PS5-förbeställningar bör öppnas den 5 mars

PS5-förbeställningar bör öppnas den 5 mars

Ytterligare en vecka, ytterligare ett rykte om PlayStation 5... den senaste läckan på PS5 hävdar att nästa generations Sony-konsol kommer att avslöjas vid ett PlayStation-möte i mars, med förbeställningar öppna redan den 5 mars. Detta är enligt Twitter-användaren @PSErebus, som tidigare korrekt hade avslöjat det första releasedatumet för Last of Us Part 2; Men vi är fortfarande ganska skeptiska till användaranspråk. Kolla in tweeten nedan:

Om du vill stapla mannen måste du jobba på det. Förbeställningar för PlayStation 5 börjar i mars pic.twitter.com/amBhIMU0Zr 28 december 2019

Väg bevisen

Denna Twitter-användare påstår sig veta mycket om den kommande PS5-avslöjandet. Parallellt med "flyget" som PS5 kommer att avslöja i mars, har kontot hävdat att konsolen kommer att lanseras i Nordamerika den 20 november 2020 till det rekommenderade priset på 499 €. De hävdar också att förbeställningar för nya Gran Turismo kommer att starta under "våren 2020" (mars till maj), att GTA 6 kommer att lanseras under "hösten 2021" (september-november) och att PS5 kommer att vara bakåtkompatibel. med PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 och PlayStation 4. Det är mycket att packa upp. Även om detta konto var korrekt innan, som alltid, måste vi ta denna information med en stor nypa salt: det har varit många felaktiga rykten den senaste tiden. Plus, naturligtvis, vi vet inte hur de får denna information. Å andra sidan skulle en avslöjande i mars (och tillgänglighet för förbeställning) vara vettig. Vi väntade oss en februariavslöjande på PS5, men Sony har inte hört talas om detta evenemang. Vi skulle inte bli förvånade om företaget hade planerat ett evenemang för mars istället för februari; Trots allt har Sony varit full av överraskningar när det kommer till PS5. Så på ett eller annat sätt förväntar vi oss en PS5-avslöjande inom en snar framtid, men vi vet inte exakt när Sony inte har valt att släppa detaljerna.