Många butiker är stängda för Thanksgiving-helgen, så om du måste göra något
Sista minuten shopping innan du har folk, det är bäst att göra det idag. Denna trend började före pandemin, men sedan dess har många andra återförsäljare beslutat att hålla sina dörrar stängda på Thanksgiving och ge personalen en ledig dag innan Black Friday-floden av erbjudanden börjar nästa dag. .

Vissa butiker kommer dock att förbli öppna på Thanksgiving Day. Men räkna med ändrade öppettider.

Vi har

Det är alltid en bra idé att kolla med din lokala butik för att se till att den kommer att vara öppen på Thanksgiving och för att ta reda på dess öppettider. Det kanske inte är lätt att se butikens semestertider på återförsäljarens webbplats, men om du ringer hjälplinjen eller kontaktar för att fråga bör de kunna meddela dig om sina planer.

Innehållsförteckning

Dessa stormarknader kommer att öppna på Thanksgiving Day

 • ACME stänger tidigt, vanligtvis runt 4.
 • HEB kommer att ha öppet 6-12, trottoarkanten är öppen mellan 7 och 11. Apoteket kommer att vara stängt.
 • Kroger och Kroger-ägda livsmedelsbutiker (inklusive Ralphs, King Soopers, Fred Meyer, Smith's och fler) kommer att förbli öppna.
 • Meijer kommer att ha öppet, men du måste vänta på att din lokala butik stänger tidigt.
 • Safeway kommer att ha öppet och de flesta butiker kommer att följa sina ordinarie öppettider.
 • Stop & Shop kommer att behålla sina normala öppettider.
 • Tom Thumb stänger tidigt, vanligtvis klockan 4
 • Fresh Market stänger tidigt runt 3
 • Vons öppnar klockan 6 men stänger tidigt klockan 3
 • Wegmans stänger tidigt, vanligtvis runt 4
 • Whole Foods är öppet, men du måste kontrollera vilken tid din lokala butik stänger.

Dessa återförsäljare kommer att vara öppna på Thanksgiving

 • Bass Pro Shops och Cabela's kommer att förbli öppna med ändrade öppettider.
 • Big Lots förväntas ha öppet med början 2021, vanligtvis 7 till 9 på Thanksgiving.
 • Dollar General kommer att öppna några butiker på Thanksgiving, men inte alla.
 • Family Dollar kommer också att följa efter.
 • Gordmans kommer att öppna men med reducerade öppettider som varierar beroende på butik.
 • Sears kommer att ha öppet från 6 till midnatt.

Dessa apotek kommer att vara öppna på Thanksgiving Day:

 • CVS kommer att förbli öppet och hålla sig till sina normala öppettider.
 • Rite Aid kommer att behålla sina normala öppettider för de flesta av sina butiker.
 • Walgreens öppnar klockan 9 men stänger tidigare, med öppettider som varierar beroende på butik.

Vanliga frågor om Thanksgiving Shopping

Du kan handla i Fred Meyers butiker på Thanksgiving Day. (Bildkredit: Peter Bond-bild på Unsplash)

När är Thanksgiving 2022?

I år infaller Thanksgiving den 24 november. Det betyder att Black Friday är den 25 november, även om du förmodligen kommer att se många erbjudanden innan den dagen.

Kan jag handla till Thanksgiving?

Som du kan se från listan ovan finns det en hel del återförsäljare som kommer att ha öppet på Thanksgiving i år. Om du vill handla med någon av dem bör du kunna göra det samma dag, men kolla alltid din lokala butik för öppettider. Om du inte hittar den här informationen på nätet bör du kunna få svar genom att stanna till i butiken eller ringa hjälplinjen.

Vissa stora varumärken har valt att stänga sina dörrar på Thanksgiving, inklusive Walmart, Costco, Target och Home Depot. Även om du inte kan sätta din fot i butiken kan du handla online och de kommer att öppna igen tidigt för Black Friday.

Vilka typer av butiker kommer att vara öppna på Thanksgiving?

Alla typer av butiker, från friluftsbutiker till varuhus och stormarknader, kommer att vara öppna på Thanksgiving i år. Du kan köpa en fiskespö, hämta ett recept, köpa sista minuten-ärenden och bläddra i klädställen om du vill.

Hur upptagna är det i butikerna på Thanksgiving?

Under dagarna fram till Thanksgiving är butikerna otroligt upptagna när folk fyller på med semestervaror. Du kanske blir förvånad över att veta att tisdagen före Thanksgiving tenderar att vara den mest hektiska shoppingdagen, inte onsdagen. De flesta råd säger att du ska försöka handla hela veckan innan, men det är inte alltid realistiskt.

Om du måste gå till butiken på självaste Thanksgiving bör du förvänta dig att se mycket färre kunder. Enligt NRF Holiday Consumer Survey finns det 30,6 miljoner potentiella kunder på Thanksgiving, eller bara 28 % av de som förväntas handla dagen efter Black Friday (108 miljoner).

Var kan jag köpa mat på Thanksgiving?

Flera livsmedelsbutiker kommer att vara öppna på Thanksgiving så att du kan fylla på med sista minuten matvaror innan du börjar laga mat. Tänk på att många kommer att stänga tidigt, så dina chanser att hitta en butik som fortfarande är öppen kommer att minska ju senare du lämnar.

Är apotek öppna på Thanksgiving?

Det kan vara en lättnad att veta att vissa apotek kommer att ha öppet på Thanksgiving Day. CVS, Walgreens och Rite Aid kommer till exempel att ha öppet och många kommer att hålla sina vanliga öppettider. Kontrollera med din lokala butik innan du åker eftersom vissa kan stänga tidigt.

Kan jag äta ute på Thanksgiving?

Det är inte bara butiker som håller öppet på Thanksgiving: många restauranger och kaféer gör det också. Till exempel kommer de flesta Starbucks och Dunkin'-butiker att förbli öppna, liksom IHOP, McDonald's, Popeye's, Applebee's, TGI Friday's, etc.

När ska jag undvika att köra till butiken på Thanksgiving?

Thanksgiving-trafik kan vara en riktig utmaning, men om du är strategisk bör du kunna undvika vissa linjer. Enligt AAA bör du lämna Thanksgiving-morgonen och återvända senast 11:XNUMX för att undvika den värsta trafiken.

Den värsta tiden att köra, enligt uppgifter från Google, är mellan 15 och 16 på onsdagar. Samma data visar att lunchtid på Thanksgiving Day är den mest hektiska för shopping.

Dela detta