) mycket snart, om inte redan.

Även om företagets första hörlurar i juli 2021 inte kom in i vår sammanfattning av de bästa äkta trådlösa hörlurarna, har de sedan dess fått sällskap av en smartphone och nu en andra hit på marknaden. bättre än innan.

Vad du behöver veta är att det inte finns någon ANC den här gången, men det finns ett ännu starkare formspråk som bär över till själva knapparna. Dessa hörlurar har nu ett lite längre skaft som du kan klämma ihop för att justera uppspelning, samtal och volym. De har också anpassade 12,6 mm-drivrutiner som är 1 mm större (en skarp kontrast till de "standarddrivrutiner" som finns i Ear 1), och som ett resultat drar nytta av förbättrad ljudprestanda, särskilt på låga register.

Det är diskutabelt om Apple, Sony, Bose, Sennheiser eller någon av de bästa tillverkarna av trådlösa hörlurar kommer att bry sig. Fodralet i läppstiftstil, som också kan roteras om du bara väntar (liknande hur Ear 1-fodralet innehöll en tumdopp med tummen) kan antyda för vissa att detta är ett fall av stil snarare än substans. . Är det dock? Inte riktigt.

Till $99 / £99 / AU$179 är de mycket billigare än Apples AirPods Pro 2, men kom ihåg att det inte finns någon ANC här, och det är samma lanseringspris som Ear (1) som, för Naturligtvis, innehöll ganska bra brusreducering på tavlan.

Hörlurarna har nu en semi-öppen örondesign, vilket innebär att de inte behöver hörselspetsar eller en säker tätning i hörselgången. De väger också bara 4,4 g, men de med större öron kan tycka att de är lite tunna. Upplevde vi dem lite hala som ett resultat? Ja, men basen har ökats för att kompensera för detta.

Ljudmässigt är detta en eldig uppsättning hörlurar som erbjuder hälsosam baskraft och tillför den energi och spänning du kan önska dig när du är på språng, och det gillar vi. Vi älskar också den uppdaterade Nothing X-appen, som nu har en cirkulär equalizer-flik så att du kan skjuta bas, diskant och mellanton upp och ner i sex steg, vilket skapar din egen unika ljud "fläck". Det finns också en bättre känsla av rymd och textur.

Tyvärr är dessa större kontroller lite svårare att trycka på, och batteritiden fick en törn. Knapparna erbjuder en påstådd lyssningstid på sju timmar från knapparna och 22 timmar från fodralet (som inte kan laddas trådlöst men kan ge upp till två timmars uppspelning efter bara 10 minuters laddning via USB-porten). -C ) i totalt 29 timmar För tydlighetens skull får du upp till 34 timmar ur örat (1) så länge du stänger av ANC.

Inget låter bättre nu, men designen passar nog inte alla öron. När vi försökte köra det var det ingen lyckad upplevelse. Återigen, det här är knappar att se, och för priset är ljudet väldigt, väldigt bra.

När hörlursfodral möter high-end läppstift (Bildkredit: Future)

Nothing Ear (Stick): pris och releasedatum

 • 99 € / 99 € / 179 €
 • Tillkännages 26 oktober, finns i butik från 4 november

Ingenting avslöjade officiellt Ear (Stick) den 26 oktober, som dess "mest avancerade ljudprodukt hittills", även om sedan ANC har lagts ner, föredrar vi att betrakta dem som företagets medelerbjudande.

När man ser den prislappen kommer nog skarpögda människor att tycka att det är konstigt att mellanklasshörlurar har samma pris som flaggskeppsmodellen. Det visade sig att vd Carl Pei nyligen tog till Twitter för att meddela att Ear(1) (öppnas i en ny flik) kommer att se en prishöjning på upp till €149″ på grund av ökade kostnader.”

Vad som än händer med Nothings prisstrategi så sätter den appavgiften Ear (Stick) i direkt konkurrens med sådana som den utmärkta Cambridge Audio Melomania 1 Plus. Svårt sällskap att hålla.

Ingenting Öronproppar i fodral, placerade vertikalt i ena änden

Nothing Ear (Stick)-fodralet är lika glad upprätt som det ligger ner; förvänta dig inte trådlös laddning (Bildkredit: Future)

Nothing Ear (Stick): design och funktioner

 • Större 12,6 mm drivrutiner
 • Tre mikrofoner per hörsnäcka
 • 7 timmars spel; fram till 22 vid evenemanget

Nothing Ears nya stamsensorer (Stick) är en fröjd att använda. Den lilla, klickbara silverknappen sitter på framkanten av skaftet, närmare kinden (snarare än bakkanten, som är fallet med AirPods Pro 2), och är som sådan lättare att komma åt. Dessutom klickar det bra för att registrera din beröring och låter dig veta att din enkel-, dubbel- eller långklicksmorsekodsbegäran bearbetas.

Fodralet är också underbart taktilt och roligt; det genomskinliga yttre skalet av plast innehåller ett texturerat vitt plastbo, som vi gillar att vrida, och läppstiftsaccenten i ena änden (väskan är glad på sidan eller på sidan) är en söt touch.

Under vårt lyssnande gav hörlurarna oss ångest, och detta trots att förarboxarna är relativt stora och våra öron är ganska små. Det finns inte mycket du kan göra åt det, eftersom det inte finns några tips att lägga till. Det finns ingen anledning till varför hörlurarna har designats för att sitta mindre påträngande i hörselgången för en naturligt bekväm passform, som har designats ergonomiskt och testats på över 100 personer. Jag önskar att vi kunde säga att vi älskade det. Det är inte hemskt, men det är inte den säkraste lösningen vi har provat.

