Nästa karta som kommer till Call of Duty: Warzone har avslöjats på ett konstigt aptitretande sätt.

Fortune's Keep kommer till Call of Duty: Warzone som en del av den kommande Battle Royale säsong 4. Activision delade den taktiska kartan över ön i en tweet (öppnas i en ny flik), vilket gav oss ett smakprov på vad som komma skall.

Mindre än Caldera men större än Rebirth Island, det kommer att vara spelbart i Warzones Resurgence-spelläge, så räkna med att slåss i mindre lobbyer och snabbare matcher. En grotta, en vik, en kyrkogård och en fyr finns på ön, liksom en fängelsehåla som ser ut att vara en stor herrgård. Det finns också en byggnad uppe på toppen av ett berg som heter Overlook, som Stephen King-fans kan förvänta sig är ett hotell.

Kartan är mycket grönare än Renaissance Island och passar bättre med den tropiska miljön i Caldera. Det verkar också ha mer öppna ytor, särskilt på höger sida av ön, även om det finns gott om snäva hörn och täta samlingar av byggnader utspridda.

Activision har inte bekräftat när Warzone Season 4 kommer att släppas, men uppdateringen kan inte vara för långt borta om vi redan har ögonen på den nya kartan. Battle royale-uppföljaren Warzone 2 kommer också att lanseras senare i år strax efter Call of Duty: Modern Warfare 2. Warzone kommer att förbli live när uppföljaren är på plats, men spelarens framsteg kommer inte att delas mellan spelarna.

Tack till vårt community för att du hjälper till att avslöja Fortune's Keep, en ny #Warzone Resurgence-karta, där mängden av faror och handling är näst efter dess rikedom.

Se mer

tårtleverans

Fortune's Keep hade en mer ätbar avslöja än de flesta Warzone-uppdateringar. Kartbitarna släpptes gradvis under måndagen den 13 juni, eftersom streamers och innehållsskapare fick enskilda delar av ett 12-delat pussel att sakta pussla ihop.

Konstigt nog fick vissa kreatörer hela kakor som hade en del av det nya kortet tryckt i glasyren. YouTuber JGOD delade en video (öppnas i en ny flik) av tårtan de fick, liksom streamern BearPig (öppnas i en ny flik), som visade upp några vackra och läckra gröna detaljer.

De sista pusselbitarna tweetades direkt från Call of Duty och Raven Software Twitter-konton, innan de samlades i den sista avslöjandet. Gratis pajer är inte en halv dålig marknadsföringsgimmick, även om vi är lite sura över att Fortune's Keep inte ens har ett bageri.

Activision har visat sin förkärlek för konstiga avslöjar på sistone. Förra månaden avslöjade han releasedatumet för Call of Duty: Modern Warfare 2 genom att måla en väggmålning av Ghost på däcket av ett containerfartyg.

Dela detta