Vad är ett Disney Plus-presentkort och hur skickar jag ett?

Vad är ett Disney Plus-presentkort och hur skickar jag ett? Med ett Disney Plus-presentkort kan du garantera ett år fullt av magi för den där speciella personen. Ger ett 12-månaders abonnemang på Disney Plus streamingplattform, en av de mest populära VOD-tjänsterna, vars innehållsbibliotek är fullpackat.

Gå med i Disney Plus nu

Disney Plus-logotyp (Bildkredit: Disney) Vill du prenumerera på streamingtjänsten House of Mouse? Se Pixar-filmer, Disney Plus Originals, samt dokumentärer från The Simpsons och National Geographic. Disney Plus-paket: 7.99 USD / 7.99 EUR / 11.99 USD per månad eller 79.99 USD / 79.90 EUR / 119.99 USD per år Exklusivt för amerikanska kunder: Få Disney Plus, Hulu och ESPN+ tillsammans för $13.99 per månad.

Registrera dig för Disney Plus idag och spara på årspaket

Upptäck ikoniska animerade filmer (Toy Story, The Lion King), Marvels storfilmer (Avengers: Endgame), hela Star Wars-sagan. Det finns också en växande lista med spännande originalprogram som WandaVision och The Falcon and the Winter Soldier, samt 31 hela säsonger av The Simpsons. Dessutom, om du har lämnat din presentshopping till sista minuten, kommer de att mötas med mer värme än bensinstationschoklad och en bokbricka på 20 GBP. Så här köper och skickar du ett Disney Plus-presentkort (utan att ens lämna hemmet ), hur mycket du kommer att betala och eventuella villkor som kan hindra mottagaren från att aktivera din presentprenumeration.

Har Disney Plus presentkort?

Ja, även om dessa mer exakt kallas "presentprenumerationer" eftersom mottagaren får en digital kod via e-post som, när den löses in, ger dem ett helt års tillgång till Disney Plus. Så, istället för att ladda ett fysiskt kort med en fast summa kontanter, aktivera ett års betalabonnemang online. (Om du vill ha ett riktigt presentkort finns dessa tillgängliga i Disney-butiker och nöjesparker över hela USA.) Det är bekvämt att köpa en årlig presentprenumeration på Disney Plus-webbplatsen. Istället går det inte att donera en månad eller sex månader. Men på det sättet kommer du att rädda en älskad, eller dig själv om du normalt står för notan, cirka 15 % på ett rörligt månadsabonnemang. Inte bara det, utan varje konto kan delas med upp till fyra andra personer, så det är lätt att sprida glädjen med Disney Plus. Dock, det finns några varningar värda att nämna innan du skickar tillbaka prenumeranter till alla i din adressbok. Disney Plus-presentkort är för närvarande endast tillgängliga i USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Frankrike och Tyskland, och kan endast köpas till någon som bor i samma land som du. Mottagaren du får inte ha ett aktivt Disney Plus-konto och du måste vara minst 18 år gammal. Du kan läsa mer om Disney Plus-priser och paket här, inklusive hur det jämförs med andra streamingtjänster. Disney Plus presentkort (Bildkredit: med tillstånd av Disney)

Hur skickar jag ett Disney Plus-presentkort till någon?

Det är lätt att förverkliga någons streamingdrömmar. Följ bara stegen nedan: När den lyckliga mottagaren får e-postmeddelandet, du måste besöka den här adressen för att använda din presentprenumeration och manuellt ange koden som anges i e-postmeddelandet. Lätt. Nu kan de luta sig tillbaka och njuta av en aldrig tidigare skådad 12 månaders Disney Plus-underhållning., Allt tack vare dig. Och om de fortfarande gillar det i slutet av året kan de förnya sitt medlemskap genom att ange sina egna kreditkortsuppgifter.

Hur mycket kostar ett Disney Plus-presentkort?

Ett Disney Plus-presentkort kostar detsamma som du skulle betala för ett årligt medlemskap. Priserna är listade nedan och varierar beroende på vilken region du bor i: Just nu är det de enda länderna där du kan köpa en Disney Plus presentprenumeration.

Vad händer om jag ger ett Disney Plus-presentkort till någon som redan är prenumerant?

Det är inte idealiskt. I enlighet med villkoren, endast nya Disney Plus-prenumeranter kan använda en Disney Plus-prenumeration som har erbjudits dem. Ändå! Om du har fått ett års VOD-tjänst från familj eller vänner, men redan betalar för Disney Plus på månads- eller årsbasis, var god och avsluta din nuvarande prenumeration. När du är redo, du kommer att kunna använda den digitala prenumerationskoden och använda den kostnadsfria 12 månaders prenumerationen. Dagens bästa Disney + erbjudanden