Prezi omdömen | Teknisk radar

Prezi omdömen | Teknisk radar

Presentationsverktyg online har kommit långt under det senaste decenniet, med utvecklingen av flera rika webbteknologier som har gjort det möjligt för utvecklare att göra vad de vill inom ramen för den typiska webbläsaren. Traditionellt sett krävde dessa applikationer kraftfull hårdvara, speciellt om du ville dra nytta av alla deras funktioner. Idag är det en annan historia, med många verktyg som erbjuder avancerade funktioner direkt i webbläsaren, utan behov av en kraftfull maskin. Detta är särskilt anmärkningsvärt med verktyg där det mesta av bearbetningen sker på företagets servrar.

Prezi designades från grunden med målet att ta bort många av de traditionella begränsningarna som webbapplikationer inför och tillåta användare att skapa fantastiska, rika presentationer med minimal ansträngning och designkunskaper. Det tar inte lång tid att vänja sig vid hur Prezi fungerar och var allt finns, inklusive några av appens mer avancerade funktioner. Dess pris är också ganska attraktivt jämfört med de flesta av sina konkurrenter, vilket gör Prezi till en fantastisk allroundaffär.

Priser

Oavsett vilken plan du väljer har du alltid tillgång till Prezi Video, Prezi Design och Prezi Present (Bildkredit: Prezi)

paket och priser

Prezi erbjuds i tre olika prenumerationsnivåer, även om alla inkluderar tillgång till de tre huvuddelarna av sviten: Prezi Video, Prezi Design och Prezi Present. Prezis standardplan kostar €5 per månad, Plus-planen kostar €15 per månad och Premium-planen kostar €19 per månad. Eftersom alla tre verktyg är designade för att användas tillsammans i första hand, är det vettigt att prenumerationen inkluderar tillgång till dem alla, även om det kan verka som att du får mycket mer för pengarna. . Trots allt är Prezis pris mer än anständigt, speciellt jämfört med andra liknande verktyg på marknaden.

En gratis provperiod är tillgänglig som låser upp alla premiumprenumerationsfunktioner i en vecka. Detta är utöver den kostnadsfria nivån som redan tillhandahålls som standard, vilket kan vara mycket användbart för att jämföra vad Prezi har att erbjuda och vad några av de mer avancerade funktionerna kan göra. Företaget erbjuder ibland rabatter på sina prenumerationsplaner, även om det kan vara svårt att få dem i tid.

videomodeller

Prezi innehåller många mallar och layouttyper för att komma igång (Bildkredit: Prezi)

särdrag

Prezi är uppdelad i tre huvudsektioner: Video, Design och Present. Prezi Video används för att skapa videor, som namnet antyder. Den har flera funktioner för att komma igång så snabbt som möjligt, inklusive inspelning direkt från skrivbordet eller kameran, importera en PowerPoint-presentation eller komma igång med en av de medföljande mallarna. Modellerna som finns är varierande och noggrant designade, och det borde finnas något för alla.

Prezi Design låter dig däremot skapa mer generella layouter som kan återanvändas mellan olika delar av programmet. Du kan till exempel skapa en layout för videopresentationer, som du sedan kan kombinera med mallar i videoskaparen för att helt anpassa ditt innehåll efter dina egna behov.

Prezi Present

Prezi Present låter dig dela dina presentationer live på ett videosamtal eller spela in en videopresentation för att dela senare (Bildkredit: Prezi)

Sist men inte minst har vi Prezi Present, som gör att du kan skapa den perfekta presentationen, med flera funktioner som kommer att vara bekanta för dig om du kommer från PowerPoint eller något annat liknande populärt presentationsverktyg.

Användargränssnitt

Prezi erbjuder ett enkelt användargränssnitt som gör det enkelt att starta en presentation (Bildkredit: Prezi)

Gränssnitt och i bruk

Det tar inte lång tid att vänja sig vid Prezis gränssnitt, och programmet är designat mycket rent överlag, vilket ger snabb tillgång till alla viktiga funktioner på ett ögonkast. De som är bekanta med PowerPoint ska känna sig som hemma. Vilket är intressant, för Prezi började inte på det sättet. Programmet designades ursprungligen med tanken att göra allt som PowerPoint inte gör och att förbättra resten. Dess initiala användargränssnitt var mycket annorlunda än vad vi har nu, men många användare verkar hålla med om att de förändringar vi har sett är meningsfulla på lång sikt.

Några av de mer obskyra funktionerna kan ta ett tag att hitta, men Prezi kan göra det lättare att övervinna dessa hinder med dess detaljerade hjälpsektion. Till en början bör du bara behöva en mycket kort tid för att få koll på Prezi, även om du letar efter mer avancerade funktioner.

Apoyo

Prezi har tre separata kunskapsbaser på sin webbplats för Prezi Present, Prezi Video och Prezi Design med användbara guider och tips (Bildkredit: Prezi)

Apoyo

Det finns en kunskapsbas med mycket information tillgänglig för alla, och företaget erbjuder flera former av ytterligare support, inklusive telefonsupport och ett användarforum. Telefonsupport kan vara begränsad beroende på ditt konto, men så länge du har ett premiumabonnemang bör det finnas väldigt få fall där du uttryckligen behöver begära åtkomst. Företaget erbjuder också en omfattande workshop med många guidefilmer och annat material för att få användarna igång på sin resa så snabbt som möjligt. Självlärda människor borde tycka att Prezi är ett absolut nöje att använda, och det tillfredsställer definitivt dem som tycker om att forska i dess verktyg på egen hand.

Konkurrens

Microsoft PowerPoint och Apple Keynote är kanske Prezis mest uppmärksammade konkurrenter, även om appen gör mycket på sitt sätt och enkelt sticker ut på denna marknad. Det är värt att ta en titt på några av de större konkurrenterna om du undrar hur andra företag tar sig an att designa några vanliga funktioner, men chansen är stor att du kommer att hålla fast vid Prezi.

slutlig dom

När allt kommer omkring, särskilt priset, är Prezi en hel del på en mycket konkurrensutsatt marknad. Den gör några saker på sitt eget sätt, men för det mesta är det en förbättring jämfört med de flesta andra verktyg i denna prisklass på marknaden.

Vi har också lyft fram den bästa presentationsmjukvaran och den bästa gratis kontorsmjukvaran.