Den europeiska fotbollen återvänder i helgen och alla ögon är riktade mot den.till tyska Bundesliga som den första kontinentalligan på toppnivå om att starta om livespel efter Covid-19-avstängningen. Så här ser du en av de bästa matcherna idag och streamar RB Leipzig vs Freiburg live online från var som helst i världen.

RB Leipzig vs Freiburg fuskark

Kick-off idag är 3:30 lokal tid (CEST) vilket är 2:30 BST i Storbritannien och 9:30 ET/6:30 PT i USA, Where's on Fox Sports 2 och tillgänglig att streama med en GRATIS Hulu+ Live TV-försök.

RB Leipzig vs Freiburg äger rum på Red Bull Arena i Leipzig. Hemmalaget är för närvarande trea i Bundesliga och bara fem poäng bakom mästerskapsledarna Bayern München, så en vinst här kan bli enorm i Salatschüssel-loppet.

Freiburg kommer inte att vara barnspel, men Black Forest-klubben går in i åttonde plats i helgen med 36 poäng. Strax före avstängningen av coronavirus gjorde de en imponerande 3-1-seger över Union Berlin och hoppas att omstart kommer att hitta dem i liknande form.

Detta är ett av de godaste spelen i Bundesliga i helgen, så läs vidare för att förklara hur man får en pålitlig RB Leipzig vs Freiburg live stream och titta på spelet online oavsett var du är i världen.

RB Leipzig vs Freiburg fuskark

Hur ser man en GRATIS RB Leipzig vs Freiburg livestream?

Sky Sports har rättigheterna att sända Bundesliga i Tyskland och omstarten pågår idag, meddelar att alla matcher mitt på eftermiddagen kommer att vara tillgängliga att se gratis, online och på TV, i Tyskland och grannlandet Österrike.

Det betyder att det aldrig har varit så lätt få en gratis livestream av RB Leipzig vs Freiburg eller titta på en av de andra 3:30 CEST-starterna.

Matcherna kommer att finnas gratis på tysk tv på Sky Sports News HD, men ännu enklare online via den tyska Sky Sports-webbplatsen.

Förutom att kunna se RB Leipzig vs Freiburg gratis online, är de andra kvalificerade matcherna idag:

  • Borussia Dortmund mot Schalke
  • TSG Hoffenheim vs Hertha BSC
  • Fortuna Düsseldorf mot SC Paderborn
  • FC Augsburg mot VfL Wolfsburg

Alla från dessa länder som för närvarande är utomlands kan upptäcka att de inte kan komma åt streamingtjänster som de normalt skulle ha hemma. Detta beror på geoblockering, men det finns en väldigt enkel lösning i form av ett VPN.

Använd en VPN för att strömma RB Leipzig vs Freiburg live från ditt land

Om du är utomlands den här helgen men ändå vill se din lokala sändares matchbevakning, behöver du ett VPN för att göra det. Faktum är att din normala täckning är geoblockerad. Det är väldigt enkelt att göra och du slipper lyssna på någon tvivelaktig stream som du har hört talas om på Reddit.

vpn 1

En VPN är perfekt för detta eftersom låter dig ändra din IP-adress så att den ser ut att vara på en helt annan plats. Vi har testat hundratals VPN och kan rekommendera ExpressVPN som den bästa VPN-tjänsten som finns tillgänglig just nu.

ExpressVPN (som också har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti) är för närvarande världens bästa VPN. Du kan titta på många enheter samtidigt, inklusive Smart TV, Fire TV Stick, PC, Mac, iPhone, Android-telefon, iPad, surfplattor etc. Kolla in ExpressVPN och få ytterligare 1 månader gratis när du registrerar dig för en årsplan.

Och glöm inte att en VPN inte bara är till för fotboll, du kan göra mycket. Från att avblockera begränsade webbplatser och övervaka Netflix i andra länder till att lägga till ett extra lager av säkerhet för onlineshopping och bankverksamhet.

VPN-tjänster är dock inte idiotsäkra och ibland kommer du att upptäcka att innehållet fortfarande blockeras även om du flyttar hem hem. Ibland är allt du behöver göra att gå in i privat eller privat surfningsläge för att åtgärda problemet, men vid vissa tillfällen kan du bli stump.

Enligt vår erfarenhet är detta undantag snarare än regel, men det är värt att komma ihåg, och en annan anledning rekommenderar vi ExpressVPN, eftersom det erbjuder 24/7 kundsupport för att hjälpa dig att lösa eventuella serverproblem.

Hur ser man RB Leipzig vs Freiburg live i Storbritannien?

Hungriga sportfans i Storbritannien och Irland kommer att vända tillbaka för att upptäcka att de återigen kan få en dos live action från Tysklands elit via BT Sport., som kommer att sända alla Bundesliga-matcher LIVE under resten av denna försenade säsong.

