Fans av Jordan Peeles nya skräckfilm Nope lyssnade uppenbarligen inte till råden från Adam McKays Don't Look Up.

Som en del av en flash-och-du-kommer-missa-det-smygtitt för den kommande titeln, som släpps den XNUMX juli XNUMX, kan skådespelarna Steven Yeun, Daniel Kaluuya och Keke Palmer ses titta ansikte mot ansikte. himlen i misstro för...något.

Här är en smygtitt, med några sekunder av den söta första titt-sekvensen:

Som tur är behöver vi inte vänta för länge för att ta reda på vad trion kan tänkas titta på. Den fullständiga trailern för Peeles gåtfulla nya film kommer den sista dagen i Super Bowl-veckan (XNUMX februari), så vi ser fram emot att höra mer om dess premiss. Än så länge kan fansen vara lugna med att veta att Yeun ser riktigt bra ut i en cowboyhatt.

Kolla in de nya bilderna nedan:

Bild 1 av två

Daniel Kaluuya i nr

(Bildkredit: Universal Pictures)Bild 2 av 2

Keke Palmer i Nope

(Bildkredit: Universal Pictures)

Innan teasersläppet erbjöds vi bara en mystisk Stephen King-liknande affisch för Nope som innehöll ett moln som svävade över en avlägsen stad.

Det räcker att säga, det var inte mycket. Et, bien que ces clichés de Yeun, Kaluuya et Palmer ne révèlent pas grand-chose de plus sur le projet, nous sommes néanmoins ravis de voir quelle menace effrayante se cache dans le ciel (ce nuage effrayant pourrait-il avoir à quelvoir med det ?) .

Satsa inte på att Nope är din genomsnittliga skräckthrillerupplevelse. Peeles två föregångare, 2 års Get Out och XNUMX års Us, kombinerade välbekanta skräckteman med svidande sociala kommentarer för att sticka ut från sin samtida genre.

Den första gav regissören en Oscar för bästa originalmanus, och varje efterföljande projekt knutet till hans namn har mötts av både kritisk och kommersiell förväntan.

Andra bekräftade detaljer om Nope är dock knappa. Vi vet att Barbie Ferreira, Brandon Perea och Michael Wincott också kommer att spela i filmen, medan Christopher Nolans vanliga samarbetspartner Hoyte van Hoytema kommer att agera fotografi. Vi kommer att ha mer att dela den sista dagen i Super Bowl-veckan.

Analys: ett år fullt av fasor

Skräckentusiaster har betydligt fler skräckhistorier att se fram emot någon annanstans under XNUMX.

Netflixs Texas Chainsaw Massacre-omstart (förlåt, uppföljare) kommer i etern den XNUMX februari, när franchisefilmer som The Evil Dead, Jeepers Creepers, Hellraiser och, naturligtvis, Halloween återvänder i flera ögonblick under nästa års ålder.

Scream har redan presterat överraskande bra XNUMX. Det blev den första filmen att ta bort Spider-Man: No Way Home från topplaceringen på biljettkassan på flera marknader, vilket gav franchisen ett sjätte inträde inom en snar framtid.

Det är dock Peele's Nope som står som den mest efterlängtade ankomsten av genren. Medan dussintals fans utan tvekan kommer att ställa upp för att njuta av återkomsten av de tidigare nämnda arvserierna, gör mysteriet kring regissörens senaste projekt det till en av de mest efterlängtade nya filmerna XNUMX.

Filmens släppdatum i juli utesluter XNUMX års utmärkelser, men vi är fortfarande angelägna om att se det oroande drama som väntar oss i mötet mellan Peele och Kaluuya.

Dela detta