Bills har aldrig slagit sina AFC-rivaler New England under nuvarande huvudtränaren Sean McDermott, men de har ett gyllene tillfälle att avsluta den 0-8-sviten idag. 'hui. Pats kommer efter en rad med 49-poängare, varav den senaste är ett fruktansvärt par förluster mot Broncos och XNUMXers. Följ vår guide när vi förklarar var du kan hitta en Patriots vs Bills livestream och se all NFL-action online var som helst denna söndag.

Liveström av Patriots vs Bills

New England Patriots vs Buffalo Bills-matchen börjar kl. 1:10 ET / 6:XNUMX PT (XNUMX:XNUMX GMT) på Bills Stadium i Orchard Park, NY. Fullständig NFL TV-kanal och liveströmsinformation finns nedan, och du kan se din favoritbevakning var som helst genom att lägga till en bra VPN till din programvarulista.

Bills QB Josh Allen slog aldrig New England, men för den stigande stjärnan, väl den förändrade dagen idag? Å andra sidan var Bills riktigt hemska mot de riktigt hemska Jets förra veckan, och de hade mycket tur att komma ut med W.

Det var den femte för säsongen, men hade de spelat så här mot någon annan hade resultatet säkert blivit annorlunda. De fick inte en enda touchdown, med Tyler Bass som drev dem till seger med rekord sex field goals.

Som sagt, Pats var utan tvekan helgens sämsta lag i sin rungande förlust mot San Fran. Cam Newton har inte sett ut som honom sedan hans positiva coronavirustest, och bänkades sent i matchen efter att ha kastat tre interceptions.

De är i en tuff plats under Bill Belichick-eran, och drabbas av back-to-back-förluster för första gången sedan 2002, och förlusten mot Niners markerar deras största hemmaförlust under Belichick-eran. Dessa saker är helt enkelt inte menade att hända i Foxborough, och medan resten av landet testas på bekostnad av den moderna dynastin, snyftar Pats-fans tyst över sin Sam Adams-pumpaöl.

Läs vidare när vi förklarar hur du kan se Patriots vs Bills online och få en live stream av NFL var du än befinner dig just nu.

Hur man tittar på Patriots vs Bills utanför ditt land

Om din semester inte stämmer överens, eller om du är på affärsresa och vill övervaka ditt lands täckning från utlandet, måste du använda ett VPN. Detta hjälper dig att ansluta till en plats i ditt hemland för att undvika geoblockeringar och återfå tillgång till innehållet och tjänsterna du redan betalar för hemma.

En VPN är vanligtvis perfekt för detta eftersom det låter dig ändra din IP-adress så att du verkar vara på en helt annan plats när det stora spelet börjar.

Använd en VPN för att titta på NFL-fotboll var som helst

ExpressVPN: Få världens bästa VPN
Vi har testat alla större VPN:er och rankar ExpressVPN som vårt bästa val, tack vare dess hastighet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Den är också kompatibel med nästan alla streamingenheter, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android och Apple mobila enheter.

Registrera dig för en årsplan nu och få ytterligare 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, låt dem veta det så återbetalar de dig utan problem.

- Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

När du väl har valt och installerat din föredragna VPN, öppnar du bara motsvarande tjänsteprogram, trycker på "välj plats", välj lämpligt land och du kan titta på programmet som om du var tillbaka. i hans hus.

Transmisión en vivo de los Patriots vs Bills

Hur man ser en GRATIS liveström av Patriots vs Bills of Today's NFL Game i USA

Dagens Patriots vs Bills spel sänds på CBS, med kickoff planerad till 1:10 ET / XNUMX:XNUMX PT.

Om du inte har CBS på din kabelplan ännu, vet du att CBS All Access också är tillgänglig för strömning bara från 5.99 € per månad, och du kan prova det gratis idag.

Hur man tittar på Patriots vs Bills GRATIS utan kabel

Sammantaget rekommenderar vi dock fuboTV som det bästa för att titta på NFL-spel utan kabel den här säsongen.

Faktum är att du behöver tillgång till Fox, CBS, NBC, ESPN och NFL Network för att få full täckning av alla TV-NFL-spel över hela världen under 2020/21-säsongen utan kabel, och endast fuboTV erbjuder dem. för närvarande så vitt vi vet och tror.

Priserna börjar från € 64.99 per månad, vilket är mycket billigare än kabel, och det finns till och med en GRATIS 7-dagars provperiod på fuboTV som du kan dra nytta av. Det betyder att du kan se dagens Patriots vs Bills-spel 100% gratis!

En av de saker vi älskar med fuboTV är att det gör det enkelt att avbryta om du bestämmer dig för att det inte är något för dig, och det är också lätt att komma igång tack vare ett smidigt betalningssystem som tar emot betalningar. Den internationellt erkända PayPal-betalningsplattformen, liksom de viktigaste kredit- och betalkorten.

Kom ihåg att du kan ta med dig din favorit NFL-streamingtäckning vart du än går med hjälp av en bra VPN - prova det bästa på marknaden, ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar.

Inte intresserad av att prenumerera på en kabel- eller streamingtjänst? Yahoo visar alla NFL-spel som strömmas till din lokala TV-marknad gratis på sin Yahoo Sports-app, inklusive Patriots vs Bills.

Free Patriots vs Bills Transmisión en vivo de Canadá

Patriots vs Bills Live Stream: Hur man tittar på dagens NFL-spel GRATIS i Kanada

Patriots vs. Dagens räkningar börjar kl 1 ET / 10 PT i Kanada, med CTV som ger linjär tv-täckning.

