Förutsägelsen av XRP-priset förblir hausse efter att ha fått omedelbart stöd nära 0,3460 €. XRP-myntet hade trendat upp i flera dagar men kunde inte upprätthålla det momentumet, och föll från en högsta av €0,3920 till en lägsta av €0,3200.

De positiva kommentarerna från Ripple Labs vd Brad Garlinghouse kan dock tillskrivas det tidigare hausseartade rallyt. Han tror att om integritet och förtroende förblir huvudmålen kommer kryptovalutaindustrin att återhämta sig snabbare från FTX-krisen.

Han uppmuntrade öppen dialog samtidigt som han tacklade pressande samhällsfrågor med blockchain och kryptovaluta.

Tvärtom sågs björnmarknaden för kryptovaluta, som påverkades av flera variabler, som en av huvudorsakerna som överskuggade de senaste positiva kommentarerna och påverkade XRP-myntet negativt.

Ripple CEO Bullish Kommentarer Stöds XRP

Ripple Labs VD Brad Garlinghouse talade på Ripple Swell, Ripples årliga konferens, på onsdagen om återhämtningen av kryptovalutamarknaden efter FTX-kraschen.

FTX ansökte nyligen om kapitel 11. Följande tweet från Garlinghouse är till stor del en upprepning av hans tal på konferensen:

I följande tweet betonade han vikten av att träffas personligen för att diskutera hur man använder blockchain- och kryptovalutateknologier för att lösa verkliga problem.

Enligt Garlinghouse, som pratade med CNBC i onsdags, är tanken att kryptovalutor är oreglerade "överdriven". Han nämnde också att Ripples ledande advokat, Stuart Alderoty, berättade för en nyhetskälla på fredagen att företaget aktivt söker en irländsk licens för att stödja dess expansion till EU.

SEC-supporter missar deadline för att lämna in Amicus Brief i Ripple Case

Accredify, omdöpt till InvestReady av SEC, missade tidsfristen för att lämna in en formell amicus brief i den pågående rättstvisten. Accredify, nu känd som InvestReady, en SEC-anhängare, missade tidsfristen för att lämna in en formell amicus brief i den pågående tvisten.

Advokat Jeremy Hogan talade om det när han rapporterade om statusen för James K. Filans amicus brief. 14 olika organisationer, inklusive Chamber of Digital Commerce, TapJets och I-Remit, har lämnat in amicus briefs till stöd för Ripple.

Som ett resultat har XRP-priset hittills inte påverkats nämnvärt av den här nyheten.

Dagen före deadline för sådana förfrågningar bad Accredify, ett företag som hjälper till att verifiera investerarnas behörighet för digitala aktietransaktioner, domstolen om tillstånd att lämna in en amicus curiae-briefing till stöd för framställningen om summarisk dom av sec.

Krypto björnmarknad

Med tanke på den plötsliga ökningen av likvidationer efter konkursen av kryptovalutabörsen FTX, sjönk marknadsvärdet på alla kryptovalutor under 800.000 miljarder dollar. Som ett resultat sågs fallet på kryptovalutamarknaden som en av nyckelfaktorerna som begränsar eventuella ytterligare vinster i XRP-myntpriser.

Den globala kryptovalutamarknaden var värd €794 miljarder i skrivande stund, en minskning med 5%. Medan Bitcoin (BTC) höll stabilt runt €16,000 XNUMX, slutade de flesta andra kryptovalutor dagen i rött, inklusive Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) och Solana (SUN).

UNUS SED LEO (LEO) token ökade mest, men bara med en liten marginal på mindre än 2%. Chiliz (CHZ) var den största förloraren och tappade mer än 17 % på 24 timmar. Den globala kryptomarknaden värderades till €794,02 miljarder i skrivande stund, en minskning med 5% från föregående dag.

XRP-prisförutsägelse

Det nuvarande priset på XRP är 0,358 € och handelsvolymen 24 timmar om dygnet är 2,2 miljarder €. Under de senaste 24 timmarna har XRP sjunkit med 4,11%. CoinMarketCap rankar den för närvarande som nummer 7 med ett live-marknadsvärde på €18 med €2.2 marla.
Det finns 50 298 735 565 XRP-mynt i omlopp, med en maximal tillgång på 100 000 000 000 XRP-mynt.

Dela detta