USB-C-laddning är det enda juiceläget som stöds här, vilket kan förväntas på denna nivå under 100 USD. Men själva hörlurarna har en ovanlig IPX7 vattentät klassificering, vilket kommer att hålla dem säkra även när de är nedsänkta i sötvatten till en djup på en meter i max 30 minuter, men observera att fodralet inte alls är vattentätt.

Bärardetektering och ett läge med låg latens (till exempel för förbättrat spel) kan slås på och av i den iOS- och Android-vänliga appen, som nu även har en snygg cirkulär equalizer. Det finns också en användbar flik Hitta mina hörlurar, där du klickar på en bild av den falska knappen för att aktivera den och göra ett cricketliknande ljud, vilket borde hjälpa dig att hitta den.

Det finns några nya tekniker att prata om. För det första lovar Bass Lock-teknologin, även känd som intelligent mjukvara, att mäta användarens unika hörselgångsform och hörlurspassning, upptäcka mängden bas som går förlorad under användning och automatiskt justera den optimala nivån för användaren. Och det är en triumf.

Sedan finns det Clear Voice-teknik, som involverar tre högupplösta mikrofoner som arbetar tillsammans med uppdaterade algoritmer för att filtrera bort det högsta bakgrundsljudet, vilket förstärker din röst för vind- och publiksäkra samtal. Vi hittade samtalen trevliga och tydliga, men det är svårt att inte kommentera bristen på ANC. I slutändan tror vi att ingenting gick förlorat här genom att inte använda dessa mikrofoner för att aktivt ta bort brus även när du lyssnar på musik.

Slutligen är Ears omdesignade antenn (stång) nu längre bort från ansiktet i ett försök att minimera signalblockering. Vi ska vara ärliga, vi hade några anslutningsproblem, men produkten har precis släppts och vi använde äldre versioner av appen i våra tidiga tester. Dessa mindre problem har sedan åtgärdats.

Och det finns några ekosystemfördelar; när du till exempel spelar på Nothing Phone (1), växlar den automatiskt till låglagsläge utan att vänta på att du ska fråga.

 • Design och funktioner Betyg: 4/5

Vänster handhållen Nothing Ear (Stick)

Nothing Ear (Stick) skaften hanterar nu funktioner i örat, medan träningsskorna är något större (och mindre säkra) (Bildkredit: Future)

Nothing Ear (Stick): ljudkvalitet

 • Utmärkt bas och slam-inflytande.
 • Spännande och rolig ljudbild
 • Det saknar en viss förfining, men det är fortfarande en hälsosam lyssnande.

Det finns inget rymdagnostisk head-tracking-ljudstöd i Nothings (som du kan få i LG:s Tone Free T90 eller nya Anker Soundcore Liberty 4), men spänning och spänning, det finns mycket att älska här.

Vi sänder Start Me Up av The Rolling Stones (ja, det börjar riktigt tidigt) och den häftiga känslan av Mick, Keith, Charlie och Ronnie alla tillsammans firas som om det vore 1981. Klappen når en hälsosam high end, men det är bottenslutet det som är så mycket bättre och mer reglerat den här gången.

INXS Need You Tonight är en liknande historia, eftersom Michael Hutchences tillagda syntar och refränger slår våra öron på en bredare och mer uttrycksfull ljudscen än tidigare.

Left Nothing Ear (stick) hörlur bredvid den ursprungliga Nothing Ear 1

Ganska skillnad va? Nothing (Ear) 1 är till vänster, Nothing Ear Stick är till höger (Bildkredit: Future)

Bruce Springsteens I'm on Fire är mörk, knäpp, och med det vackra, obevekliga trumslaget precis under vårt vänstra öra, precis där det ska vara i en imponerande och sammanhållen mix.

Kliv upp till Cambridge Melomania 1 Plus och du kommer att förlora en del spänning och energi, men i sin tur få ett extra uns av insikt och detaljer i det övre mellanregistret. Kommer du ihåg hela debatten mellan högtrohet och hög känsla? Ilskan mot förfining kan vara lite stark, men det är den allmänna tanken.

Det är upp till dig vilken du föredrar, men återigen finns det mycket talang och driv här. Det är sannolikt hjälpt av den nya Bass Lock-tekniken och Nothings beslut att använda de högsta kvalitetsdrivmagneterna på marknaden samtidigt som membranet förstärks för att hålla saker rytmiskt i form. Oavsett hur du skär den är de ett rejält steg ovanför örat (1) när det kommer till ljudprestanda per pund.

 • Ljudkvalitetsklassificering: 4.5/5

Nothing Ear (stick) och Nothing Ear 1 fodral sida vid sida

Även om fodralet och hörlurarna är väldigt olika, finns det ett Nothing-y designspråk som har fört över här (Bildkredit: Future)

Ingenting Öra (Palo): värde

 • Billigare än öronen (1), men bara för att de har gått upp i pris
 • För €99 är konkurrensen hård

Som vi sa tidigare är konkurrensen på den prisvärda marknaden hård nu, men designmässigt och utseendemässigt är Nothing Ear (Stick) i stort sett högst upp på högen.

Funktionsmässigt kan du få mer för pengarna någon annanstans: Earfun Air Pro erbjuder ANC och...

Dela detta