Rapido esta increible oferta de auriculares Sony reduce el WF XB700

Om du letar efter ett par budgetvänliga hörlurar som fortfarande låter bra, kan det här glittriga erbjudandet från Amazon vara precis vad du behöver.

Amazon har sänkt kostnaden för Sony WF-XB700 äkta trådlösa hörlurar från €49 till bara €XNUMX; det är en enorm besparing på €XNUMX och den lägsta kostnaden vi har sett. (Inte i Storbritannien? Scrolla ner för att se de bästa kostnaderna i ditt område.)

Dessa Sony sporthörlurar kan vara en bra present till löparen i ditt liv om du letar efter en present till alla hjärtans dag, särskilt eftersom det här erbjudandet går ut den XNUMX februari.

Dagens bästa Sony-hörlurserbjudande

Sony WF-XB700 True Wireless Earbuds är ett utmärkt alternativ om du letar efter ett par in-ear-hörlurar som inte bryter pengarna, men som inte snålar med ljudkvaliteten.

Dessa hörlurar ingår i Sonys Extra Bass-sortiment och är perfekta om du planerar att använda dem för att stärka dina träningspass. Och tack vare IPX4-klassificeringen för vattenbeständighet kommer de att kunna motstå lite svett eller regn.

Dessa trådlösa hörlurar kommer inte med aktiv brusreducering som Sony WF-1000XM4, och deras 700-timmars batteritid är verkligen inte den längsta på marknaden. Men denna nya låga kostnad gör WF-XBXNUMX till ett bra alternativ till de bästa äkta trådlösa hörlurarna XNUMX om du har en stram budget.

Inte i Storbritannien? Vi har sammanställt de bästa kostnaderna i ditt område nedan:

Dagens bästa Sony WF-XB700-erbjudanden

Dela detta