Prediccion del precio de la curva a medida que CRV

Kurvans DAO-pris (CRV) har stigit med 46 % under de senaste 24 timmarna eftersom en valkomplot för att kortsluta altcoint misslyckades, vilket ledde till en kris. CRV är för närvarande upp 5% på en vecka och ner 31% på en månad då blankningssäljaren undergrävde sitt pris i över en vecka innan det gick upp den sista dagen.

Säljaren i fråga verkar vara Avraham Eisenberg, samma person som ansvarade för Mango Markets blankningsattack i oktober. Det finns dock nu spekulationer om huruvida Eisenbergs huvudsakliga mål var att korta CRV eller attackera Aave, som verkar ha ont om kontanter för att täcka de korta CRV-positioner som den hade öppnat.

Kurvprisförutsägelse när CRV stiger 40 % på 24 timmar – här är det på väg härnäst

Om man tittar på CRV-diagrammet har dess relativa styrka-index (lila) ökat under de senaste timmarna, vilket indikerar starkt hausseartat momentum. Dess 30-dagars glidande medelvärde (röd) förblir dock under sitt 200-dagars glidande medelvärde (blått) och visar för närvarande inga tecken på att stiga.

Men med båda indikatorerna fortsatt låga kan detta signalera ett förestående rally, vilket stöds av föregående dags plötsliga hopp.

CRV:s rally dagen innan är till stor del en kompensation för förra veckans nedgångar. Den 10 november låg priset på CRV runt $0,713, men föll till $0,407171 igår, efter att Avraham Eisenberg (aka ponzishorter.eth) öppnat en stor kort position.

Den enklaste tolkningen av CRV-prisåtgärder är att dess community började köpa altcoin i ett försök att skapa en kort passform, vilket skulle tvinga Eisenberg att köpa mer CRV som säkerhet för att bevara sin korta position. Denna tolkning förutsätter att Eisenberg bara försöker förkorta CRV och inte gör något annat.

I själva verket kan detta vara sant, men vissa analytiker har föreslagit att Eisenbergs verkliga mål är Aave, från vilken han lånade CRV och öppnade sin position. Specifikt är Eisenberg medveten om att Aave saknar tillräckligt med kontanter för att köpa ut sin korta position i CRV och därmed likvidera den.

Enligt analytikerföretaget Arkham har Aave bara 20 % av kontanterna som behövs för att likvidera Eisenbergs korta position. Hans uppfattning är att Aaves oförmåga att köpa tillbaka positionen kommer att skada DeFi-plattformen, eftersom den kommer att behöva sälja andra tokens (förmodligen AAVE) för att kompensera underskottet.

Däremot har AAVE för närvarande ökat med 8 % under de senaste 24 timmarna, vilket är en lögn för denna teori. Dessutom tyder rapporter på att Eisenberg fortfarande kortade CRVs igår.

Hur som helst, det ser ut som att det pågår någon typ av kortslutning just nu när det kommer till CRV, så det är troligt att den kommer att fortsätta att stiga den närmaste tiden.

Mindre komplicerade Altcoins

Även om CRV:s ytterligare intjäningspotential kan vara hög vid denna tidpunkt, kanske vissa handlare föredrar att inte vada i det grumliga vattnet som skapas av denna uppenbara korta attack (oavsett om det faktiskt är i CRV eller AAVE). Som sådan kan andra altcoins vara mer önskvärda, och pre-sale-tokens är bland de mest lönsamma investeringarna i år.

Faktum är att vissa förköpsmynt har ökat med mer än 1000 % under sin första notering i år och även om marknaden fortfarande är ganska dukig just nu, verkar möjligheten att tidigt investera i ett lovande projekt motivera många handlare.

I ljuset av detta har vi avrundat tre mynt som håller sina förförsäljningar just nu, var och en drar nytta av starka fundamenta.

Trade Dash 2 (D2T)

Byggd på Ethereum blockchain, är Dash 2 Trade en handelsintelligensplattform där investerare kan få tillgång till realtidsanalyser och social handelsdata för att hjälpa dem att fatta mer välgrundade handelsbeslut.

Lanserades under första kvartalet 2023, och dess ursprungliga D2T-tokenförsäljning har redan samlat in över 6,8 miljoner dollar. Det tillkännagav också listor på BitMart och LBANK Exchange för början av nästa år, vilket bekräftar att investerare kommer att ha förmågan att tjäna verklig avkastning.

D2T-tokens säljs för närvarande för 0,0513 USDT, men kommer att sjunka till 0,0533 USDT i nästa steg av försäljningen.

Besök Dash 2 Trade Now

Robot Age (TARO)

RobotEra (TARO) är också baserat på Ethereum och är en sandlådeliknande metavers där spelare kan spela som robotar och hjälpa till att skapa sin virtuella värld. Dess alfa kommer att släppas under första kvartalet 2023, och dess ekosystem kommer att tillåta användare att skapa sin egen NFT-baserade terräng, byggnader och andra föremål i spelet.

1 TARO säljs för närvarande för 0,020 USDT (den kan köpas i USDT eller ETH), även om detta pris kommer att sjunka till 0,025 € under det andra steget av förförsäljningen, som bör börja snart.

Besök RobotEra nu

SKATT (SKATTER)

IMPT är en koldioxidkreditmarknad där användare kan tjäna och lösa in NFT-baserade koldioxidkompensationer, som också kan tjänas in genom att köpa från ett brett utbud av detaljhandelspartners (som alla stödjer miljöinitiativ). Dess tokenisering av koldioxidkrediter som NFTs innebär att dessa krediter kan spåras mer transparent, vilket hjälper till att lösa många av de problem som hittills har plågat kolmarknaderna.

IMPT-förköpet har nu samlat in 13.1 miljoner euro bara veckor efter lanseringen, vilket gör den till en av de hetaste försäljningarna inom krypto just nu.

Besök IMPT nu

Dela detta