Valve ger bort ett Steam Deck varje minut under The Game Awards 2022. För att vinna en behöver du bara delta i deras tävling och titta.

Och vi pratar inte bara om basmodellen. Människor som lyssnar på programmet den 8 december klockan 4:30 PT / 7:30 ET den 9 december klockan 12:30. lagring.

För att vara berättigad att vinna en av de bästa handhållna spelenheterna som någonsin släppts finns det några steg du måste ta, men det potentiella priset är värt mer än den minimala ansträngning du behöver lägga ner.

Hur registrerar jag mig för Steam Deck Giveaway?

För att delta i Steam Deck giveaway för The Game Awards 2022 måste du gå till den officiella Steam-sidan (öppnas i en ny flik) och registrera dig med ditt Steam-konto. Men registreringen är bara det första steget.

Förhoppningsvis kommer Geoff Keighley att ha mycket att säga vid årets The Game Awards och hålla evenemanget igång i timmar (Bildkredit: The Game Awards)

Då måste du ställa in och se The Game Awards 2022 live, via Valves shower på Steam i synnerhet; du kan inte bara titta på vilket program som helst och kalla det en dag. Valves giveaway-strömmar kommer att äga rum på dess officiella The Game Awards 2022-sida (öppnas i en ny flik) och på SteamTV, med för-showen planerad att börja kl 4:30 PT / 7:30 ET 8-12 december :30 am GMT 9 december När du tittar på någon av dessa två strömmar måste du se till att du är inloggad på det Steam-konto som du registrerade.

Slutligen måste ditt konto uppfylla några ytterligare krav för att vara berättigad att vinna:

  • Måste vara från USA, Kanada, Storbritannien eller EU
  • Ditt konto måste ha gjort ett köp på Steam i någon av dessa regioner mellan 4:00 PT / 7:00 ET / 12:00 GMT den 14 november 2021 och 3:59 PT / 6:59 ET / 23:59 GMT den 14 november 2022
  • Ditt konto måste ha "god status" (vilket betyder inga aktiva förbud, blockeringar, sånt)
  • Ditt deltagande i tävlingen ska ha skett i "god tro".

Du kan också välja att gå in med posten; Mer information om detta finns på Valves officiella regelsida (öppnas i en ny flik).

Hur många Steam-däck finns att köpa?

Antalet Steam Decks som Valve erbjuder beror på flera faktorer.

Den första är längden på The Game Awards 2022. Vi vet inte längden på detta år än, men vi vet att The Game Awards 2021 varade i tre och en halv timme, medan The Game Awards 2020 varade i cirka tre timmar, även om båda inkluderade en före trettio minuter. Att visa.

En tabby katt uppflugen på ett tak i Stray

Stray är en av titlarna för Årets spel på The Game Awards 2022 (Bildkredit: Annapurna Interactive)

Den andra faktorn är längden på Valves giveaway-ström – det är strömmen som kommer att köras på Steam, och det är det du behöver titta på för att få chansen att vinna. Om Giveaway-strömmen sträcker sig över hela spelutmärkelserna kan vi se Valve dela ut över 200 gratis Steam-däck baserat på förra årets siffror. Men om Valve stänger av pre-showen, eller bestämmer sig för att bara streama under en specifik timme eller ännu mindre, kommer antalet Steam-däck att slåss att bli mycket färre.

Oavsett hur mycket det finns att vinna, rekommenderar vi att du loggar in så länge du kan om du vill ha din chans att vinna en gratis €649/€569 handdator.

Och om du vinner, eller om du redan har en Steam Deck, kanske du vill kolla in våra val för de bästa Steam Deck-spelen - öppnas i en ny flik - för att ta reda på vad du ska spela först.

Dela detta