Om du har varit på en nyhetssajt under de senaste månaderna kommer du utan tvekan ha läst eller sett omnämnanden av icke-fungibla tokens eller NFT.

Genom att erbjuda unikt innehåll som enbart ägs av köparen, har NFT:er visat sig vara otroligt populära, med alla från fotbollslag till konstgallerier som vill engagera sig.

Men i en bransch som fortsätter att växa exponentiellt kan det verka skrämmande att uppgradera ditt företag till NFT-teknik. Lyckligtvis finns det flera lösningar som hjälper dig...

Tatum är en blockchain-utvecklingsplattform som vill hjälpa alla att bygga Web3-applikationer, även om de inte har någon tidigare erfarenhet, och erbjuder nu ditt företag möjligheten att testa vattnet med sin nya NFT Express-funktion.

Designad för organisationer som snabbt vill komma igång med NFT-skrivande och -publicering, försöker NFT Express hjälpa e-handelsföretag och företag som vill producera NFT i bulk.

Tidigare var att snabbt starta och skala en NFT-operation en oerhört svår process, särskilt när det gäller att få rätt resurser ombord och tillgängliga. Det innebar inte bara att man hade utvecklare och ingenjörer som kunde repen, utan också att köpa kryptovalutor för att betala för blockchain-transaktionsavgifterna (även känd som gasavgifter) som behövs för att skapa NFT.

Med NFT Express behöver ditt företag inte längre oroa sig för bränslekostnader, som alla hanteras av Tatum och dras av som krediter från ditt betalda Tatum-paket.

Plattformen tillåter också ditt företag att omedelbart skapa så många NFT:er som du behöver eller vill med några enkla kodrader – Tatums blockkedjeexperter har tagit hand om det tunga lyftet så att du inte behöver göra det.

Säkerhet har länge varit ett bekymmer, inte bara för NFT- och blockkedjeområdet, utan för teknikindustrin som helhet, med ett ständigt ökande skydd och expertis som krävs för att hålla hela ditt företag säkert. Med NFT Express hanteras de känsliga privata nycklar som behövs för att skapa NFT:er av Tatum och skickas aldrig över Internet. Detta gör att slutanvändare av din app kan skapa NFT:er var som helst, samtidigt som du kan vara lugn och veta att Tatum tar hand om säkerheten.

NFT Express är tillgängligt på 5 blockkedjor (Ethereum, Binance Smart Chain, Celo, Polygon och Harmony) och kan hantera obegränsad NFT-prestning på någon av dem. Det kan till och med fungera i mobilappar och öppnar ditt företag för en bredare kundbas än någonsin tidigare, med NFT:er som snabbt kan integreras i befintliga appar eller program utan behov av detaljerad blockkedjeexpertis.

Så om du vill ta ditt företag in i NFT-världen, ge Tatum ett försök idag. Med mer än 21 000 utvecklare som skapar appar som används av tiotals miljoner slutanvändare runt om i världen, hanterar företaget redan miljarder dollar i transaktionsbearbetning per månad, och du kan vara nästa.

Om du vill veta mer, besök Tatums hemsida här för mer information om NFT Express.

Dela detta