Apple TV-erbjudanden kan vara ganska sällsynta, men för de som letar efter en premium streamingupplevelse har vi goda nyheter. Just nu har Amazon 2021 Apple TV HD och den nya Siri Remote till försäljning för den lägsta någonsin på $129.98 (öppnas i en ny flik). Det är en besparing på $19.02, vilket är en imponerande rabatt för detta nya Apple TV-paket.

Tidigare i år tillkännagav Apple Apple TV HD (Öppnas i en ny flik) och Apple TV 4K (Öppnar i en ny flik), de två föregångarna till de ursprungliga Apple TV-modellerna från 2015 och 2017. Den nyligen förbättrade Apple TV 2021 har en förnyade Siri Remote och erbjuder högkvalitativ streaming tack vare inkluderandet av HDR- och Dolby Vision-stöd. Mer än bara en streamingstick, Apple TV 2021 låter dig också ansluta alla dina smarta hemenheter för att göra det till en HomeKit Hub.

Även om vi har sett några prissänkningar på Amazon Prime Day, är detta Apple TV-erbjudande det billigaste vi har sett under Apple TV hösten 2021. Detta imponerande paket inkluderar Apple TV och Siri Remote och gäller för Apples HD-sortiment. . Om du har en 4K-TV, är Apple TV 4K också till försäljning på Amazon för bara $169 - öppnas i en ny flik (var $179).

Om du funderar på att uppgradera din streamingtjänst för att se alla dina favoritfilmer, livesporter och få tillgång till stora streamingsidor som Youtube, Netflix och mer, är 2021 Apple TV här för dig.

Inte i USA? Rulla ned för att se fler Apple TV-erbjudanden - öppnas på en ny flik - i ditt område.

Dagens bästa Apple TV-erbjudanden

Fler Apple TV -erbjudanden

Dagens bästa Apple TV-erbjudanden

Visa liknande föremål (öppnas i en ny flik)amazonas (öppnas i en ny flik)

Om du letar efter den bästa billiga streamingstickan (öppnas på en ny flik), kan du kolla in de bästa Amazon Fire TV Stick-erbjudandena (öppnas på en ny flik) och Roku-streamingförsäljningen (öppnas på en ny flik).) . ögonhår).

Dela detta