BT Sport finns som en del av leverantörens breda utbud av TV- och bredbandspaket, och erbjuds utöver Sky. Befintliga kunder kommer att upptäcka att de enkelt kan strömma Bundesliga-matcher live på BT Sport-webbplatsen eller via BT Sport-appen.

Men mer frestande är att det nu också finns möjlighet till ett BT Sport månadskort, prissatt till bara 25 € per månad utan kontrakt, eller så kan irländska tittare dra nytta av ett ännu billigare erbjudande på 17 € per månad via Now. TV.

Lördagens match mellan RB Leipzig och Freiburg kommer att äga rum på BT Sport 2, med täckning som börjar 2:2 före avspark 30:XNUMX BST.

Och om du är utanför Storbritannien men har en prenumeration kan du fortfarande använda en VPN för att flytta din IP-adress till en plats i Storbritannien och titta på spelet som om du befinner dig i ditt land.

Hur ser man RB Leipzig vs Freiburg: GRATIS livestream i USA?

I USA är Fox Sports tv: n i Bundesliga med live-matcher som sänds på en kombination av FOX Sports 1, FOX Sports 2, FOX Deportes, FOX Soccer Plus och Univision Deportes varje vecka.

Lördagens spel kommer att sändas direkt på Fox Sports 2 med FOX Soccer Match Pass, FOX Deportes och Foxsports.com, med start klockan 9:30 ET / 6:30 PT.

Förutsatt att du har kabel kan du titta på den hemma, online eller på nätverkets Fox Sports Go-app för surfplattor och smartphones.

Den som inte har en kabel men vill ha enkel åtkomst till Fox Sports kan överväga Hulu. Streamingtjänstens populära Hulu + Live TV-paket innehåller vanligtvis Fox Sports två huvudkanaler: FS1 och FS2, men kontrollera deras lokala tillgänglighet här, och de erbjuder en GRATIS testperiod på en vecka så att du kan se om det passar bra.

Om du prenumererar på en sådan tjänst, kom ihåg att du inte bör sluta streama om du lämnar ditt hemland, använd bara en VPN för att njuta av allt innehåll som du redan har betalat för var du än befinner dig.

  • Vill du titta utanför Amerika? Ta reda på hur med det bästa amerikanska VPN.

Hur livestreamar man RB Leipzig vs Freiburg i Kanada?

I Kanada har prenumerations-tv-kanalen Sportsnet rätt att sända Bundesliga, men om du inte har det i ditt tv-paket kan du prenumerera på deras streamingtjänst Sportsnet Now. för att sända live (i HD) motsvarar hela Bundesliga Kanada.

Du behöver SN Now+ plus premiumerbjudandet, men det är ett rimligt pris på 9.99 CA € för en 7-dagars provperiod, eller 27.99 € per månad om du vill behålla det utan begränsningar.

Men om du vill titta utanför Kanada, är din bästa insats att kontrollera en VPN och få tillgång till täckningen.

Starten för RB Leipzig mot Freiburg i Kanada på lördag är kl 9:30 ET eller kl 6:30 PT.

Hur streamar man RB Leipzig vs Freiburg live i Australien?

Om du behöver en välkommen distraktion från tristess av toppflyg i Australien, måste du prenumerera på beIN Sports, som har exklusiva rättigheter till livesändning från Bundesliga för de återstående matcherna denna säsong. .

Du behöver dock inte betala ett högt pris, eftersom den australiska streamingtjänsten Kayo Sports erbjuder beIN Sports som en del av ett paket på 24.99 € per månad som även inkluderar Fox Sports och ESPN, en prisvärd lösning för alla sportälskare. sport som gör det inte. Jag vill inte ha kabelbindning. Det finns till och med en GRATIS 2-veckors provperiod just nu så att du kan titta på Bundesliga fotboll gratis i helgen!

Lördagens sammandrabbning mellan RB Leipzig och Freiburg kommer att äga rum på beIN Sports 1 med start kl 11:30 AEST.

Alternativt är beIN Sports Connect tillgängligt direkt via nätverket som ett fristående streamingalternativ. Det kostar 19.99 € per månad med en 2-veckors gratis provperiod, men inkluderar inte ytterligare kanaler.

Om du redan prenumererar på en av dessa tjänster men är borta från Oz för den stora omstart av Bundesliga i helgen, kom ihåg att du alltid kan implementera ett VPN för att få tillgång till den täckning som du normalt skulle titta på (och nästan säkert betala för) hemma.

Hur ser man RB Leipzig vs Freiburg: livestream från Nya Zeeland?

beIN är också den enda rättighetsinnehavaren för livesändningen av Bundesliga i Nya Zeeland den här säsongen.

Sky Sport-prenumeranter har nu tillgång till beIN connect, beIN Sports streamingtjänst i Nya Zeeland, och är tillgängliga som ett fristående köp för €19.78 per månad, med en två veckors gratis provperiod om du vill prova innan du köper.

Om du har läst resten av den här artikeln känner du förmodligen redan till den alternativa vägen. Du kan testa en VPN enligt instruktionerna ovan.

Dela detta