Vi vet alla att våra katter tenderar att vara lite petiga. De har förfinade smaker och vill inte dricka vatten som har stått ute för länge. Petlibro-kapseln kan hjälpa dem att hålla sig attraherade av färskt, rent vatten som ständigt rör sig, så att din katt vet att det är säkert att dricka.

Petlibro Capsule är en vattenfontän med stor kapacitet som är ett utmärkt komplement till en katts bostad. Den breda skålen ger din katt enkel tillgång till vattnet inuti, och kapaciteten på 2,1 liter hjälper till att säkerställa att det finns tillräckligt med vatten tillgängligt för vissa katter, även om du ofta är borta från hemmet under långa arbetsdagar. . Eftersom vattenreservoaren är genomskinlig är det också lätt att se när fontänen behöver fyllas på.

Med Petlibro-kapseln får din katt en bättre och mer aptitretande dryck. Genom att upprätthålla vattenflödet gör kapseln det lättare för ditt husdjur att känna igen att vattnet finns där och att det går att dricka. Vattnet passerar också genom ett femlagersfilter för att ta bort hår, skräp, mögel och annat som kan komma in i vattnet.

Petlibro designade skålen och reservoaren med helt rundade hörn för att undvika områden med stående vatten, där bakterier kunde etablera en grogrund. Formen gör den också lätt att rengöra, så att mögel inte växer.

Petlibro kapsel vattenkälla

(Bildkredit: Petlibro)

Kapseln erbjuder två funktionssätt, som hjälper dig att hitta något som lockar ditt husdjur. Den kan fungera som en hällfontän med ett stadigt dropp av vatten i skålen, eller så kan fontänen bubbla vatten underifrån samtidigt som det ger ditt husdjur mer utrymme att komma närmare skålen.

Driften sköts av en patenterad pump som arbetar med extremt låg ljudnivå, vilket gör att du kan hålla den på även när du sover.

Om din katt inte verkar dricka tillräckligt med vatten eller om hennes vattenskål aldrig verkar vara ren, är Petlibro Capsule Water Fountain ett bra alternativ att prova. Du kan överraska ditt eget husdjur med Capsule Fountain som en gåva den här julen eller så kan den vara en fantastisk present till en väns husdjur. Den finns i fyra färger (lila, blå, orange och grön) för att komplettera din inredning. Petlibro kommer att släppa en uppgraderad version med en drinkare i rostfritt stål denna semestersäsong. Och Petlibro Capsule är bara ett av de många användbara verktyg som varumärket erbjuder för att ta hand om ditt husdjur till en lek.

Du kan se Petlibro Capsule och andra märkesprodukter här och använda AFCAPSULE för att få 15 % rabatt på alla produkter på deras webbplats.

Dela detta