Det är dags att börja den årliga shoppingrunda igen för att hitta de bästa presenterna till dina nära och kära, och utan tvekan finns den nya iPhone 14 på många listor i år. Och varför skulle det inte vara det? Som alltid har Apple tagit med det bästa den har att erbjuda till den nya iPhone, vilket gör den till en uppgradering.

Men ibland är det lätt att glömma att all den avancerade tekniken fortfarande är inklämd mellan två tunna glasbitar, vilket betyder att den nya iPhone fortfarande är ganska ömtålig. Och med det nya Dynamic Island-gränssnittet på skärmen kan en sprucken eller trasig skärm leda till ännu mer kostsamma problem i år.

Den goda nyheten är att Rokform har tillverkat extremt hållbara och funktionella iPhone-fodral i flera år, och deras Rugged-sortiment är bättre än någonsin för den nya iPhone 14. Det bästa: De är skräddarsydda för adrenalinjunkies som älskar äventyr. i ditt liv.

(Bildkredit: Rokform) (öppnas i en ny flik)

Att oroa sig för en telefons skärm borde vara det sista du tänker på när du är på resande fot, och skyddet av militärklass i Rokform Rugged-fodral hjälper till att hålla det så. Förstärkta hörn, förbättrat skärm- och kameraskydd absorberar stötar och fall upp till fyra gånger bättre än andra fall. Och ifall du behöver extra sinnesro så klarar varje robust fodral fallteststandarden av militär kvalitet, MIL-STD 801G-516.6.

Rokforms robusta fodral ger maximalt skydd

(Bildkredit: Rokform) (öppnas i en ny flik)

Det bästa av allt är att Rokform-fodral är helt MagSafe-kompatibla, stöder trådlös laddning och inkluderar ytterligare inbyggda magneter som håller MagSafe-tillbehör eller valfri 4-5x starkare magnetisk yta. Detta gör det möjligt att snabbt fästa på vilken magnetisk yta som helst som en metallbänk, bagagehylla eller golfbilsstav utan att behöva tänka på det – perfekt för handsfree-situationer. För iPhone 14-linjen är magneten 232 % starkare, vilket ger bättre stöd och stabilitet när den är monterad. Snacka om funktionell.

Men den verkliga magin med Rokform-fodral kommer från det patenterade RokLock Twist-låssystemet. Detta unika snabbmonterade hölster och tillbehörssystem låter dig sömlöst montera din telefon på en cykel, motorcykel, bil eller någon annanstans med en handvändning. Den håller din telefon säkert i fästet, så oavsett vad du gör, den här handdatorn för tusen dollar stannar kvar.

Rokform cykeltelefonfäste

(Bildkredit: Rokform) (öppnas i en ny flik)

Kommer all den extra tuffheten att göra din telefon mer hipp än Dwayne Johnson? Tvärtom är de faktiskt fortfarande ganska tunna. Det är ganska imponerande hur mycket skydd Rokform packar in i ett så tunt fodral. De är snygga, skyddande, funktionella och backas upp av en 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti och en 2-års garanti.

Så för trailbossar, cyklister, mekaniker, gör det själv, lerbrottare eller någon i ditt liv som är mer än lite benägen att tappa sin telefon, plocka upp ett Rokform-fodral för iPhone 14 (s öppnas i en ny flik) denna semestersäsong.

Dela detta