letar du efter madrasser tillräckligt, vi vet.

Och eftersom din komfort och ditt lugn när du går och lägger dig intresserar oss, kommer vi att svara på frågan som du säkert ställer dig själv: Vilka madrassstorlekar finns det?

Men vi kommer också att ge dig ytterligare information som kommer att vara mycket användbar.

du kommer att veta specifikt för vem eller vilken typ av situationer var och en tjänar. Vi har gjort omfattande forskning för att reda ut dina tvivel, så var uppmärksam på den här nya artikeln från Jämförelsen.

Vilka är de vanligaste madrassstorlekarna?

Dessa är utan vidare de åtgärder som är mest eftertraktade av människor när de köper en madrass.

1. Enkelsäng

Enkelsängar kan vara 1 kvadrat 1.5 sittplatser. Den första har ett mått på 90 centimeter bred och 190 centimeter lång. Men den andra kännetecknas av sin 105 centimeter bred och 200 centimeter lång. 

Om du är singel kommer denna typ av madrass att vara väldigt användbar.

2. 2-sits säng

Detta är en av de enklaste dubbelmadrasserna på marknaden. De är kända för att säkerställa säkerhetsåtgärder 150 centimeter bred och 200 centimeter lång. 

Den är inte lika stor som andra modeller, men den säkerställer tillräckligt med utrymme för paret att vara så bekväma som möjligt under nätterna.

3. Äktenskapskungen

Vi har alla hört talas om dubbel king sängar. De visar sig vara ganska rymliga och användbara för alla typer av par. Dess mått är 180 centimeter breda och 200 centimeter långa.

Det är perfekt för de människor som vanligtvis De slutar inte röra sig medan du sover. De dubbla kungarna garanterar maximal komfort och en ganska vilsam sömn.

4. Super King Matrimonial

Det är en av de största madrasserna du kan hitta. Den är 200 centimeter bred och 200 centimeter lång. Dess utrymme genererar största möjliga komfort.

De dubbla king size-sängarna är gjorda för de som är långa. Det betyder att om du eller din partner är minst 180 centimeter långa måste du köpa den här typen av madrass.

5. Babymadrasser

De är de minsta modellerna. Dess mått varierar beroende på storleken på den lilla, så att du kan hitta versioner 60 centimeter bred och 120 centimeter lång. Det finns även madrasser 70 centimeter bred och 140 centimeter lång.

Du måste ta hänsyn till en mycket användbar rekommendation när du väljer madrasser för barn. Få den tuffaste och starkaste. Kom ihåg att de sover mycket, men de mest rastlösa gillar att hoppa och hoppa på dem.

Vad ska man tänka på innan man väljer den bästa madrassen?

Innan du väljer madrassen som du alltid kommer att vila på, är det bättre att ta hänsyn till följande element:

  • Om produkten är vald av en tredje person, det är viktigt att bedöma behoven hos den eller de personer som du ska ge det till.
  • du behöver göra en uttömmande mätning av sovrummet där du ska placera din nya madrass. Det är viktigt att lämna tillräckligt med utrymme för att röra sig i rummet.
  • För att välja den bästa madrassen är det viktigt mät botten på din säng. På så sätt kommer du att välja en modell som passar dess storlek.

 

Dela detta