Powerbeats Pro återgår till Black Friday-priset i Walmart- och Best Buy-försäljning

Powerbeats Pro återgår till Black Friday-priset i Walmart- och Best Buy-försäljning
Om du letar efter ett billigare, mer träningsinspirerat alternativ till Apple AirPods, är dessa Beats Powerbeats Pro-erbjudanden utformade för att spara pengar på dina 2020-upplösningar. Detta är ett bra alternativ. returförsäljningspris såg vi från början under säsongsförsäljningsperioden före semestern. Om du missade Black Friday, finns det fortfarande tid att få tag på ett par Apple-märkta hörlurar för under 200 $. Det stämmer, Walmart och Best Buy är tillbaka på detta $199 Powerbeats Pro-erbjudande denna vecka, och erbjuder en fin rabatt på 50 € på den första. begärt pris. När vi testade Powerbeats Pro slogs vi av vad vi kallade "ett stort steg framåt för det Apple-ägda hörlursmärket", och kallade dem "Apples 39:e mest premium träningsknoppar" i november 2019. Du köper ett fantastiskt ljud och dynamisk som baslinje, men utöver det jobbar öronklämman hårt för att hålla dina hörlurar stadigt på plats, oavsett ditt arbete börja spela musik så fort de känner igen att de har placerats i dina öron) och du har ett par extremt smarta hörlurar till ett bra pris. Powerbeats Pro är de senaste hörlurarna som kommer från Beats, ljudvarumärket lanserade av Dr Dre själv. Det gör dessa hörlurar till den mest direkta AirPods-konkurrenten på marknaden, och till €1 mindre än den senaste versionen av AirPods Pro, är de värda en närmare titt. Det billigaste alternativet innan du fattar ditt beslut. Dessa Powerbeats Pro-erbjudanden är inte mer prissänkningar, men priset verkar vara särskilt volatilt just nu, vilket betyder att vi inte vet när denna ökning kommer att hända igen. Hämta din idag för att spara 50 € rabatt på daglig MSRP. Inte i USA? Hitta de bästa Powerbeats Pro-erbjudandena nära dig genom att scrolla nedåt.

Dagens bästa Powerbeats Pro-erbjudanden

< p class="vanilla-image-block"> Beats Powerbeats Pro | 249.95 € 199.95 € på Walmart
Börja 2020 på rätt sätt med dessa Powerbeats Pro-öronsnäckor – perfekta för träning och AirPods största konkurrent har nu reducerats till under 200 €. Detta utropspris har fluktuerat baserat på lagernivåer de senaste veckorna, så om det inte händer är Best Buy erbjuder samma pris. Du hittar även den svarta versionen på Best Buy.
Se erbjudandet Vi följer alla de bästa erbjudandena för trådlösa hörlurar för att ge dig de lägsta priserna här på LaComparacion. Det betyder att du kan hitta billiga Beats-hörlurar och de bästa AirPod-erbjudandena här.