Med tanke på nedgången på marknaden är XRP-prisförutsägelsen fortfarande baisse då den bröt igenom en symmetrisk stödnivå på 0.3735 €. Men XRP handlas nu strax över €0.3470 dubbelbotten stödnivå. Kan XRP stiga 10x på nästa tjurmarknad? Låt oss ta reda på!

Som rapporterats av CNBC har den tidigare hedgefondförvaltaren Jim Cramer upptäckt vad vissa i kryptobranschen kan anse som en absurd anledning att vara baisse på XRP, Litecoin och Dogecoin.

"Mad Money with Jim Cramer" är Cramers CNBC-show. Förutom sitt arbete som medankare i CNBC:s "Squawk on the Street", hjälpte han också till med att lansera den finansiella nyhetswebbplatsen TheStreet. Cramer diskuterade kryptovalutor i går under en intervju med CNBC:s "Squawk Box"-medvärd Becky Quick.

"Jag tycker att du ska vara negativ till kryptovalutor... Jag är negativ till XRP, Litecoin och Dogecoin eftersom jag inte har hittat någon som faktiskt kan ta dem ännu... Det är som €80 miljarder med en icke-Bitcoin-valuta som verkligen är avsedda att försvinna ”. , och det finns fortfarande människor som blandar ihop blockchain med dem. Och jag säger hela tiden att om blockchain är så coolt, varför skulle genierna på Amazon och d'Would Alphabet använda blockchain?

Den långvariga fientligheten mellan Cardano och Ethereums medgrundare Charles Hoskinson och XRP-communityt verkar ha tagit slut efter att Hoskinson offentligt bröt banden med projektet via ett splittrande inlägg där han sa att han inte skulle samarbeta. med ett företag som erbjöd honom ingen teknisk eller partnerskapsvärde. .

Charles Hoskinson: XRP har inget tekniskt värde, gå vidare

Hoskinson kallades ut efter att ha kommenterat problemen han hade med XRP-communityt och själva projektet, och noterade att han hade gjort liknande kommentarer om Bitcoin-utvecklare och antytt att de inte skulle delta i en konferens de var inbjudna till på grund av förolämpningar på twitter

Hoskinson var snabb med att försvara sig och tillade att han inte såg någon mening med att locka till sig sådan negativ energi. Han fortsatte med att säga att XRP-ekosystemet är giftigt och irrelevant, och att kryptovalutan i sig "inte erbjuder några partnerskap eller tekniskt värde."

Föga överraskande utlöste Hoskinsons kommentarer en storm av arga tweets från XRP-anhängare och community-medlemmar som sa att de inte längre skulle stödja Cardano och skulle sälja alla sina innehav snarare än att se sin favoritkryptovaluta hanteras. så mycket respektlöshet

Cardano-innehavare, som normalt äger både ADA och XRP och inte väljer sida, har överraskande slagit sig samman för att skydda XRP och dess community.

XRP-prisförutsägelse

På den tekniska sidan handlas XRP/USD-paret till €0,3510 med en liten baisseartad bias. På 4 timmars tidsram bröt XRP ut ur ett symmetriskt triangelmönster som stödde det nära 0.3730 €. Detta är samma nivå där 50-dagars glidande medelvärde fungerar som motstånd och hjälper till att driva ner priset på XRP.

Dela detta