När det gäller sändningar är kanadensiska NFL-fans några av de lyckligaste i världen, eftersom DAZN inkluderar täckning av varje spel under 2020/21-ordinarie säsong.

Uppenbarligen betyder detta att Patriots vs Bills-spelet är täckt, och det är en absolut stöld, eftersom DAZN bara kostar C € 20 per månad eller € 150 per år. Du får inte bara alla NFL-spel, inklusive tillgång till NFL Game Pass och RedZone, utan DAZN är också den exklusiva kanadensiska strömningshubben för Premier League och Champions League!

Den stöder iOS, Android, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV, Android TV, Roku, Xbox One, PS4 och streaming till bärbar dator/PC (inklusive Mac-enheter). Och om du aldrig har använt det förut kan du också dra nytta av en 1-månaders GRATIS PROV.

Betalning är lätt eftersom DAZN accepterar ett brett utbud av kredit- och betalkort samt den internationellt erkända onlinebetalningsplattformen PayPal för ökad bekvämlighet.

Kom ihåg att du kan ta din favorit NFL-täckning med dig oavsett var du befinner dig i eller utanför Great White North; ta bara en effektiv VPN och följ våra instruktioner ovan.

ver Bills vs Patriots nfl en vivo por streaming

Du kan ställa in på Buffalo Bills vs New England Patriots-spelet genom NFL Game Pass Pro, eftersom 143.99 € ger dig alla spelen under säsongen 2020/21 (med förbehåll för nedskärningar), inklusive slutspelet. Super Bowl, tillgång till RedZone och mer!

Spelet börjar klockan 6 GMT.

Inte i Storbritannien, men vill du fortfarande njuta av action på Game Pass? Att fånga ett VPN gör att du kan ansluta till en brittisk IP-adress så att du kan livestreama NFL som om du var hemma.

För de som inte vill ha ett Game Pass får amerikanska fotbollsfans i Storbritannien upp till sex NFL-matcher live och i sin helhet varje vecka via Sky Sports, och nätverket erbjuder nu en ny kanal. Sky Sports NFL är dedikerat och erbjuder tillgång till RedZone Highlights livestream varje söndag. Eller skaffa ett TV Sports Now-pass om du bara har tillgång till det för en dag eller en månad innan.

Hur man ser på Bills vs Patriots: live stream från NFL i Australien

Om du bor i Australien och vill se NFL den här säsongen har du ett antal alternativ för att göra det och är i allmänhet väl täckt.

Spelet Bills vs Patriots streamas till Oz via NFL Game Pass, som ger dig tillgång till alla spel. Avspark är planerad till måndag morgon klockan 5 AEDT.

Inte i Australien, men vill du njuta av action med Game Pass? Att skaffa ett VPN gör att du kan ansluta till en australisk IP-adress så att du kan livestreama NFL som om du vore hemma.

Om du inte är intresserad av ett abonnemang bara för att se NFL, Foxtel och Kayo Sports visar i genomsnitt fem matcher per spelvecka.

Kayos streamingtjänst erbjuder en Basic-plan och en Premium-plan, med skillnaden att du kan titta på två enheter med Basic-planen för 25 € i månaden och på tre enheter med Premium-planen för 35 € i månaden. Bästa nyheten? Båda planerna kommer med en GRATIS 14-dagars provperiod, så om du bara vill se ett specifikt spel eller två kan du avbryta efter 14 dagar.

Måste jag köpa ett NFL-spelkort?

Att titta på NFL online har aldrig varit enklare tack vare det stora utbudet av streamingtjänster som nu finns tillgängliga. Ligan har dock också en egen streamingtjänst som heter NFL Game Pass, som låter fotbollsfans se varje match.

Det är verkligen inriktat på internationella fans och det är där det är ett bra alternativ. På de flesta stora internationella NFL-marknaderna ger ett Game Pass Pro-medlemskap dig tillgång till alla ordinarie säsonger och slutspel live, såväl som Super Bowl, och du kommer också att njuta av livestreaming av skins. League-höjdpunkter, RedZone. Det kostar 14.99 € per vecka eller 143.99 € per år, så om du är ett stort fan av att titta på flera spel varje vecka, går det ganska bra.

Förutom Storbritannien och Irland finns tjänsten tillgänglig i länder som Mexiko, Tyskland och större delen av Europa och Australien; endast "hemmamarknader", USA och Kanada, saknar hela erbjudandet.

Istället finns det ett Game Pass-alternativ endast tillgängligt för USA och Kanada för 99 € per år som låter dig se hela repriser av spelet utan reklam direkt efter finalen. Det är inte det sämsta erbjudandet vi har hört, men bli inte förvånad – GamePass erbjuder inte live NFL-spel i USA eller Kanada.

Om du bestämmer dig för att prova Game Pass, Android och iOS-mobilappar, liksom Chromecast, Apple TV, Roku, PS4, etc., kan du självklart titta på din bärbara dator eller skrivbord via en webbläsare.

Den enda varningen för icke-nationella marknader (t.ex. Storbritannien) är att vissa spel är föremål för förbudsbegränsningar på grund av avtal med lokala betal-TV-leverantörer (t.ex. Sky).

<

p class = »vanilj-bild-block» style = »padding-top: 18.34%;»>

Jämför de bästa VPN-tjänsterna efter pris:

Dela detta