Zoho Program Review | Teknisk radar

Zoho Program Review | Teknisk radar

I varje företag är presentationer viktiga. De hjälper dig att förmedla ditt budskap till dina kollegor. Därför är det viktigt att ha rätt verktyg för att skapa presentationer. Zoho Show är ett av de bästa verktygen för att skapa dem.

Jämfört med de flesta presentationsprogram, erbjuder Zoho bra valuta för pengarna. Den har en bra uppsättning funktioner som de flesta konkurrenter antingen inte har eller tar mer betalt för. Det är ett ovärderligt verktyg för alla typer av företag. Den här recensionen ger dig information om Zoho-kostnader, funktioner, användarsupport och mer.

Priser

Zoho Show är tillgänglig som en del av Zohos WorkDrive-programpaket (Bildkredit: Zoho)

paket och priser

Zoho Show har en gratis nivå som ger tillgång till flera funktioner, men du bör skaffa premiumversionen om du vill få ut det mesta av den. För att göra det bättre säljs Zoho Show inte separat utan snarare som en del av "Zoho WorkDrive"-paketet som ger tillgång till andra användbara mjukvaruverktyg. Du kan betala WorkDrive månadsvis eller årligen. Du sparar en betydande summa om du betalar årligen istället för månadsvis.

De 3 olika planerna är "Starter", "Team" och "Business". Startmotorn kostar €2.50 per månad eller €24 per år; Utrustning kostar €5 per månad eller €48 per år; Enterprise kostar €48 i månaden eller €XNUMX per år. Du kan också köpa tilläggsfunktioner som tio spelningar (GB) molnlagring för XNUMX €/år. Avancerade nivåer ger dig tillgång till alla funktioner i Zoho WorkDrive, inklusive Zoho Showcase.

Modeller

Zoho tillhandahåller ett antal färdiga mallar som du kan använda i dina presentationer (Bildkredit: Zoho)

särdrag

Med Zoho Espectáculo kan användare välja från otaliga färdiga mallar för att skapa onlinepresentationer eller skapa sina egna från grunden. Det finns mer än hundra förinstallerade mallar tillgängliga.

När man presenterar i Zoho Show kan människor inom ett företag samarbeta. De kan till exempel redigera presentationer i realtid, kommentera med varandra och kommunicera via "@"-omnämnanden. När du har skapat en presentation kan du ladda ner den i olika format, inklusive PPTX, HTML, PDF, PPSX och ODP. Du kan också importera filer från andra presentationsprogram och redigera dem i Zoho Show utan formateringsproblem.

PowerPoint-integration

Zoho Show fungerar också bra med Microsoft PowerPoint (Bildkredit: Zoho)

Zoho Show låter dig övervaka din presentation från en mobiltelefon eller smart klocka när det är dags att presentera. Den har också integrationer med plattformar som Slack, Twitter och YouTube så att du kan visa ditt innehåll live på dina presentationsbilder.

När du har skapat dina bilder kan du ladda upp dem eller publicera dem på webbplatsen så att alla (som du ger åtkomst) kan se dem.

gränssnitt

Zoho Show har ett strömlinjeformat användargränssnitt som delar delar av andra Zoho-programvara (Bildkredit: Zoho)

Gränssnitt och i bruk

Zoho Show har ett intuitivt gränssnitt med funktioner designade för . Det är en av de saker som du kan börja använda bra utan för mycket förtrogenhet. Det kräver dock en betydande uppoffring för att bli bekant med de avancerade funktionerna i Zoho Espectáculo. Du kommer att behöva öva lite för att vänja dig vid de mer komplexa funktionerna.

Dessutom är Zoho Show endast tillgänglig via ett webbgränssnitt. Det finns ingen dedikerad skrivbordsapp för offlineanvändning, så du måste vara online hela tiden när du använder den. Se till att du har tillförlitlig internetåtkomst innan du öppnar Zoho Show, eftersom en långsam internetanslutning ofta kraschar webbapplikationen och raderar ändringar.

Apoyo

Zoho har ett antal användbara guider och tutorials för Zoho Show på deras webbplats (Bildkredit: Zoho)

Apoyo

Zoho erbjuder bekvämt användarstöd, men högre nivåer av support kräver ett betalabonnemang. Gratis användare kan kontakta företaget direkt via mail eller telefon (endast brådskande frågor). Betalande prenumeranter kan dock när som helst kontakta företaget per telefon och chatta med en användarrepresentant. Om du betalar för de högre prenumerationsalternativen kommer du att tilldelas en teknisk kontoansvarig.

Zoho svarar vanligtvis på e-postmeddelanden från kundsupport inom en dag för gratisanvändare, men mindre för betalda användare. I allmänhet kan de flesta enskilda användare använda det kostnadsfria supportalternativet, men vi rekommenderar att större företag betalar för dedikerad support.

Konkurrens

Zoho Show har många utmanare. De inkluderar populära Microsoft PowerPoint, Prezi, DocSend och Salesforce Quip. Men Zoho har fördelen av kostnaden. Det är betydligt billigare än konkurrenter med liknande funktioner. Till exempel, Salesforces Quip börjar på €10/användare och månad till €100/användare och månad, medan Zoho Show kostar €2.50 till €10 per användare och månad. Med andra ord, den lägsta kostnadsnivån i Quip kostar lika mycket som den högsta nivån i Zoho Show.

Zoho utmärker sig för sin omfattande funktionsuppsättning. Zoho WorkDrive ger tillgång till Zoho Show och flera andra programvaruverktyg, såsom ett kalkylblad och en textredigerare. Under tiden, med utmanarna, kommer du bara att betala för ett mjukvaruverktyg.

slutlig dom

Zoho Espectáculo är ett fördelaktigt verktyg för att göra de bästa onlinepresentationerna av din organisation. Sättet du håller presentationer på kommer att göra människor mottagliga (eller inte) för din idé på arbetsplatsen. Därför erbjuder Zoho Show många funktioner som hjälper dig att skapa en professionell presentation med minimala hinder. Dess kompletta uppsättning funktioner till en låg kostnad är oöverträffad av sina konkurrenter.

Zoho Espectáculo har också bra alternativ för användarsupport när du stöter på lite komplexitet. Förutom direkt användarsupport erbjuder den också onlineguider och videohandledningar om hur man använder programvaran. Det är ett kapabelt verktyg för både individer och organisationer.

Zoho Show har vissa nackdelar. Det är rent webbsidabaserat och det finns ingen offlineapplikation för att komma åt den. Om du inte har en internetanslutning kan du inte använda den. Den förbrukar också en betydande mängd datorresurser när den används.

Vi har också lyft fram den bästa presentationsmjukvaran och den bästa gratis kontorsmjukvaran.